Ο πρίγκιπας Χάρι έχει παίξει μουσική σε δίσκο των Take That

Ο πρίγκιπας Χάρι έχει παίξει μουσική σε δίσκο των Take That

Ο πρίγκιπας Χάρι έχει παίξει μουσική σε δίσκο των Take That

Μπορεί οι Take That να είναι ένα από τα πιο επιτυχημένα boy band όλων των εποχών, όπως, όμως, αποκάλυψε το μέλος τους, Γκάρι Μπάρλοου, η Δούκισσα του Σάσσεξ, Μέγκαν Μαρκλ, δεν είχε ιδέα ποιοι ήταν όταν συναντήθηκαν στο φιλανθρωπικό γκαλά Royal Variety Performance στο Λονδίνο το βράδυ της περασμένης Δευτέρας.

«Το πρώτο πράγμα που μας είπε ήταν ότι δεν γνώριζε τη μουσική μας» αποκάλυψε ο Γκάρι Μπάρλοου κατά τη διάρκεια συνέντευξης στην εκπομπή «The Project» λίγες ημέρες αργότερα. «Ζούσε στην Αμερική, δεν μας γνώριζε» είπε.

Παρ’ ότι οι «Take That» κατακτούσαν τα charts σε όλο τον κόσμο, απέτυχαν να εισβάλουν στην αμερικανική αγορά. Όταν ρωτήθηκε για το γεγονός ότι δεν έκαναν επιτυχία στις ΗΠΑ, ο Μαρκ Όουεν απάντησε: «Νομίζω ότι ήμασταν πολύ προχωρημένοι για τους Αμερικανούς εκείνη την εποχή».

Στο φιλανθρωπικό γκαλά στο London Palladium, ο Γκάρι Μπάρλοου αποκάλυψε μία άγνωστη πτυχή του πρίγκιπα Χάρι στη σύζυγό του. «Συμμετείχε, έπαιξε μουσική σε ένα από τα άλμπουμ μας» είπε στη Μέγκαν Μαρκλ. Ο πρίγκιπας Χάρι ρώτησε τότε: «Στη Τζαμάικα ήταν;». Η πρώην πρωταγωνίστρια της τηλεοπτικής σειράς «Suits» κοίταξε με έκπληξη τον Μπάρλοου και εκείνος είπε: «Ακριβώς. Ήταν όντως εκεί». Τότε η Δούκισσα του Σάσσεξ σχολίασε: «Θεέ μου, μαθαίνω κάτι καινούριο κάθε μέρα!».

Πηγή : ΑΠΕ - ΜΠΕ

Related posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *