Ο βασιλικός βιογράφος αποκαλύπτει πώς ξεκίνησε η σχέση της Μέγκαν Μαρκλ και του πρίγκιπα Χάρι

Ο βασιλικός βιογράφος αποκαλύπτει πώς ξεκίνησε η σχέση της Μέγκαν Μαρκλ και του πρίγκιπα Χάρι

Ο βασιλικός βιογράφος αποκαλύπτει πώς ξεκίνησε η σχέση της Μέγκαν Μαρκλ και του πρίγκιπα Χάρι

Μπορεί να γνωρίζουμε τόσα για την Μέγκαν Μαρκλ και τον Πρίγκιπα Χάρι, μιας και ο βρετανικός Τύπος ασχολείται συνέχεια μαζί τους, αλλά αυτό που δεν γνωρίζουμε ακόμη είναι τι έγινε στο πρώτο ραντεβού τους.

Λεπτομέρειες, λοιπόν, για τη γνωριμία τους έδωσε για πρώτη φορά στη δημοσιότητα ο βασιλικός βιογράφος, Αντριου Μόρτον στο βιβλίο του «Μέγκαν Μαρκλ: Μία χολιγουντιανή πριγκίπισσα».

Ο ίδιος μάλιστα περιγράφει λεπτομερώς τι έγινε στη μεταξύ τους συνάντηση.

Η Μέγκαν Μαρκλ ήρθε στο Λονδίνο στις 30 Ιουνίου του 2016 προκειμένου να προωθήσει στη βρετανική τηλεόραση την νέα σεζόν της σειράς Suits όπου και συμμετείχε.

Η συνάντηση με τον πρίγκιπα Χάρι έγινε μία μέρα μετά, ενώ από τις προηγούμενες μέρες η (τότε) ηθοποιός δεν έκρυβε την νευρικότητά της.

«Πριν τον συναντήσει, ρωτούσε νευρικά τους φίλους της αν ήταν ευγενικός και καλός», αποκάλυψε ο Μόρτον.

Οσο για την πρώτη τους συνάντηση, ο Χάρι από την πρώτη στιγμή γοητεύτηκε με την Μέγκαν Μαρκλ κυρίως λόγω της ομορφιάς της, της αντίληψής της για διάφορα θέματα και του στιλ της.

Αυτό μάλιστα που άρεσε στον Πρίγκιπα Χάρι είναι πως τον έβλεπε ως άνδρα και όχι ως πρίγκιπα, πράγμα που τον έκανε να καταλάβει πως θα έπρεπε να προσπαθήσει περισσότερο για να την κατακτήσει.

Το ίδιο μάλιστα είχε αποκαλύψει και ο ίδιος στη συνέντευξη που είχε δώσει με την Μέγκαν Μαρκλ μετά τον αρραβώνα τους, λέγοντας πως όταν την γνώρισε προσπάθησε να βάλει τα δυνατά του, κάθισε μαζί της και έκανε μία πολύ καλή συζήτηση.

Μετά την πρώτη τους συνάντηση η Μέγκαν Μαρκλ επέστρεψε στο ξενοδοχείο της στο Σοχο και ο Πρίγκιπας Χάρι γύρισε στο σπίτι του στο Παλάτι του Κένσινγκτον.

Το ζευγάρι μάλιστα συμφώνησε να βρεθεί και την επόμενη μέρα, αλλά η Μέγκαν Μαρκλ ήταν διστακτική σε αυτό καθώς φοβόταν μήπως έδειχνε παραπάνω πρόθυμη απ΄ ότι έπρεπε.

«Και οι δύο ήταν πάντως πολύ ενθουσιασμένοι», σχολίασε ο Μόρτον.

Τους μήνες που ακολούθησαν το ζευγάρι συναντιόταν πότε στην μία άκρη του Ατλαντικού πότε στην άλλη.

«Επισκέπτονταν τακτικά ο ένας τον άλλο και μάλιστα είχαν κάνει και ένα ταξίδι στην Μποτσουάνα όπου κατασκήνωσαν κάτω από αστέρια μόλις τέσσερις εβδομάδες μετά το πρώτο τους ραντεβού», πρόσθεσε ο βιογράφος του Παλατιού.

Η ίδια η Μαρκλ άλλωστε είχε δηλώσει πως ποτέ δεν άφηναν να περάσουν περισσότερο από δύο εβδομάδες μέχρι να συναντηθούν ξανά. Αυτό άλλωστε ήταν και το κόλπο με το οποίο η σχέση τους «λειτούργησε».

Related posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *