Η Ελένη Χατζίδου στον πρώτο ημιτελικό του DanSing for You – Όλα όσα είπε για τον Παντελίδη

Η Ελένη Χατζίδου στον πρώτο ημιτελικό του DanSing for You – Όλα όσα είπε για τον Παντελίδη

Η Ελένη Χατζίδου στον πρώτο ημιτελικό του DanSing for You – Όλα όσα είπε για τον Παντελίδη

Με το κοινό σε αποκριάτικο mood, την εμφάνιση όλων των ζευγαριών επί σκηνής και τα πειράγματα της Χριστιάνας Αριστοτέλους με τον Νίκο Μουρατίδη ξεκίνησε ο πρώτος ημιτελικός του DanSing for You 5.

Όταν η παρουσιάστρια καλωσόρισε τον Νίκο Μουρατίδη, εκείνος ρώτησε: «Χριστιάνα φοράς εσώρουχο;», με την Αριστοτέλους να απαντά «και όχι μόνο, φοράω πολλά πράγματα». Αργότερα ο κριτής δήλωσε ότι θα είναι πολύ προσεκτικός με τις βαθμολογίες του σήμερα, γιατί τις προηγούμενες φορές άφησε την παρουσιάτρια να τον παρασύρει και να βάλει πιο ψηλές, όπως σχολίασε.

Τα ζευγάρια αυτή τη φορά δεν είχαν το άγχος της αποχώρησης, καθώς, η καθιερωμένη διαδικασία δεν συμπεριλήφθηκε στον πρώτο ημιτελικό, αλλά έδωσαν και πάλι τον καλύτερό τους εαυτό στο χορό και το τραγούδι.

Καλεσμένη στη σκηνή του DanSing for You 5 ήταν αυτή την Κυριακή η Ελένη Χατζίδου. Η τραγουδίστρια ξεσήκωσε το κοινό με τα τραγούδια της, ενώ συγκίνησε μιλώντας για τον Παντελή Παντελίδη, ο οποίος τη βοήθησε να γίνει ευρέως γνωστή γράφοντας το τραγούδι «Χειρότερη».

Η Χριστιάνα Αριστοτέλους την ρώτησε για την πρόσφατη πρεμιέρα της σε νυχτερινό κέντρο της Αθήνας, την οποία η τραγουδίστρια αφιέρωσε στον Παντελή Παντελίδη και η Ελένη Χατζίδου μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον άνθρωπο που της «άνοιξε» την πόρτα στις πίστες της Αθήνας. «Είναι ο άνθρωπος που ευθύνεται γι’ αυτό που ζω τώρα. Είναι ο μέντοράς μου, χρωστάω τα πάντα σε αυτόν.» είπε και τραγούδησε το «Λιώμα σε γκρεμό» στη σκηνή του DanSing.

xatzidou1 44 333 456 1111 2222 2323 4335 4533  5656 6666 6767 7777 8776 8888 55443 64554 542323

Related posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *