Ο Γιώργος Θεοδότου, από το Α ως το… Άλφα Μέγα

Ο Γιώργος Θεοδότου, από το Α ως το… Άλφα Μέγα

Ο Γιώργος Θεοδότου, από το Α ως το… Άλφα Μέγα

Το να πεις ότι είναι νέος, ωραίος και επιτυχημένος είναι σαν να λες κάτι προφανές, όπως η γη είναι στρογγυλή ή ότι ο ήλιος βγαίνει απ’ την Ανατολή. Όμως ο marketing Manager των 11 Άλφα Μέγα, στην πρώτη του profile συνέντευξη για το περιοδικό Omikron και τον Πιερή Παναγή, δεν στέκεται στα προφανή. Μιλά για τη δυσπιστία που συνάντησε ως «ο εγγονός του Παπαέλληνα», για τη φιλία του με τον Παντελή Παντελίδη, για την αγάπη του για τα άλογα και άλλα πολλά!

«Η δυσπιστία είναι κάτι που εισπράττω μέχρι και σήμερα… Δούλεψα πολύ για να μπορέσω να πείσω ότι είναι με την αξία μου που βρίσκομαι εδώ που είμαι σήμερα», αναφέρει χαρακτηριστικά, όταν ο δημοσιογράφος τον ρωτά για όλους αυτούς που θα σκέφτονται ότι βρίσκεται σε αυτή τη δουλειά γιατί είναι ο εγγονός του Παπαέλληνα. «Σε αυτό το κομμάτι έπαιξε ρόλο και ο παππούς μου γιατί δεν λειτούργησε ποτέ ευνοϊκά υπέρ μας. Ήταν πάντα δίκαιος…».

Διαβάστε τη συνέντευξη στο περιοδικό Omikron που κυκλοφορεί τo Σάββατο, 26 Μαρτίου, σε προνομιακή τιμή μαζί με τον Φιλελεύθερο.

240

Related posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *