Ο καιρός σήμερα και τις επόμενες μέρες

Ο καιρός σήμερα και τις επόμενες μέρες

Ο καιρός σήμερα και τις επόμενες μέρες

Ελαφρές βροχές περιλαμβάνει η πρόβλεψη της Μετεωρολογικής υπηρεσίας για σήμερα και τις επόμενες μέρες, ενώ στην ατµόσφαιρα θα παρατηρείται αραιή σκόνη, µέχρι και τη νύκτα της Πέµπτης.

Σήµερα ο καιρός θα είναι κυρίως συννεφιασµένος, από νεφώσεις στη µέση και ανώτερη ατµόσφαιρα και τοπικά πιθανό να σηµειωθούν ελαφρές βροχές. Η θερµοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 19 βαθµούς στο εσωτερικό, τα βόρεια και τα ανατολικά παράλια, γύρω στους 20 στα υπόλοιπα παράλια και στους 14 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά.

Απόψε ο καιρός θα είναι κατά διαστήµατα συννεφιασµένος, από νεφώσεις στη µέση και ανώτερη ατµόσφαιρα και τοπικά ενδέχεται να πέσουν ελαφρές, κυρίως, βροχές. Η θερµοκρασία θα πέσει γύρω στους 11 βαθµούς στο εσωτερικό και τα δυτικά παράλια, γύρω στους 13 στα υπόλοιπα παράλια και στους 6 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά.

Την Τετάρτη ο καιρός θα είναι κατά διαστήµατα κυρίως συννεφιασµένος, ενώ τοπικά ενδέχεται να πέσουν βροχές. Η θερµοκρασία θα σηµειώσει µικρή πτώση.

Την Πέµπτη ο καιρός θα είναι αρχικά κυρίως αίθριος, αλλά το απόγευµα και το βράδυ αναµένονται τοπικές βροχές και µεµονωµένες καταιγίδες. Η θερµοκρασία δεν θα σηµειώσει αξιόλογη µεταβολή.

Την Παρασκευή παροδικά αυξηµένες νεφώσεις αναµένεται να δώσουν τοπικές βροχές ή καταιγίδα, αλλά από το απόγευµα ο καιρός θα καταστεί σταδιακά κυρίως αίθριος. Η θερµοκρασία θα σηµειώσει µικρή πτώση.

Πηγή : philenews

Related posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *