Ο πιο σέξι γιατρός στον κόσμο σε σχέση με τη Miss Universe

Ο πιο σέξι γιατρός στον κόσμο σε σχέση με τη Miss Universe

Ο πιο σέξι γιατρός στον κόσμο σε σχέση με τη Miss Universe

​Μπορεί πολλές να πολιόρκησαν τον «πιο σέξι γιατρό εν ζωή», αλλά μία ήταν αυτή που κατάφερε να μπει… αμαχητί στην καρδιά του. Ποια είναι η τυχερή; Μα ποια άλλη εκτός από την «Miss Universe»;

Τα νέα περί ειδυλλίου, επιβεβαίωσε ο ίδιος ο Dr Mικαίλ Βαρσάφσκι, ο οποίος σε συνέντευξη του στο «Wonderwall» αποκάλυψε πως «εγώ και η Πία είμαστε μαζί. Είναι μια νέα σχέση και είμαι πολύ ενθουσιασμένος, γιατί θέλω να δώ πού θα καταλήξει!»

couple

Οι φήμες πως οι δυο τους ήταν ζευγάρι, έσκασαν τον περασμένο μήνα, όταν ο ρωσικής καταγωγής γιατρός ανέβασε στο Instagram του μια κοινή φώτο με την Πία Αλόνσο Βούρτζμπαχ.

Μερικές εβδομάδες μετά, και η 26χρονη «Miss Universe» ανέβασε στο Twitter της μια φώτο με τον 26χρονο «Dr Mike», έπειτα από έναν αγώνα boxing που είχαν μαζί.

dr

Να υπενθυμίσουμε τέλος, πως η Πία Αλόνσο Βούρτζμπαχ, στέφθηκε «Miss Universe» (2015) σε μια άκρως επεισοδιακή τελετή τον περασμένο Δεκέμβριο, όταν από λάθος του παρουσιαστή αρχικά ανακηρύχθηκε «Μις Κόσμος» η «Μις Κολομβία» (Αριάντνα Γκουτιέρεθ) από την οποία πήραν κακήν κακώς το στέμμα για να το δώσουν στην πραγματική νικήτρια, την Πία Αλόνσο Βούρτζμπαχ, από τις Φιλιππίνες.

miss

Πηγή : star.gr

Related posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *