Ο Παύλος Καδής και η Δημητριάνα Δημητρίου Καδή μας υποδέχονται στο σπίτι τους

Ο Παύλος Καδής και η Δημητριάνα Δημητρίου Καδή μας υποδέχονται στο σπίτι τους

Ο Παύλος Καδής και η Δημητριάνα Δημητρίου Καδή μας υποδέχονται στο σπίτι τους
Φωτογραφία: Δημήτρης Βαττής

Αν και σπάνια δίνουν συνεντεύξεις, εντούτοις υποδέχθηκαν με χαρά το HELLO! στο σπίτι τους και αφέθηκαν να απαθανατίσουμε το ευτυχισμένο οικογενειακό τους πορτρέτο, μιας και φέτος γιορτάζουν 17 χρόνια έγγαμου βίου! Έχοντας τέσσερις όμορφες γυναίκες στη ζωή του, ο γνωστός αθλητικογράφος και παρουσιαστής του ΑΝΤ1 έχει ένα λόγο παραπάνω να χαμογελά.

Του Τάσου Ευαγγέλου

Ούτε ένα, ούτε δύο, ούτε δέκα αλλά δεκαεπτά χρόνια γάμου. Υπάρχει τελικά χρυσή συνταγή για έναν ευτυχισμένο γάμο;
Π.: Η συνταγή είναι η οικογένεια. Στη δική μας την περίπτωση το κάθε παιδί, με τον ερχομό του, έδενε ακόμα περισσότερο κι εμάς. Ασφαλώς και υπήρξαν και οι δύσκολες στιγμές, όμως πάντα αυτό που αναδεικνύεται και επικρατεί είναι το καλό της οικογένειας.
Δ.: Νομίζω, δεν υπάρχουν χρυσές συνταγές, ούτε χρυσοί γάμοι. Αυτό που υπάρχει είναι αφοσίωση στην οικογένεια. Τις πιο πολλές μέρες τρέχουμε να προλάβουμε την καθημερινότητά μας. Τουλάχιστον δεν προλαβαίνουμε να βαρεθούμε ο ένας τον άλλον!

kadisdimitriana5Ο Παύλος και η Δημητριάνα ποζάρουν με τις κόρες τους Σταυριάνα, Άννα και Αλίνα.

 

Τι είναι αυτό που κρατά πιστεύετε ένα ζευγάρι ενωμένο και ευτυχισμένο μέσα σε ένα γάμο;
Π.: Πρώτα από όλα, η εμπιστοσύνη. Η παρουσία των παιδιών βάζει από μόνη της κοινούς στόχους στους οποίους αφιερώνεται το ζευγάρι. Προτεραιότητα δεν είναι το εγώ αλλά το εμείς και μεσοπρόθεσμη και μακροπρόθεσμη επιδίωξη είναι η ποιοτική και με όλα τα εφόδια ζωή που μπορεί να δώσει το ζευγάρι στα παιδιά του. Η Δημητριάνα είναι, πρώτα από όλα, μάνα…. Αφιερώνει τη ζωή της στα παιδιά της. Το γεγονός αυτό αντανακλά θετικά και στη σχέση μας.
Δ.: Νομίζω, ο Παύλος το έχει θέσει στη σωστή του βάση!
Παύλο, πόσο σε άλλαξε η Δημητριάνα ως άνθρωπο;
Π.: Από τη στιγμή που ζεις με έναν άνθρωπο για τόσα πολλά χρόνια, ξέρεις δεν είναι μόνο τα 17 του γάμου… είχαμε και άλλα δύο-τρία στα οποία προετοιμάζαμε το έδαφος… Λοιπόν ναι, αλλάζεις. Πόσο μάλλον όταν μαζί σου έχεις μία ισχυρή προσωπικότητα που έχει άποψη για όλα! Ή, μάλλον, ευτυχώς όχι όλα…. Από ποδόσφαιρο χαμπάρι δεν έχει. Αν το κατείχε κι αυτό, θα είχαμε θέμα…
Δ.: Επιβεβαιώνω ότι δεν έχω ιδέα και δεν ασχολούμαι με το ποδόσφαιρο!
Να υποθέσω, Δημητριάνα, πως την ίδια επιρροή είχε και για σένα ο Παύλος;
Δ.: Εννοείται. Ουσιαστικά είμαστε μαζί σε όλη την ενήλικη ζωή μου – οπόταν είναι λογικό να υπάρχει ουσιαστική επιρροή.

kadisdimitriana6

Αν σας ζητούσα να κοιτάξετε πίσω στο χρόνο, ποιες στιγμές σημάδεψαν τον καθένα ξεχωριστά μέσα από το γάμο σας;
Π.: Χρονικά η μέρα του γάμου και ακολούθως η γέννηση της κάθε μας κόρης ξεχωριστά. Τα ζήσαμε όλα μαζί!
Δ.: Κυριολεκτικά!
Π.: Σημαντικό γεγονός στη ζωή μας ήταν και η δημιουργία του δικού μας σπιτιού. Το επέβλεπε σε καθημερινή βάση η Δημητριάνα!
Δ.: Όντως το επέβλεπα με την κοιλιά στο στόμα. Παρόλα αυτά το απόλαυσα και προλάβαμε και το deadline μας μια χαρά!
Π.: Σημαντικές στιγμές έχουμε συχνά στην καθημερινότητα, στα σχολεία των κόρων… Απολυτήρια, εκδηλώσεις, διαγωνίσματα, εξετάσεις. Η πρόοδός τους αποτελεί μέγιστη προτεραιότητα και τεράστια ικανοποίηση όταν επιτυγχάνεται.
Δ.: Δόξα τω Θεώ -δεν κάνει να το λέμε- αλλά καλά τα πάνε οι κόρες μας…

kadisdimitriana
Υπάρχει μυστικό για έναν επιτυχημένο γάμο;
Π.: Ρώτησέ με ξανά στα είκοσι χρόνια γάμου! Να δώσω και ένα tip; Ναι, κάνετε κόρες, βοηθούν!
Δ.: Μία φίλη μας, που επίσης έχει τρεις, λέει ότι οι κόρες είναι στολίδια μέσα στο σπίτι!
Π.: Λέξη κλειδί είναι και η κατανόηση. Η Δημητριάνα πέρασε από το χώρο εργασίας μου και γνωρίζει το δύσκολο ωράριο και τις πολλές υποχρεώσεις, αλλά και το γεγονός ότι είμαι ευτυχισμένος και αισθάνομαι πλήρης με τη δουλειά μου. Πρέπει επίσης να της αναγνωρίσω μέγιστη αφοσίωση στα παιδιά. Ο κόσμος μπορεί να μην το γνωρίζει, όμως η αλήθεια είναι πως η σύζυγός μου αποφάσισε να αφήσει στη μέση μία επιτυχημένη και πολλά υποσχόμενη καριέρα στην τηλεόραση, για να μεγαλώσει η ίδια τα παιδιά της.
Δ.: Η ίδια και μάλιστα μετά από ένα γεμάτο ωράριο! Ακόμα με ρωτούν αν μετά την τηλεόραση έγινα οικοκυρά! Όχι, εργάζομαι, απλώς έχω μια δουλειά η οποία παρά τις απαιτήσεις της μού δίνει χρόνο για τις μικρές και το σπίτι μας τουλάχιστον το απόγευμα και το βράδυ.

Ποιος από τους δύο κάνει τις περισσότερες υποχωρήσεις, έτσι ώστε να κρατιούνται οι ισορροπίες μέσα στο γάμο;
Π.: Εγώ φυσικά… (Γέλια). Και οι δύο, θα έλεγα. Όταν όμως δεν υποχωρεί κανείς οι τόνοι ανεβαίνουν επικίνδυνα… Έτσι απλά όμως κατεβαίνουν και πολύ γρήγορα, ευτυχώς χωρίς να κρατάμε κακία…
Δ.: Να ένα από τα μυστικά του γάμου μας! Απλά να το αφήνεις…

kadisdimitriana1

Λένε πως ο γάμος σκοτώνει τον έρωτα, ποια η άποψή σας;
Π.: Δεν υπάρχει γάμος που να είναι τέλειος. Ούτε ζευγάρι που να ζει φλογερό έρωτα σε ολόκληρη τη ζωή του. Από ένα σημείο και μετά τα αισθήματα παίρνουν μία διαφορετική τροπή. Και είναι βαθύτερα και έχουν περιεχόμενο.
Δ.: Ένα ταξίδι στο Παρίσι ξαναζωντανεύει και τα υπόλοιπα! Πάντως, όταν είμαστε μόνοι μας, μακριά από τη ρουτίνα και τις σκοτούρες, απ’ ό,τι θυμάμαι -γιατί έχουν περάσει πολλά χρόνια να τύχει αυτό- είμαστε τέλεια!

Σε όλη αυτή την κοινή σας διαδρομή, φαντάζομαι εντάσεις υπήρξαν. Τόσο δυνατές, όμως, που να επισκιάσουν το γάμο σας, έχετε ζήσει;
Π.: Ασφαλώς και υπήρξαν εντάσεις. Δεν θα έλεγα όμως ότι φτάσαμε στο σημείο να κινδυνεύσει σοβαρά ο γάμος μας. Θα μας σκοτώσουν οι κόρες μας αν διαβάσουν κάτι τέτοιο! (Γέλια).

Ποιος κάνει «κουμάντο» μέσα στην οικογένεια;
Π.: Η Δημητριάνα!
Δ.: Αναγκαστικά αφού λείπει τις περισσότερες ώρες! Εγώ φυλάω το κάστρο, εγώ αποφασίζω εξ ανάγκης. Εξάλλου θεωρώ πολύ σημαντικό να αφήνουμε τον Παύλο να λειτουργεί απερίσπαστος στη δουλειά του.
Π.: Κι όταν είμαι στο σπίτι συναποφασίζουμε; Ναι… Διαβουλευόμαστε και στο τέλος αποφασίζει η Δημητριάνα! Αστειεύομαι… Δεν έχουμε τέτοια θέματα στο σπίτι μας. Απλώς η Δημητριάνα παίρνει περισσότερες αποφάσεις γιατί είναι μαζί με τα παιδιά πιο πολλές ώρες.

Το γεγονός ότι δουλεύετε αρκετές ώρες την ημέρα, χρόνο για σας βρίσκετε και, αν ναι, πώς τον αξιοποιείτε;
Π.: Όχι, δυστυχώς δεν βρίσκουμε όσο χρόνο θα θέλαμε. Κι αυτό είναι ένα πρόβλημα. Όταν τύχει να βρεθούμε μόνοι…
Δ.: Μα πότε έγινε τούτο;
Π.: Ξέχασες; Πριν κανένα μήνα που φάγαμε οι δυο μας!
Δ.: Ναι ήταν ωραία…. Μια ώρα σε ένα χρόνο όμως! Πρέπει να βελτιώσουμε το ρεκόρ μας!
Π.: Έχουμε λίγους αλλά πολύ αγαπημένους φίλους που προέρχονται από την οικογένεια και από το επαγγελματικό περιβάλλον. Με κάθε ευκαιρία βρισκόμαστε μαζί τους, είτε οικογενειακώς είτε ζευγάρια πιο αραιά, και περνάμε πάρα πολύ ωραία.

kadisdimitriana2

Παύλο, πώς είναι αλήθεια να είσαι περιτριγυρισμένος από τέσσερις γυναίκες;
Π.: Τέσσερις πανέμορφες γυναίκες. Είναι εξαιρετικό το συναίσθημα, φτάνει να μη μιλάνε και οι τέσσερις μαζί.

Ποια η σχέση σας με τα παιδιά σας;
Π.: Είμαστε πολύ αγαπημένοι και το σπίτι μας σφύζει από ζωντάνια! Η αγάπη των γονιών είναι για όλες υπερβολική και ίδια. Έχουμε τις διαφωνίες μας.
Δ.: Χωριζόμαστε σε «ομάδες» πολλές φορές για να πείσουμε για τα επιχειρήματά μας. Η δική μου η ομάδα συνήθως κερδίζει!
Π.: Στο τέλος καταλήγουμε και πάλι οικογένεια…

Ποιος από τους δυο σας ασκεί περισσότερη επιρροή απάνω τους;
Π.: Με τη μεγάλη μας κόρη, τη Σταυριάνα, νομίζω ότι περισσότερο μιλά ο μπαμπάς. Για όλα τα θέματα, πρέπει να σας πω. Στη δεύτερη, την Αννούλα μας, περισσότερη επιρροή φαίνεται να ασκεί η μαμά. Το μικρό είναι το συνενωτικό στοιχείο της οικογένειας. Όλοι την λατρεύουν, κανείς δεν της θυμώνει, όλοι της κάνουν τα χατίρια. Κερδίζει μόνιμα τις εντυπώσεις.
Δ.: Τα μυστικά όμως τα γνωρίζει η μαμά…

kadisdimitriana3Η μικρή Αλίνα έχει μόλις συμπληρώσει τέσσερα χρόνια ζωής και με χαρά έσβησε την τούρτα της μαζί με το Hello!

 

 

Παύλο, ένας γιος δεν σου λείπει;
Π.: Εάν σου πω ότι δεν ήθελα ένα γιο, δεν θα ήμουν ειλικρινής. Ο Θεός όμως έστειλε μόνο γυναίκες και τον ευγνωμονώ. Λατρεύω τις κόρες μου και δεν τις αλλάζω με τίποτα! Μόνο υγεία θέλουμε κι όλα καλά.

Δημητριάνα, έχετε σκεφτεί να μεγαλώσετε και άλλο την οικογένειά σας;
Δ.: Μα εμείς σταματήσαμε τέτοιου είδους σκέψεις πριν πολλά χρόνια! Όταν όμως εμείς κάνουμε πλάνα ο Θεός γελά!
Αν σας ζητούσα να δώσετε από μία συμβουλή στα νέα ζευγάρια που ετοιμάζονται να παντρευτούν τι θα τους λέγατε;
Π.: Ο γάμος είναι η μεγαλύτερη δέσμευση. Σκεφτείτε το ξανά και ξανά. Αν είστε όμως αποφασισμένοι προχωρήστε και κάνετε γρήγορα παιδιά για να μπορέσετε να τα απολαύσετε όταν θα μεγαλώνουν!

 

Επιμέλεια: Stelios F. Stylianou (F-Tales)
Μακιγιάζ: Βαλεντίνο Νικολάου
Μαλλιά: Ελένη Πέτρου (Hair Spray)

Δημητριάνα: Ολόσωμη φόρμα Star by Jylien Macdonald, Debenhams, σκουλαρίκια Aldo. Σταυριάνα: Μπλούζα Dondup, Volt2eleven, παντελόνι Stradivarius. Άννα: Denim φόρεμα Ratt, Fashion Hill. Αλίνα: Φόρεμα Next.

Δημητριάνα: Φόρεμα Kisson Me, Volt2eleven, Ζώνη Next. Παύλος: Σακάκι Hammond & Co, παντελόνι Maine New England και πουκάμισο The Collection, όλα Debenhams. Παπούτσια Prada Linea Rossa, Καλογήρου.

Δημητριάνα: Παντελόνι και μπλούζα Ratt, Fashion Hill, παπούτσια Vince Camuto, Καλογήρου. Παύλος: Παντελόνι Maine New England και polo shirt Springfiled, όλα Debenhams.

Πηγή : Περιοδικό Hello, τεύχος 53

Related posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *