Ο Κυριάκος Πελεκάνος αποχώρησε από το Survivor- Η πρώτη ανάρτηση του στο Instagram (pic)

Ο Κυριάκος Πελεκάνος αποχώρησε από το Survivor- Η πρώτη ανάρτηση του στο Instagram (pic)

Ο Κυριάκος Πελεκάνος αποχώρησε από το Survivor- Η πρώτη ανάρτηση του στο Instagram (pic)

Ακόμη μια αποχώρηση από το ριάλιτι επιβίωσης λίγες ημέρες πριν το μεγάλο τελικό.

Κατά την έναρξη του επεισοδίου ο Σάκης ανακοίνωσε στους παίκτες ότι εκτός από το έπαθλο φαγητού, ένας παίκτης θα είχε την ευκαιρία να κερδίσει 10.000 ευρώ.

Οι παίκτες της μαύρης και της άσπρης ομάδας έκαναν ό, τι καλύτερο μπορούσαν ώστε να πάρουν τη νίκη.

Μετά από ένα αρκετά απαιτητικό αγώνισμα, οι παίκτες της άσπρης ομάδας ήταν αυτοί που κατάφεραν να πάρουν τη νίκη. Και αφού απόλαυσαν τον μπακλαβά τους, αγωνίστηκαν σε ένα παιχνίδι τύχης για το έπαθλο των 10.000.

Το χρηματικό έπαθλο κέρδισε ο Νίκος.

Λίγη ώρα μετά οι παίκτες πέρασαν στο συμβούλιο του νησιού οπού ο παρουσιαστής τους ανακοίνωσε ποιος από τους τρεις υποψήφιους (Νίκος, Κυριάκος και Αφροδίτη).

Από το Survivor αποχώρησε ο Κυριάκος.
Πριν από λίγο ο ίδιος έκανε και την πρώτη του ανάρτηση στο Instagram, γράφοντας το εξής μήνυμα:
ο λόγο ! 
Αυτό τον λόγο εύχομαι να μάθω κάποτε και να αξίζει τον κόπο,τώρα που τέλειωσε και αυτή η εμπειρία .
Μια εμπειρία γεμάτη με δυσκολίες ,συγκινήσεις καλές και κακές στιγμές που κάποτε έβγαιναν στον αέρα και κάποτε όχι. 
Ένα τεράστιο ευχαριστώ για την στήριξη όλο αυτό τον καιρό και για τα μηνύματα σας. 
Δεν ήμουν σίγουρα ο καλύτερος παίκτης στο παιγνίδι και σίγουρα ήμουν ο πιο αργός ,αλλά πάλευα μέχρι την τελευταία στιγμή και δικαιωνόμουν γι αυτή μου την επιμονή και το πείσμα μέσα από τους στόχους.
Ήμουν αληθινός,με τα καλά μου και τα κακά μου,που σε κάποιους αρέσουν και σε άλλους όχι. 
Ευχαριστώ την ελληνική και τούρκικη παραγωγή ,τον @acunilicaliτον @sakiswp ,τις ρεπόρτερ μας που ταλαιπωρήσαμε πολύ, τα παιδιά στις κάμερες και στον ήχο που περνούσαμε αρκετές ώρες μαζί και κάνανε και αυτοί το δικό τους Survivor!
Μεγάλο ευχαριστώ στους κολλητούς μου που βοήθησαν με την δουλειά που άφησα πίσω και ένα ΤΕΡΑΣΤΙΟ ευχαριστώ στον άνθρωπο που με στηρίζει στα πάντα και είναι δίπλα μου τα τελευταία χρόνια και στάθηκε βράχος όσο έλειπα,την γυναίκα μου Τατιάνα❤️
Δυστυχώς δεν πραγματοποίησα τον σκοπό μου,αλλά δεν θα σταματήσω μέχρι να τα καταφέρω. Θα βρω τον τρόπο.
Το Survivor είναι εδώ για να σου θυμίζει ότι μπορείς να ζήσεις με ελάχιστα αλλά και πόσο σημαντικά είναι αυτά που έχεις δεδομένα. 
Ότι μπορείς να κάνεις κάτι που κάποτε φάνταζε ακατόρθωτο ,να ξεπεράσεις φοβίες,αντοχές και προκαταλήψεις. 
Σε λίγες μέρες επιστροφή στην πραγματικότητα που τόσο μου έλειψε
#survivorgr #greece #turkey #cyprus#laromana #lifetime #experience#neveragain #fightcancer

 

View this post on Instagram

 

Όλα συμβαίνουν για κάποιο λόγο ! Αυτό τον λόγο εύχομαι να μάθω κάποτε και να αξίζει τον κόπο,τώρα που τέλειωσε και αυτή η εμπειρία . Μια εμπειρία γεμάτη με δυσκολίες ,συγκινήσεις καλές και κακές στιγμές που κάποτε έβγαιναν στον αέρα και κάποτε όχι. Ένα τεράστιο ευχαριστώ για την στήριξη όλο αυτό τον καιρό και για τα μηνύματα σας. Δεν ήμουν σίγουρα ο καλύτερος παίκτης στο παιγνίδι και σίγουρα ήμουν ο πιο αργός ,αλλά πάλευα μέχρι την τελευταία στιγμή και δικαιωνόμουν γι αυτή μου την επιμονή και το πείσμα μέσα από τους στόχους. Ήμουν αληθινός,με τα καλά μου και τα κακά μου,που σε κάποιους αρέσουν και σε άλλους όχι. Ευχαριστώ την ελληνική και τούρκικη παραγωγή ,τον @acunilicali τον @sakiswp ,τις ρεπόρτερ μας που ταλαιπωρήσαμε πολύ, τα παιδιά στις κάμερες και στον ήχο που περνούσαμε αρκετές ώρες μαζί και κάνανε και αυτοί το δικό τους Survivor! Μεγάλο ευχαριστώ στους κολλητούς μου που βοήθησαν με την δουλειά που άφησα πίσω και ένα ΤΕΡΑΣΤΙΟ ευχαριστώ στον άνθρωπο που με στηρίζει στα πάντα και είναι δίπλα μου τα τελευταία χρόνια και στάθηκε βράχος όσο έλειπα,την γυναίκα μου Τατιάνα❤️ Δυστυχώς δεν πραγματοποίησα τον σκοπό μου,αλλά δεν θα σταματήσω μέχρι να τα καταφέρω. Θα βρω τον τρόπο. Το Survivor είναι εδώ για να σου θυμίζει ότι μπορείς να ζήσεις με ελάχιστα αλλά και πόσο σημαντικά είναι αυτά που έχεις δεδομένα. Ότι μπορείς να κάνεις κάτι που κάποτε φάνταζε ακατόρθωτο ,να ξεπεράσεις φοβίες,αντοχές και προκαταλήψεις. Σε λίγες μέρες επιστροφή στην πραγματικότητα που τόσο μου έλειψε #survivorgr #greece #turkey #cyprus #laromana #lifetime #experience #neveragain #fightcancer

A post shared by Kyriacos Pelekanos (@pelekanos_kyriacos_7) on

 

Related posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *