Ο Όμιλος Voici La Mode στο τιμόνι των Topshop/Τopman στην Κύπρο και Ρουμανία

Ο Όμιλος Voici La Mode στο τιμόνι των Topshop/Τopman στην Κύπρο και Ρουμανία

Ο Όμιλος Voici La Mode στο τιμόνι των Topshop/Τopman στην Κύπρο και Ρουμανία

Τη δυναμική επανατοποθέτηση των διεθνών brands Τοpshop/Topman στην Κύπρο και Ρουμανία ανέλαβε ο Όμιλος Voici La Mode ως ο νέος επίσημος αντιπρόσωπος της γνωστής Βρετανικής μάρκας. Στόχος του Ομίλου είναι να διευρύνει τον κύκλο εργασιών με καινούργια καταστήματα στην Κύπρο και Ρουμανία.

Ο Όμιλος Voici La Mode αναλαμβάνει την αντιπροσωπία του Topshop/Topman στο πλαίσιο της υφιστάμενης συνεργασίας με τον Βρετανικό Όμιλο Arcadia, ο οποίος κατέχει μερικά από τα μεγαλύτερα και πιο αγαπητά high street fashion brands στον κόσμο και περισσότερα από 2,500 καταστήματα στο Ηνωμένο Βασίλειο και 1170 καταστήματα στο εξωτερικό.

Με έδρα το Λονδίνο και με συνεργασίες μεγάλων ονομάτων όπως της Kate Mοss, Beyonce, Gigi Hadid και Cara Delevingne, το Topshop αποτελεί τον νούμερο ένα προορισμό των απανταχού fashionistas! To Topshop ως ένα από τα μεγαλύτερα brands σε ολόκληρο τον κόσμο είναι το μοναδικό high street brand που συμμετέχει κάθε χρόνο στην Εβδομάδα Μόδας του Λονδίνου μιας και δημιουργεί πρώτο τις τάσεις της μόδας.

Ο κος Μιχάλης Αντωνιάδης, Γενικός Διευθυντής των διεθνών brands Dorothy Perkins, Wallis, Evans, και Topshop/Topman, δήλωσε πως: «Ως Όμιλος εταιρειών στόχος μας πάντοτε ήταν και είναι να βρίσκουμε τον τρόπο να εξελισσόμαστε για να προσφέρουμε στον Κύπριο καταναλωτή υψηλής ποιότητας προϊόντα και άριστη εξυπηρέτηση. Με το Τοpshop/Topman ανοίγουμε ακόμα μια πόρτα για τους προχωρημένους fashionistas».

Ο Διεθνής Διευθυντής του Ομίλου Arcadia, Paul Gould δήλωσε: “Είμαστε ιδιαίτερα ευτυχείς που επεκτείνουμε τη συνεργασία μας με τον Όμιλο Voici La Mode, και είμαστε βέβαιοι ότι η γνώση τους και η εξειδίκευσή τους στον χώρο της μόδας, θα μεταμορφώσουν το Topshop/Topman στον απόλυτα αγαπημένο προορισμό μόδας στην Κύπρο».

Ο Όμιλος Voici La Mode με καταστήματα στην Κύπρο και τη Ρουμανία αποτελεί μία από τις κορυφαίες και πρωτοπόρες επιχειρήσεις στο νησί. Συγκεκριμένα στην Κύπρο και τη Ρουμανία, ο Όμιλος είναι ο επίσημος αντιπρόσωπος των διεθνούς φήμης brands Marks & Spencer, Celio, Dorothy Perkins, Wallis, Evans και τώρα Topshop/Topman.

Related posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *