Ο Γκλέτσος υπέρ του Ντάνου: Δεν είναι και κανένα μεγάλο ταλέντο ο Μέμος Μπεγνής!

Ο Γκλέτσος υπέρ του Ντάνου: Δεν είναι και κανένα μεγάλο ταλέντο ο Μέμος Μπεγνής!

Ο Γκλέτσος υπέρ του Ντάνου: Δεν είναι και κανένα μεγάλο ταλέντο ο Μέμος Μπεγνής!

Μαλλιά κουβάρια έχουν γίνει στην ελληνική showbiz με αφορμή τη συμμετοχή του Γιώργου Αγγελόπουλου στη σειρά Τατουάζ που προβάλλει ο Alpha. Αλλά ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή.

Οταν πριν από λίγες μέρες ανακοινώθηκε ότι ο Ντάνος θα εμφανιστεί στην πετυχημένη σειρά ο ηθοποιός Μέμος Μπεγνής έκανε μια ανάρτηση στο Facebook που προκάλεσε εκτός από αίσθηση και πολλά σχόλια και αντιδράσεις: «Πόσο λυπάμαι και ντρέπομαι για την κατάντια».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Γνωστός ηθοποιός «καρφώνει» τον Γιώργο Αγγελόπουλο για το Τατουάζ (εικόνες)

Η απάντηση από τον σκηνοθέτη της σειράς Ανδρέα Γεωργίου ήρθε αμέσως: «Ο Γιώργος Αγγελόπουλος είναι ένας άνθρωπος που μας έκανε κλικ και δημιουργήσαμε έναν ρόλο για να εκμεταλλευτούμε και την προσωπικότητά του και κάποια χαρακτηριστικά του, ιδιότητες, σπορ που κάνει. Θα τα δούμε όλα αυτά στον ρόλο. Καμιά φορά, οι επιλογές των καναλιών γίνονται με βάση τα οικονομικά δεδομένα. Σε αυτή τη φάση, εμείς σαν ομάδα καταφέραμε με τα σημερινά δεδομένα να προσαρμοστούμε σε κάποιες συνθήκες, δουλεύουμε και πιο χαμηλόμισθα. Οπότε, καμιά φορά και να θέλω να έχω ηθοποιούς σε κάποιους ρόλους δεν μπορώ να τους έχω. Δηλαδή, ο κος Μπεγνής δεν θα ερχόταν με τα λεφτά που προσφέρουμε εμείς. Ο κος Μπεγνής είναι εξαιρετικά ταλαντούχος και είναι το καλύτερο παράδειγμα ενός ανθρώπου που ξεκίνησε χωρίς να έχει σπουδές στην υποκριτική και μια χαρά τα πήγε».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Η αποκάλυψη της Φαίης Σκορδά on air για την αμοιβή του Ντάνου στο «Τατουάζ»

Το θέμα όμως δεν σταμάτησε εδώ καθώς και ο Απόστολος Γκλέτσος -πρωταγωνιστής στο Τατουάζ- απάντησε στον συνάδελφό του με ακόμα πιο σκληρό τρόπο:

«Δεν είναι και κανένα μεγάλο ταλέντο ο Μέμος Μπεγνής! Μην τρελαθούμε! Είναι ένας ηθοποιός. Και τον κρίνω όχι ως ηθοποιός, ως κοινό. Η τέχνη, ζωγραφική, μουσική, υποκριτική, είναι ανοιχτή στον καθένα να δοκιμάσει. Αν ο Ντάνος μπορεί και τα πει και έχει ταλέντο, γιατί όχι; Why not? Με χαρά πρέπει όλοι εμείς που κάνουμε αυτή τη δουλειά να τον καλωσορίσουμε. Από εκεί και πέρα, μόνο ο κόσμος θα αποφασίσει για την πορεία του. Ας δίνουμε μια ευκαιρία και σε κάποιους ανθρώπους. Για να θέλει να το κάνει πάει να πει ότι κάτι πιστεύει. Του έχει κάνει δοκιμαστικά ο Αντρέας. Ο Αντρέας δεν είναι κανένας τυχαίος σκηνοθέτης».

Πηγή : protothema.gr

Related posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *