Ο Σάκης Τανιμανίδης διαψεύδει τις φήμες για τον μισθό του

Ο Σάκης Τανιμανίδης διαψεύδει τις φήμες για τον μισθό του

Ο παρουσιαστής του πιο επιτυχημένου τηλεοπτικού παιχνιδιού των τελευταίων ετών παραχώρησε μια αποκαλυπτική συνέντευξη στο περιοδικό Down Town.

Ο Σάκης Τανιμανίδης μίλησε για την εμπεριία του στον Άγιο Δομίνικο, τις σχέσεις του με τους παίκτες, αλλά και για τον επικείμενο γάμο του με τη Χριστίνα Μπόμπα.

Ανάμεσα σε άλλα, ο Σάκης απαντά με χιούμορ στην ερώτηση του δημοσιογράφου, Γιάννη Χατζηγεωργίου, σχετικά με όλα όσα έχουν γραφτεί για την αμοιβή του από το φετινό «Survivor».

Δεν μπορώ να μη σε ρωτήσω και γι’ αυτό που γράφτηκε σε σχέση με την αμοιβή που ζήτησες για το φετινό «Survivor», το οποίο αναπαράχθηκε από όλα σχεδόν τα media, και αφορούσε στο ποσό των 600 χιλιάδων ευρώ, «κάτι το οποίο βρήκε αντίθετη την “Acun Media” και τελικά δεν σου δόθηκαν αυτά τα χρήματα». Υπάρχει αλήθεια σε όλο αυτό;

«Δεν είναι αλήθεια αυτό, και θέλω με την ευκαιρία να το καταγγείλω! Με μειώνει αρκετά η πληροφορία ότι ζήτησα μόνο 600 χιλιάδες ευρώ! Θα μας περάσει ο κόσμος και για τίποτα πληβείους. Η αλήθεια είναι πως ζήτησα 1,5 εκατομμύριο. Ζήτησα ακόμα το 10% της Αcun Media, ένα ρετιρέ στο Μαρούσι και αρκετά κουπόνια μεγάλης αξίας από γνωστό super market. Έγινε μια διαπραγμάτευση και τα βρήκαμε λίγο πιο κάτω…»

 

Related posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *