Ο πρίγκιπας Harry και η Meghan Markle θα αλλάξουν την ιστορία αν κάνουν παιδιά!

Ο πρίγκιπας Harry και η Meghan Markle θα αλλάξουν την ιστορία αν κάνουν παιδιά!

Ο πρίγκιπας Harry και η Meghan Markle θα αλλάξουν την ιστορία αν κάνουν παιδιά!

Aν ο δούκας και η δούκισσα του Sussex αποφασίσουν να κάνουν παιδιά, μία μελλοντική κόρη θα μπορούσε να γραφτεί στα ιστορικά βασιλικά βιβλία. Ένας νόμος που τέθηκε αιώνες πριν και δηλώνει πως μόνο οι γιοι μπορούν να κληρονομήσουν τίτλο και περιουσία, είναι υπό αμφισβήτηση στο Ευρωπαϊκό Δικαστήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Πόσα χρήματα ξόδεψε ο πρίγκιπας Harry για το δώρο βάφτισης του Louis;

Αυτή τη στιγμή, ο απαρχαιωμένος νόμος διατάσσει πως μόνο ένας γιος μπορεί να κληρονομήσει ένα δουκάτο εννοώντας πως αν οι νεόνυμφοι καλωσορίσουν μία κόρη στο μέλλον, δεν θα έπρεπε να της δωθεί βασιλικός τίτλος. Η πρόσφατη αμφισβήτηση του νόμου ήρθε από την ομάδα, Daughter’s Rights.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Το παρατσούκλι που έδωσαν οι φίλοι της Meghan στον πρίγκιπα Harry, τον έκανε έξαλλο!

Όταν γεννήθηκε ο πρίγκιπας Louis, η πριγκίπισσα Charlotte έγραψε ιστορία με το ότι έγινε το πρώτο μέλος γένους θυληκού στη βασιλική οικογένεια που διατηρεί τη θέση της στη σειρά διαδοχής του θρόνου. Λίγο αφού παντρεύτηκαν ο δούκας και η δούκισσα του Cambridge το 2011, η Πράξη της Διαδοχής του Θρόνου απεφάνθη πως το φύλο ενός μέλους της βασιλικής οικογένειας δεν θα αποτελούσε πλέον παράγοντας που θα επηρέαζε τη θέση τους στη σειρά διαδοχής.

Πηγή : jenny.gr

Related posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *