Ο Παναγιώτης Κουφογιάννης μετρά «1000 Λάθη»

Ο Παναγιώτης Κουφογιάννης μετρά «1000 Λάθη»

Ο Παναγιώτης Κουφογιάννης μετρά «1000 Λάθη»

«1000 Λάθη» μετρά ο Παναγιώτης Κουφογιάννης με την ξεχωριστή και ζεστή χροιά της φωνής του.

Ο Παναγιώτης Κουφογιάννης κυκλοφορεί το νέο τραγούδι του με τίτλο «1000 Λάθη».

Ο νικητής του προηγούμενου κύκλου του «X Factor» αποτελεί έναν αυθεντικό καλλιτέχνη με ταλέντο απεριόριστων δυνατοτήτων, όπως απέδειξε στην επιτυχημένη διαδρομή του στο μουσικό show την ομάδα του Γιώργου Μαζωνάκη.

Ο Παναγιώτης Κουφογιάννης κέρδισε τις εντυπώσεις με τις εκπληκτικές ερμηνείες του, τις ευφάνταστες διασκευές του και τα υπέροχα τραγούδια του, όπως αυτό που ερμήνευσε στο τελικό για να αναδειχθεί ο μεγάλος νικητής.

Ο Κύπριος καλλιτέχνης επιστρέφει στο μουσικό προσκήνιο περίπου οκτώ μήνες μετά το ντεμπούτο του στη δισκογραφία με το τραγούδι «Όλα Αυτά Τα Αν».

Το νέο του single φέρει τον τίτλο «1000 Λάθη» και είναι άλλη μία από τις προσωπικές δημιουργίες του που κρατούσε φυλαγμένες στο συρτάρι του και πλέον τις μοιράζεται σταδιακά με το κοινό.

Το τραγούδι «1000 Λάθη» διακρίνεται για τις έντονες ροκ επιρροές του και αναφέρεται στα αμέτρητα λάθη που καθορίζουν τις σχέσεις μας.

Ο Παναγιώτης Κουφογιάννης εκμεταλλεύθηκε το γεγονός ότι διαθέτει ευρύτερες γνώσεις παραγωγής και επιμελήθηκε την ενορχήστρωση και τη μουσική παραγωγή του τραγουδιού μαζί με τον Μάριο Λαζ Ιωαννίδη (MLI).

Το ίδιο δίδυμο υπογράφει το σενάριο και τη σκηνοθεσία του video clip που δίνει μορφή στο single «1000 Λάθη». Πρωταγωνιστής είναι ο Παναγιώτης Κουφογιάννης και συμπρωταγωνίστριά του η Θάλεια Παπαδοπούλου.

Κυκλοφορεί από τη Feelgood Records.

Πηγή : www.hit-channel.com

Related posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *