ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

BEAUTY

GOOD LIFEΥΓΕΙΑΟ personal trainer της Jennifer Aniston μας προτείνει ασκήσεις για τέλειους γλουτούς

Ο personal trainer της Jennifer Aniston μας προτείνει ασκήσεις για τέλειους γλουτούς

Δύο top ασκήσεις που πρέπει να δοκιμάσεις 

Ποια γυναίκα δεν θέλει να έχει τέλειους και γυμνασμένους γλουτούς; Αυτό βέβαια δεν μπορεί να γίνει μόνο του, αφού θέλει σκληρή δουλειά και πειθαρχία ώστε να καταφέρεις να φτάσεις τους στόχους σου. Με διατροφή και γυμναστική σίγουρα θα τα καταφέρεις.

Σε περίπτωση που δεν έχεις βρεις την κατάλληλη γυμναστική, ο personal trainer της Jennifer Aniston αποκαλύπτει τις 2 top ασκήσεις για να έχεις τους γλουτούς που επιθυμείς. 

Η Jennifer Aniston ακολουθεί μια ρουτίνα γυμναστικής ώστε να διατηρεί σε φόρμα τους γλουτούς της και ακολουθεί μια σειρά από ασκήσεις οι οποίες έχουν μεγάλη αποτελεσματικότητα. 

Ο Leyon Azubuike είναι ο προσωπικός γυμναστής της ηθοποιού και αποκάλυψε πρόσφατα ποιες είναι αυτές οι ασκήσεις που κάνει. Όπως φαίνεται την βάζει να δίνει περισσότερη προσοχή σε δυο ασκήσεις που είναι βασικές και γυμνάζουν την περιοχή των ποδιών και των γλουτών.

Διαβάστε επίσης: Αυτά είναι τα fitness tips που ακολουθεί πιστά η Charlize Theron

Άσκηση 1η

Το πρώτο στάδιο περιλαμβάνει την κλασική άσκηση της προβολής αλλά με την υποβοήθηση του αντικειμένου που επιλέξατε για ισορροπία. Ισιώστε τον κορμό σας, ρουφήξτε την κοιλιά και τοποθετείστε εναλλάξ τα πόδια μπροστά λυγίζοντάς τα. Ξεκουράστε τα χέρια σας στο πόδι που λυγίζει. Σύμφωνα με τον γυμναστή, η υποστήριξη της ισορροπίας θα βοηθήσει να επιτύχετε σταδιακά πιο βαθιά κατεβάσματα.

Διαβάστε επίσης: Αυτή είναι νέα τάση στο fitness και η Eva Longoria τη δοκιμάζει!

Άσκηση 2η

Στηρίξτε την πλάτη σας στον τοίχο, χωρίς να αφήνετε όλο το βάρος να πέσει στη μέση σας, κρατήστε μέσα την κοιλιά και ισιώστε τον κορμό. Κατεβείτε σιγά με λυγισμένα πόδια, δημιουργώντας γωνία περίπου 90 μοιρών. Οι γλουτοί πρέπει να παραμένουν σφιχτοί καθ’ όλη τη διάρκεια της άσκησης. Επαναλάβετε τη διαδικασία για ένα λεπτό.

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS