Ο Θοδωρής Μαραντίνης έκανε το ωραιότερο δώρο στη Σίσσυ Χρηστίδου και ναι το ζηλέψαμε! (εικόνες)

Ο Θοδωρής Μαραντίνης έκανε το ωραιότερο δώρο στη Σίσσυ Χρηστίδου και ναι το ζηλέψαμε! (εικόνες)

Ο Θοδωρής Μαραντίνης έκανε το ωραιότερο δώρο στη Σίσσυ Χρηστίδου και ναι το ζηλέψαμε! (εικόνες)

Θοδωρής Μαραντίνης και Σίσσυ Χρηστίδου είναι ένα από τα πολύ ταιριαστά ζευγάρια της ελληνικής showbiz και ο έρωτάς τους ολοένα και μεγαλώνει και πιο πολύ!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Η Σίσσυ Χρηστίδου μάς δείχνει το νέο της σπίτι! (εικόνες)

Ο Θοδωρής Μαραντίνης δεν παραλείπει να εκφράζει την αγάπη του στη σύζυγό του με κάθε τρόπο και αυτή τη φορά της έκανε ένα πολύ όμορφο και τρυφερό δώρο, που πολλές μαμάδες το έχουν ανάγκη.

Ποιο δώρο είναι αυτό; Μα φυσικά λίγες ώρες ξεκούρασης και χαλάρωσης στο σπίτι και μάλιστα χωρίς τα παιδιά.

Ο Θοδωρής, όπως μας έδειξε η Σίσσυ Χρηστίδου στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, σε μια σειρά από Insta stories, πήρε τα παιδιά το απόγευμα της Πέμπτης και τα πήγε εκείνος στις όποιες δραστηριότητές τους, αφήνοντας πίσω τη Σίσσυ στο σπίτι να… ξεκουραστεί.

Μόλις, η πόρτα κλείνει η Σίσσυ κατευθύνεται στο μπάνιο, βάζει την αγαπημένη της μουσική, ανοίγει τη βρύση, γεμίζει με ζεστό νερό και αφρόλουτρο τη μπανιέρα και απολαμβάνει το δώρο του συζύγου της. Μάλιστα σε κάποια Insta stories της δεν παραλείπει να ευχαριστήσει τον αντρούλη της, που πήρε τα παιδιά και έφυγαν από το σπίτι.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Flashback! Η Σίσσυ Χρηστίδου δημοσίευσε σπάνια φωτογραφία με τον πατέρα της από το παρελθόν

Δεν ξέρουμε για εσάς, πάντως εμείς πολύ θα θέλαμε να έπαιρναν τα παιδιά οι άνδρες μας έστω και για μια ώρα από το σπίτι. Ακόμη και αν δεν βουλιάζαμε στην μπανιέρα μας, μια ώρα χωρίς γκρίνια, φασαρία και το «μαμά βαριέμαι» θα ήταν ονειρική!

Δείτε τις φωτογραφίες από τα stories:

Πηγή : Like.com.cy/ mothersblog.gr

Related posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *