Ο «Μεγάλος αδελφός» μπλόκαρε τον «Αγρότη»

Ο «Μεγάλος αδελφός» μπλόκαρε τον «Αγρότη»

Ο «Μεγάλος αδελφός» μπλόκαρε τον «Αγρότη»

Το «Big Brother» μπήκε στον προγραμματισμό του Σκάι και ο «Αγρότης Μόνος Ψάχνει» μπαίνει στο… συρτάρι. Φρένο στις δηλώσεις συμμετοχών τράβηξε το Σίγμα.

Το ριάλιτι το οποίο επρόκειτο να παρουσιάζει η Ελένη Τσολάκη, δεν θα βγει στον «αέρα» αυτή τη σεζόν και αυτό είναι κάτι που επιβεβαίωσε και η παρουσιάστρια του στην κάμερα της εκπομπής «Η Φωλιά των Κου Κου». «Αλλαγή σχεδίων» είπε χαμογελαστά η Ελένη Τσολάκη και πρόσθεσε: «Δεν έχω να πω πολλά πράγματα γιατί και εγώ δεν ξέρω πολλά πράγματα. Νομίζω τις επόμενες μέρες θα συζητήσουμε και θα δούμε τι μέλλει γενέσθαι. Απλά ξέρω ότι ο “Αγρότης”, φέτος τουλάχιστον, δεν θα γίνει». Η Ελένη Τσολάκη αναφέρθηκε και στην ενημέρωση που είχε από τον Σκάι: «Η ενημέρωση που έχω είναι ότι δεν θα γίνει καθόλου αυτή τη χρονιά. Είμαι τώρα στο κομμάτι του να συζητήσουμε, να δούμε τι θα γίνει. Μακάρι να είχα κάτι να πω. Και εγώ θα ήθελα κάτι να πω και να είναι ξεκάθαρο.

Ήξερα ότι είχαν ξεκινήσει τα κάστινγκ για τον “Αγρότη” και είχαμε τακτική επικοινωνία με τους ανθρώπους που ήδη είχαν ξεκινήσει να δουλεύουν για την εκπομπή. Δεν ξέρω γιατί ναυάγησε, στεναχωρήθηκα όμως. Νομίζω ότι οι άνθρωποι του σταθμού γνωρίζουν καλύτερα τον προγραμματισμό και τι πρέπει να συμβεί στο κανάλι» κατέληξε με χαμόγελο η Ελένη Τσολάκη. Παράλληλα, σύμφωνα πάντα με τα αθηναϊκά δημοσιεύματα, τα τηλεπαιχνίδια «Guess My Age» και «Boom» που παρουσιάζουν οι Γιώργος Λιάγκας και Σάκης Τανιμανίδης αντίστοιχα θα ολοκληρωθούν μετά τον Δεκέμβριο, προκειμένου να πάρει τη θέση τους ο διαγωνισμός μόδας, «My Style Rocks». Οι χαμηλές πτήσεις που σημειώνουν τα δύο τηλεπαιχνίδια τους πίνακες της Nielsen οδήγησαν τη διεύθυνση του Σκάι να ολοκληρώσει άμεσα τη μετάδοσή τους και να στρώσει κόκκινο χαλί σε ένα ριάλιτι που τις δύο προηγούμενες σεζόν του χάρισε υψηλές τηλεθεάσεις.

 

Πηγή : Περιοδικό TV Mania, τεύχος 1302

Related posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *