Ο λόγος που η Μέγκαν Μαρκλ πρέπει να υποκλίνεται στην Κέιτ Μίντλετον!

Ο λόγος που η Μέγκαν Μαρκλ πρέπει να υποκλίνεται στην Κέιτ Μίντλετον!

Ο λόγος που η Μέγκαν Μαρκλ πρέπει να υποκλίνεται στην Κέιτ Μίντλετον!

H Μέγκαν Μαρκλ παντρεύτηκε τον πρίγκιπα Χάρι και μαζί με αυτή την απόφαση αποχαιρέτησε την προηγούμενη ζωή της, το επάγγελμα της ηθοποιού και συμφώνησε να ακολουθεί όλα τα πρωτόκολλα, ως μέλος πια της βασιλικής οικογένειας.

Ένα από αυτά είναι ότι η Μέγκαν, δούκισσα του Σάσεξ πλέον, πρέπει να υποκλίνεται σε όσους την ξεπερνούν σε τίτλο, δηλαδή στη Βασίλισσα, στον πρίγκιπα Φίλιππο, στον πρίγκιπα Κάρολο και την Καμίλα. Ακόμη, στον πρίγκιπα Γουίλιαμ, καθώς θα είναι ο μελλοντικός βασιλιάς και κατ’ επέκταση, στην κουνιάδα της, Κέιτ, που θα είναι η μελλοντική βασίλισσα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: H πρώτη δημόσια εμφάνιση της Meghan και του Harry ως δούκισσα και δούκας του Σάσεξ! (εικόνες)

Επίσης, η Δούκισσα του Σάσεξ πρέπει να υποκλίνεται στις γεννημένες πριγκίπισσες, δηλαδή στις πριγκίπισσες Άννα, Αλεξάνδρα, Βεατρίκη και Ευγενία, καθώς είναι ανώτερες.

Το περίεργο είναι ότι όταν είναι μπροστά ο πρίγκιπας Χάρι, αυτές οι πριγκίπισσες πρέπει να υποκλιθούν σε εκείνη, καθώς σαν ζευγάρι, τις περνούν σε τίτλο και κατάταξη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Δείτε το σπίτι του Χάρι και της Μέγκαν στο παλάτι μετά την ανακαίνιση που έκαναν (εικόνες)

Το ίδιο ισχύει και για την Κέιτ Μίντλετον που πρέπει να υποκλίνεται στις πριγκίπισσες που γεννήθηκαν στην οικογένεια, αλλά όχι όταν είναι μπροστά ο Γουίλιαμ. Τέλος, στην Καμίλα υποκλίνεται μόνο όταν είναι μπροστά ο πρίγκιπας Κάρολος.

 

Πηγή : Like.com.cy/ bovary.gr

Related posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *