ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

BEAUTY

GOOD LIFEΣΠΙΤΙΟ Λευκός Οίκος φόρεσε τα γιορτινά του και είναι ότι πιο χριστουγεννιάτικο...

Ο Λευκός Οίκος φόρεσε τα γιορτινά του και είναι ότι πιο χριστουγεννιάτικο έχουμε δει

Η Πρώτη Κυρία των ΗΠΑ, Τζιλ Μπάιντεν, αποκάλυψε τη Δευτέρα το θέμα των εφετινών εορτών του Λευκού Οίκου: «Δώρα από την καρδιά».

Το έλατο από το Τζέφερσον της Βόρειας Καρολίνας είναι διακοσμημένο, σύμφωνα με το hola, με περιστέρια της ειρήνης, που φέρουν ένα πανό με ανάγλυφα τα ονόματα κάθε Πολιτείας των Ηνωμένων Πολιτειών.

Πριν από μία εβδομάδα, μάλιστα, η Τζιλ Μπάιντεν είχε κάνει μια ανάρτηση στο Twitter, αναφέροντας πως το χριστουγεννιάτικο δέντρο είχε φτάσει στον Λευκό Οίκο με άμαξα. «Είναι εδώ!», είχε αναρτήσει στο προφίλ της.

Υπάρχουν 41 χριστουγεννιάτικα δέντρα σε όλο τον Λευκό Οίκο, με αυτά στην τραπεζαρία να διαθέτουν φωτογραφίες παλαιότερων και σημερινών πρώτων οικογενειών, συμπεριλαμβανομένων του τέως προέδρου Ντόναλντ Τραμπ και της Μελάνια Τραμπ.

Ο Λευκός Οίκος δεν θυμίζει σε τίποτα τη διακόσμηση της πρώην Πρώτης Κυρίας, που ήταν ανατριχιαστικά παγερός και είχε σχολιαστεί αρνητικά στο παρελθόν.

Η Τζιλ Μπάιντεν λοιπόν, χθες, Δευτέρα (29/11), έκανε δύο νέες αναρτήσεις στο Twitter με φωτογραφίες από τον στολισμένο για τις γιορτές Λευκό Οίκο.

«Είμαι ενθουσιασμένη που μοιράζομαι μαζί σας ότι το επίσημο χριστουγεννιάτικο δέντρο του Λευκού Οίκου είναι στο Μπλε Δωμάτιο!» έγραψε η Τζιλ Μπάιντεν, στην πρώτη της ανάρτηση.

«Με έμπνευση από τις πράξεις καλοσύνης και τις εμπειρίες που μας ανέβασαν τη διάθεση φέτος, τα διακοσμημένα δωμάτια στον Λευκό Οίκο έχουν να κάνουν με τα Δώρα που μας ενώνουν όλους: Την πίστη, την οικογένεια, τη φιλία, τις τέχνες, τη μάθηση, τη φύση, την ευγνωμοσύνη, την κοινότητα, την ειρήνη και την ενότητα», ανέφερε στη δεύτερη δημοσίευσή της στο Twitter.

Πηγή: iefimerida.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS