Ο Τόνυ Δημητρίου μιλά πρώτη φορά ανοικτά για το διαζύγιο και την πρώην σύζυγό του (vid)

Ο Τόνυ Δημητρίου μιλά πρώτη φορά ανοικτά για το διαζύγιο και την πρώην σύζυγό του (vid)

Ο Τόνυ Δημητρίου μιλά πρώτη φορά ανοικτά για το διαζύγιο και την πρώην σύζυγό του (vid)

Ο Τόνυ Δημητρίου είναι από τους ηθοποιούς που δεν διστάζουν να πουν την γνώμη τους ακόμη και αν αυτή πολλές φορές δεν αρέσει.

Ο ηθοποιός μίλησε το μεσημέρι της Κυριακής στην Φωτεινή Πετρογιάννη και την κάμερα της εκπομπής «Καλύτερα δεν γίνεται».

Μεταξύ άλλων ο Τόνυ Δημητρίου αναφέρθηκε με αφορμή την παράσταση «Τι τραβάμε και εμείς οι μάνες», στην οποία πρωταγωνιστεί και στην σχέση του με τα δυο παιδιά του τα οποία δεν ζούνε πλέον στην Αθήνα. Μάλιστα είπε πως ο γάμος δεν υπήρξε ποτέ προτεραιότητα για εκείνον. Δεν διστάζει μάλιστα να παραδεχτεί πως η σημαντικότερη γυναίκα στη ζωή του είναι η πρώην σύζυγός του, Νίνα Αλτάνη αφού είναι εκείνη που έχει αναλάβει την ανατροφή των παιδιών τους.

«Παντρεύτηκα γιατί ήθελα να κάνω ευτυχισμένους κάποιους άλλους… Το διαζύγιό μου ήταν επιτυχημένο. Δεν υπάρχει βελούδινο διαζύγιο αλλά ο χρόνος όλα τα αμβλύνει. Τα παιδιά είναι πολύ σημαντικό να μεγαλώνουν με αγάπη. Δεν τα μεγαλώνω εγώ, τα μεγαλώνει η μαμά τους. Αυτό που κάνει το κάνει εξαιρετικά αν πίστευα κάτι άλλο δε θα άφηνα τα πράγματα στην τύχη τους. Όσο ζούσαν στην Αθήνα τα παιδιά τα έβλεπα κάθε Σαββατοκύριακο… Τώρα δεν μένουν στην Αθήνα. Θα προτιμούσα να είναι κοντά αλλά προκειμένου να είναι τα παιδιά και η μαμά τους καλά.. Αν δεν είναι η μαμά καλά δε μπορούν να είναι και τα παιδιά καλά.. Το περιβάλλον των παιδιών είναι η μαμά. Πρέπει να φροντίζεις η μαμά των παιδιών σου να είναι καλά. Μπορεί να μην είναι γυναίκα σου αλλά είναι η σημαντικότερη γυναίκα που υπάρχει εφόσον σου μεγαλώνει τα παιδιά».

Στη συνέχεια της συνέντευξης αναφέρθηκε και σε εκείνους που ενώ δεν είναι επαγγελματίες ηθοποιοί αλλά εμπλέκονται στον χώρο της υποκριτικής.

«Στο μέλλον τα casting θα γίνονται ανάλογα με το πόσους followers έχει κάποιος στο instagram. Στο instagram κάποιος μπορεί να έχει πολλούς ακόλουθους γιατί βγαίνει γυμνός ή γιατί ποστάρει βιντεάκια της ερωτικής του ζωής».

Δείτε τι άλλο ανέφερε ο ηθοποιός

Related posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *