Ο Justin Bieber μιλά για την κατάχρηση ναρκωτικών και τις λανθασμένες αποφάσεις στη ζωή του

Ο Justin Bieber μιλά για την κατάχρηση ναρκωτικών και τις λανθασμένες αποφάσεις στη ζωή του

Ο Justin Bieber μιλά για την κατάχρηση ναρκωτικών και τις λανθασμένες αποφάσεις στη ζωή του

Συγκλονιστική κατάθεση ψυχής από τον pop star.

Ο Justin Bieber μίλησε ανοιχτά για τις δύσκολες στιγμές που πέρασε στο παρελθόν.

Ο 25χρονος τραγουδίστριας δημοσίευσε στο Instagram ένα κείμενο για τα προβλήματα που αντιμετώπισε εξαιτίας της επιτυχίας του και αποκάλυψε τη «βαριά κατάχρηση ναρκωτικών» που ακολούθησε στη ζωή του.

«Είναι δύσκολο να σηκωθείς από το κρεβάτι το πρωί με την κατάλληλη διάθεση όταν πνίγεσαι από τη ζωή σου, το παρελθόν σου, τη δουλειά, τις υποχρεώσεις, τα συναισθήματα, την οικογένειά σου, τα οικονομικά, τις σχέσεις σου… όταν φαίνεται ότι το ένα πρόβλημα ακολουθεί το άλλο», έγραψε.

«Αρχίζεις να προβλέπεις την ημέρα υπό το πρίσμα του “τρόμου” και περιμένεις ακόμα μία κακή μέρα», ανέφερε σημειώνοντας ότι αδυνατούσε να απαλλαγεί από τη συγκεκριμένη συμπεριφορά.

Ο Justin Bieber μίλησε για την ταπεινή καταγωγή του, παιδί δύο εφήβων γονέων σε μία μικρή πόλη του Καναδά, και για το πώς άλλαξαν όλα όταν ήταν 13 ετών.

«Η ταπεινοφροσύνη είναι κάτι που έρχεται με την ηλικία. Ακούς αυτά τα πράγματα ως μικρό παιδί και αρχίζεις να τα πιστεύεις. Η λογική έρχεται με την ηλικία και το ίδιο συμβαίνει με τη διαδικασία με την οποία παίρνεις αποφάσεις. Όλοι έκαναν τα πάντα για εμένα, έτσι δεν έμαθα ποτέ τις θεμελιώδεις αρχές των ευθυνών», παραδέχθηκε.

«Σε αυτό το σημείο ήμουν 18, χωρίς ικανότητες στον πραγματικό κόσμο, με εκατομμύρια δολάρια και πρόσβαση σε ό,τι ήθελα. Είναι μία πολύ τρομακτική ιδέα για όλους. Μέχρι τα 20 είχα πάρει κάθε λανθασμένη απόφαση που μπορείτε να σκεφτείτε. Από εκεί που ήμουν ένα από τα πιο αγαπημένα και λατρεμένα πρόσωπα στον κόσμο έγινα ένα από τα πιο μισητά πρόσωπα στον κόσμο», περιέγραψε.

View this post on Instagram

Top ramen

A post shared by Justin Bieber (@justinbieber) on

Ο Justin Bieber συνέχισε αποκαλύπτοντας ότι έκανε χρήση «αρκετά σκληρών ναρκωτικών» όταν ήταν 19 ετών και πως κακομεταχειριζόταν όλες τις σχέσεις του.

«Ήμουν πολύ πικρόχολος, ασεβής προς τις γυναίκες και θυμωμένος. Απομακρύνθηκα από όσους με αγαπούσαν και κρυβόμουν πίσω από το καβούκι του χαρακτήρα που είχα γίνει. Ένιωθα ότι δεν μπορούσα να το αλλάξω», σημείωσε.

«Μου πήρε χρόνια να επανέλθω από όλες αυτές τις απαίσιες αποφάσεις, να αποκαταστήσω τις σχέσεις που είχαν ραγίσει και να αλλάξω τις συνήθειές μου. Ευτυχώς ο Θεός με ευλόγησε με εξαιρετικούς ανθρώπους που με αγαπούν για αυτό που είμαι. Τώρα βρίσκομαι στην καλύτερη εποχή της ζωής μου, το γάμο!», υπογράμμισε.

Ο Justin Bieber συμπλήρωσε ότι ο γάμος είναι μία νέα ευθύνη μέσα από την οποία μαθαίνει την υπομονή, την εμπιστοσύνη, την αφοσίωση, την καλοσύνη, την ταπεινοφροσύνη και «όλα τα πράγματα που κάνει ένας καλός άνδρας».

«Όλα αυτά τα έγραψα για να πω ότι ακόμα κι αν οι πιθανότητες είναι εναντίον σου, συνεχίστε να παλεύετε», ολοκλήρωσε ο αστέρας της pop.\

 

Πηγή : www.hit-channel.com

Related posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *