Ο Ηλίας Βρεττός και πάλι στην πίστα μετά το ατύχημά του (βίντεο)

Ο Ηλίας Βρεττός και πάλι στην πίστα μετά το ατύχημά του (βίντεο)

Ο Ηλίας Βρεττός και πάλι στην πίστα μετά το ατύχημά του (βίντεο)

Συγκινητικές στιγμές έζησαν οι θαμώνες νυχτερινού κέντρου στην Καρδίτσα, εκεί όπου έκανε την πρώτη του επίσημη εμφάνιση ο Ηλίας Βρεττός μετά το ατύχημά του.

Σχεδόν έξι μήνες μετά την περιπέτειά που έζησε, τα χειρουργεία και την παραμονή του στο νοσοκομείο, ο αγαπημένος καλλιτέχνης, με κυκλοφορία δύο remixes, ξεκινά τις εμφανίσεις και την επαφή του με τον κόσμο.

«Όταν τραγουδάς μετά από 6 μήνες με δάκρυα στα μάτια και χορεύει ο κολλητός σου…» έγραψε συγκεκριμένα στα social media και ανέβασε το παρακάτω βίντεο.

O Ηλίας Βρεττός επιστρέφει δισκογραφικά με δύο διασκευές της μεγάλης του επιτυχίας «Φωνάξέ Με» που κυκλοφορεί από την Panik Platinum.

Σε μουσική Ιορδάνη Παύλου και στίχους Αγγελικής Μακρυνιώτη, το «Φώναξέ Με» κυκλοφόρησε στις αρχές του χρόνου και αγαπήθηκε αμέσως, ενώ ο ίδιος ο τραγουδιστής το χαρακτήρισε «σχεδόν προφητικό» μετά το ατύχημα που είχε, συνδυάζοντας στίχους του με τα μηνύματα αγάπης και υποστήριξης που έλαβε από τον κόσμο.

Λίγο πριν επιστρέψει στις live εμφανίσεις, παρουσιάζει την αισθαντική του μπαλάντα σε δύο up-tempo remixes, που επιμελήθηκαν οι Κωνσταντίνος Παντζής – Λάμπρος Κωνσταντάρας και ο Κώστας Γαλάτης.

Δείτε το βίντεο κλιπ του τραγουδιού:

 

Πηγή : iefimerida.gr

Related posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *