Ο Ρουβάς στο Survivor: Η επίσημη ανακοίνωση της παραγωγής

Ο Ρουβάς στο Survivor: Η επίσημη ανακοίνωση της παραγωγής

Ο Ρουβάς στο Survivor: Η επίσημη ανακοίνωση της παραγωγής

Η παραγωγή του Survivor εξέδωσε πριν από λίγες ώρες ανακοίνωση με την οποία διαψεύδει τα δημοσιεύματα που θέλουν τον έλληνα σταρ να μην πηγαίνει στον Αγιο Δομίνικο ή να έχει προσκληθεί μόνο για το πάρτι επανένωσης.

Ο Σάκης Ρουβάς θα συμμετάσχει στο ριάλιτι ως guest star αλλά δίχως να έχει αποκαλυφθεί ακόμη ο ρόλος του, ο οποίος είναι επτασφράγιστο μυστικό.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Acun Medya αναφέρει τα εξής:

«Ο κορυφαίος σταρ αποδέχθηκε την πρόσκληση της Acun Medya και του κυρίου Acun Ilicali να συμμετάσχει ως guest star στο τηλεοπτικό φαινόμενο Survivor. Είναι ιδιαίτερη η χαρά μας που ο Σάκης θα ταξιδέψει στον Άγιο Δομίνικο τις επόμενες ημέρες δίνοντας στο φανατικό τηλεοπτικό κοινό του Survivor σε Ελλάδα και Κύπρο τη δυνατότητα να τον απολαύσει σε ένα ρόλο έκπληξη, αξιοποιώντας την τηλεοπτική του εμπειρία και τη σπάνια λάμψη και καλλιτεχνική του δύναμη. Η συμμετοχή του Σάκη Ρουβά σχεδιάζεται εδώ και πολύ καιρό από την ομάδα παραγωγής στον Άγιο Δομίνικο και σύντομα θα είμαστε σε θέση να ανακοινώσουμε όλες τις λεπτομέρειες της πολυαναμενόμενης εμφάνισής του. Εκ μέρους της Acun Medya και της παραγωγής του Surviror, Άγγελος Χριστόπουλος »

Πηγή : thetoc.gr

Related posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *