Ο πρίγκιπας Harry μόλις αποκάλυψε τον αριθμό παιδιών που δεν θέλει να κάνει!

Ο πρίγκιπας Harry μόλις αποκάλυψε τον αριθμό παιδιών που δεν θέλει να κάνει!

Ο πρίγκιπας Harry μόλις αποκάλυψε τον αριθμό παιδιών που δεν θέλει να κάνει!

Στην Ιρλανδία βρίσκεται τα τελευταία εικοσιτετράωρα ο πρίγκιπας Harry και η Meghan Markle κάνοντας την μία υπέροχη εμφάνιση, μετά την άλλη. Για καιρό βέβαια θα θυμόμαστε αυτήν της Δούκισσας του Sussex με παντελόνι και σακάκι, που ήταν ό,τι πιο κομψό έχουμε δει από εκείνη το τελευταίο διάστημα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Royal alert: Η Meghan Markle έκανε ξανά το ίδιο λάθος σε δημόσια εμφάνιση (βίντεο)

Ωστόσο, αυτές οι γραμμές γράφονται για έναν άλλο πιο σημαντικό λόγο και για κάτι που αξίζει πραγματικά να σχολιάσουμε. Και αυτό δεν είναι άλλο από τα παιδιά του πρίγκιπα Harry και της Meghan. Ναι, μπορεί να είναι κάπως νωρίς και η Δούκισσα να μην είναι έγκυος, όμως πρέπει να μάθεις αυτό που είπε ο πρίγκιπας σε συζήτηση με μία θαυμάστρια στην Ιρλανδία.

Η Elaine Adam-Stewart μίλησε στον Harry για το ενδεχόμενο των παιδιών κι εκείνος -άθελα του ίσως- αποκάλυψε τον αριθμό που δεν θα ήθελε να κάνει και του φαίνονται πολλά. «Ο σύζυγός μου είναι επίσης κοκκινομάλλης και μου χάρισε 5 παιδιά. Εσύ και η Meghan πότε θα το πάρετε απόφαση», είπε η Elaine στον Harry κι εκείνος με την σειρά του απάντησε γελώντας: «Πέντε παιδιά; Πάρα πολλά».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Οι ευχαριστήριες κάρτες που στέλνει ο Harry και η Meghan είναι ό,τι πιο χαριτωμένο έχεις δει!

Επομένως μετά από αυτό είναι σίγουρο ότι ο Δούκας και η Δούκισσα του Sussex δεν θα κάνουν 5 παιδιά, καθώς τα θεωρούν πολλά. Όπως και να ‘χει ανυπομονούμε για την στιγμή που θα δούμε την Meghan με φουσκωμένη κοιλίτσα.

Πηγή : queen.gr

Related posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *