Ο Τάσος Τρύφωνος στο μάτι του κυκλώνα!

Ο Τάσος Τρύφωνος στο μάτι του κυκλώνα!

Ο Τάσος Τρύφωνος στο μάτι του κυκλώνα!

Στο μάτι του κυκλώνα βρέθηκε ο Τάσος Τρύφωνος από την Τρίτη, μετά από ένα σχόλιο που έκανε στην εκπομπή του «ο πιο Αδύναμος Κρίκος». Το σχόλιο απευθύνθηκε σε κοριτσάκι δέκα χρόνων και ξεσήκωσε θύελλα αντιδράσεων.

Αρχικά, η συζύγος του Υπουργού Γεωργίας, Κώστα Καδή, Μαρίνα Μιχαηλίδου, η οποία με μια δημοσίευσή της στο Facebook έδειξε έντονα την ενόχλησή της με το σχόλιο του παρουσιαστή. Ο Τάσος Τρύφωνος λίγες ώρες μετά τοποθετήθηκε λέγοντας πως δεν υπήρχε κακή πρόθεση.

Όμως, σήμερα το θέμα παίρνει νέες διαστάσεις, αφού η κ.Καδή έγραψε νέο μήνυμα στον προσωπικό λογαριασμό της για το συγκεκριμένα ζήτημα.

«Επειδή η χθεσινή μου ανάρτηση πήρε απροσδόκητα μεγάλες διαστάσεις, θα ήθελα να πω ότι δεν έχω τίποτα προσωπικό με τον συγκεκριμένο παρουσιαστή/δημοσιογράφο.

Ως γυναίκα όμως και ως μητέρα (η κόρη μας είναι 12 χρόνων και ο γιος μας 10), πολλές φορές νιώθω ότι παλεύω ενάντια στο ρεύμα, ενάντια σε ένα κατεστημένο που ζυγίζει ακόμα τους ανθρώπους με βάση την εξωτερική τους εμφάνιση, το βιοτικό τους επίπεδο και την καταγωγή τους.

Πώς θα πείσουμε τα παιδιά μας ότι η αυτοπεποίθηση και η αυτοεκτίμησή τους δεν έχουν σχέση με την ομορφιά, το χρώμα, το ύψος ή το βάρος τους, όταν βομβαρδίζονται καθημερινά από λανθασμένα μηνύματα στην τηλεόραση, το ραδιόφωνο και τα ΜΜΕ; Όταν ειρωνικά σχόλια για το βάρος, την καταγωγή και την ηλικία μιας γυναίκας πλασάρονται ως χιούμορ; Χιούμορ είναι όταν γελάς μαζί με τον άλλο και όχι εις βάρος του. Και σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να προωθούμε πρότυπα με βάση την εξωτερική εμφάνιση.

Έχουμε ευθύνη απέναντι στα παιδιά μας. Και λυπάμαι που στην Κύπρο του 2019 συζητάμε ακόμα για τα αυτονόητα…»

Έπειτα, ακολούθησε η θέση του  Σταύρου Μαλά, ο οποίος θέλησε να εκφράσει την άποψή του μέσα από τον προσωπικό λογαριασμό του στο Twitter.

Related posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *