Ο Μέμος Μπεγνής απαντά στον Ανδρέα Γεωργίου: «Δεν με αφορά τι λέει ο συγκεκριμένος»

Ο Μέμος Μπεγνής απαντά στον Ανδρέα Γεωργίου: «Δεν με αφορά τι λέει ο συγκεκριμένος»

Ο Μέμος Μπεγνής απαντά στον Ανδρέα Γεωργίου: «Δεν με αφορά τι λέει ο συγκεκριμένος»

Την περασμένη βδομάδα, παρακολουθήσαμε τον Μέμο Μπεγνή να υποστηρίζει ανοιχτά την άποψή του για τα άτομα που συμμετέχουν σε τηλεοπτικές σειρές τα οποία δεν είναι ηθοποιοί.

Με αφορμή την ένταξη του Γιώργου Αγγελόπουλου στο Τατουάζ, ο ηθοποιός είχε γράψει στα social media: «Πόσο λυπάμαι και ντρέπομαι για την κατάντια».

Ο Αντρέας Γεωργίου, δεν άφησε ασχολίαστο το ποστ του Μέμου Μπεγνή (ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ) ενώ ο Μέμος Μπεγνή επανήλθε μιλώντας στην εφημερίδα Real για το γεγονός.

Ας ξεκινήσουμε την κουβέντα μας με τη φημολογούμενη κόντρα σου με τον Ντάνο από το προηγούμενο Survivor και με τον σκηνοθέτη – σεναριογράφο Ανδρέα Γεωργίου.

Πρόκειται όντως για μια φημολογούμενη κόντρα. Όλα ξεκίνησαν όταν έγραψα ένα σχόλιο σε μια ανάρτηση σου στο Facebook για την έλευση του Γιώργου Αγγελόπουλου ή Ντάνου στη σειρά «Τατουάζ». Έγραψα λοιπόν «Πόσο λυπάμαι και ντρέπομαι για την κατάντια…». Κι αυτή είναι η αλήθεια! Τα τηλεοπτικά μας πράγματα βρίσκονται σε κατήφορο και θεωρώ κατάντια να παίζουν σε σειρές μη ηθοποιοί. Δεν έχω κάτι προσωπικό με τον Ανδρέα Γεωργίου, ούτε με τον Γιώργο Αγγελόπουλο. Δεν έχω κόντρα μαζί τους. Είμαι κόντρα στο ότι η τηλεόραση έγινε «μπάτε σκύλοι αλέστε».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Γιώργος Αγγελόπουλος: Αυτό είναι το ποσό που συμφώνησε για κάθε επεισόδιο του «Τατουάζ»

Ο Γεωργίου σε δήλωσή του στην εκπομπή «Αποκαλυπτικά» είπε ότι δεν μπορεί να πληρώσει ηθοποιούς του δικού σου βεληνεκούς…

Μη με βάζεις σε αυτό το τριπάκι. Δεν με αφορά τι λέει ο συγκεκριμένος άνθρωπος…. Και δεν με αφορά, όταν έχω τόσο πολλή και σκληρή δουλειά στον «Ζορμπά», στον «Μεγαλέξανδρο», αλλά και στο «Όλου του κόσμου οι μουσικές» να ασχολούμαι με… κόντρες. Δεν μπορώ να μη μιλώ για την κατάντια της τηλεόρασης και δεν θα μου κλείσει κανένας το στόμα! Ούτε θα μου απαγορεύσει ο οποιοσδήποτε να μιλάω για τον κατήφορό της…Λυπάμαι και ντρέπομαι γι’ αυτή την κατάντια που υπάρχει στο χώρο που με ανέδειξε και με έκανε γνωστό στον κόσμο. Αν αυτό ενοχλεί κάποιους δεν με αφορά.

Ακούγεσαι κάθετος και απόλυτος.

Βασίλη μου, δεν ανήκω στους υποκριτές που φοβούνται να πουν τα πράγματα με το όνομά τους, ούτε σε αυτούς που χαϊδεύουν αυτιά για να μην ενοχλήσουν. Λέω πάντα τα πράγματα με το όνομά τους όποιο κόστος και αν έχει αυτό.

Κάποιες φορές έχει μεγάλο κόστος και έχεις δεχτεί «πυρά» γι’ αυτό…

Ναι, αλλά όπως βλέπεις δεν πτοούμαι από αυτά και προχωρώ κάνοντας τη δουλειά μου και μιλώντας για τα κακώς κείμενα.

Related posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *