ΖΩΔΙΑΜΗΝΙΑΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣΟι αισθηματικές τάσεις για τον μήνα Νοέμβριο

Οι αισθηματικές τάσεις για τον μήνα Νοέμβριο

Από τον Ιούλιο Ανδρέου
 
Η Αφροδίτη συνεχίζει για το μεγαλύτερο μέρος του μήνα το πέρασμά της από τον Ζυγό, ζώδιο στο οποίο έχει δύναμη και μπορεί να φέρει εις πέρας την ατζέντα της που δεν είναι άλλη από την δημιουργία επαφής, ένωσης και σχέσεων που βασίζονται στην αμοιβαιότητα και την αλληλοαποδοχή. Οι δύσκολες όψεις όμως που θα κάνει κατά την διέλευσή της από τον Ζυγό βάζουν εμπόδια στον δρόμο της και οι σχέσεις αυτόν τον μήνα είναι απαιτητικές, έχουν συγκρούσεις και σε έναν μεγάλο βαθμό υποχωρήσεις που όμως δεν είναι φιλτραρισμένες από την συνείδηση και έτσι αργότερα και προς τα τέλη του μήνα, υπάρχει ο κίνδυνος της έκρηξης και της ξαφνικής αλλαγής των καταστάσεων, όταν η Αφροδίτη έχοντας πλέον περάσει από τις 21 του μήνα στον Σκορπιό, απαιτεί περισσότερα από τον σύντροφο, αλλά κινείται και πιο αυτοκαταστροφικά. 
 
Αυτόν τον μήνα τα αισθηματικά μας επηρεάζονται περισσότερο από τις συνθήκες που επικρατούν γενικότερα, καθώς η Αφροδίτη κάνει επαφές με κοινωνικούς πλανήτες περισσότερο (εξαιρουμένης της αντίθεσης με τον ανάδρομο Άρη στις 9 του μήνα) και αυτό μπορεί να σημαίνει ότι δεν έχουμε ακόμη τον τρόπο ή τις ευκαιρίες να επεξεργαστούμε σε ατομικό επίπεδο τα θέματα της σχέσης μας, αλλά μας επηρεάζουν κοινωνικοί παράγοντες και  η τρέχουσα πραγματικότητα. 
 
Ιδιαίτερη προσοχή στα αισθηματικά τους χρειάζεται να δώσουν περισσότερο τα παρορμητικά ζώδια (Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί και Αιγόκεροι), καθώς το κλίμα γίνεται απόλυτο και το παιχνίδι παίζεται στο ποιος θα κερδίσει και όχι στην ίδια την αγάπη, ειδικότερα για όσους έχουν γεννηθεί στο τρίτο δεκαήμερο των παρορμητικών ζωδίων. Επίσης προσοχή και προσαρμοστικότητα χρειάζεται να έχουν τα σταθερά (Ταύροι, Λέοντες, Σκορπιοί και Υδροχόοι) που έχουν γεννηθεί το πρώτο δεκαήμερο του ζωδίου τους.  
 
 
Οι αισθηματικές τάσεις για το ζώδιό σου αυτόν τον μήνα
  
ΚΡΙΟΣ 
Ο μήνας είναι απαιτητικός και ίσως να μην έχεις τον χρόνο να αφιερώσεις στον σύντροφο ή στην προσωπική σου ζωή γενικότερα, καθώς οι απαιτήσεις από την δουλειά, οι γενικότερες ευθύνες και οι απαιτήσεις τις καθημερινότητας δημιουργούν κενά στο αισθηματικό κομμάτι. Προς τα τέλη του μήνα μην πλέξεις τα οικονομικά με τα αισθηματικά γιατί θα υπάρξει πρόβλημα..  
 
  
ΤΑΥΡΟΣ
Η καθημερινότητα και οι υποχρεώσεις δεν σε αφήνουν να χαλαρώσεις και να απολαύσεις την σχέση με τον σύντροφο ή να ασχοληθείς με μεγαλύτερη όρεξη με το προσωπικό σου κομμάτι, αν είσαι χωρίς σχέση. Το εργασιακό περιβάλλον σου δίνει αυτόν τον μήνα ευκαιρίες για να ξαναθυμηθείς πώς είναι να φλερτάρεις και να σε φλερτάρουν, αλλά οι υπόλοιπες συνθήκες δεν ευνοούν τίποτα περισσότερο από σοβαρότητα και επαγγελματισμό. Τα οικονομικά του συντρόφου σου μπορεί να δημιουργήσουν βεβιασμένες αντιδράσεις προς το τέλος του μήνα, οπότε κράτα την ψυχραιμία σου. 
  
ΔΙΔΥΜΟΣ
 
Η διέλευση της Αφροδίτης από τον πέμπτο σου ηλιακό οίκο σε ευνοεί ακόμη και μέχρι τις 21 του μήνα και σου δίνει ευκαιρίες να μπορέσεις να ανανεώσεις την σχέση σου ή να φλερτάρεις και να βιώσεις ευχάριστες καταστάσεις, αλλά πρέπει να είσαι προσεκτικός και να μην αφήσεις την καρδιά να οδηγήσει το μυαλό, ειδικά αυτόν τον μήνα και μην υπόσχεσαι περισσότερα από αυτά που όντως μπορείς να δώσεις. Μην μένεις όμως στα γενικά! 
  
ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Είναι μια απαιτητική περίοδος για την προσωπική σου ζωή καθώς από την μα εσύ θέλεις να δώσεις και να πάρεις αγάπη και προσοχή, αλλά από την άλλη ο σύντροφος είναι απασχολημένος και μπλεγμένος με ευθύνες και θέματα της επαγγελματικής του και όχι μόνο ζωής, με αποτέλεσμα να υπάρχουν εκνευρισμοί και εντάσεις στο σπίτι και στην σχέση σας. Στα τέλη του μήνα, αν και οι εντάσεις δεν αποκλείονται, θα δοθεί όμως ευκαιρία να μπουν τα πράγματα σε τάξη. 
  
ΛΕΩΝ
 
Ο μήνας προσφέρει ευκαιρίες να μιλήσεις περισσότερο και να ανοιχτείς στο ταίρι σου, αλλά και όχι μόνο γύρω από το πώς σκέφτεσαι, τι θα ήθελες και τι επιθυμείς. Όχι μεγάλα λόγια ή μακροπρόθεσμα σχέδια, απλά καθημερινά πράγματα που δίνουν γεύση όμως στην καθημερινότητα της σχέσης σου. Λίγες κλεφτές στιγμές λοιπόν υπόσχεται ο μήνας για τα αισθηματικά σου, καθώς η καθημερινότητα στην δουλειά σου και οι υποχρεώσεις σου δεν σε αφήνουν να μπορείς να έχεις περισσότερα. Όχι ακόμη τουλάχιστον. 
  
ΠΑΡΘΕΝΟΣ
 
Είναι ένας μήνας που η ανάγκη μιας σχέσης και ενός συντρόφου στον οποίο μπορείς όμως να βασιστείς γίνεται μεγαλύτερη και τώρα αποφασίζεις να μην αρκεστείς σε ημίμετρα και να τελειώσεις τις δουλειές που είναι μισοτελειωμένες στον αισθηματικό τομέα. Είσαι σοβαρός και δίνεις τα πάντα, απαιτείς όμως το ίδιο και από τον σύντροφο. 
  
ΖΥΓΟΣ
Με την Αφροδίτη στο ζώδιό σου και για το μεγαλύτερο μέρος του μήνα, σίγουρα πρόκειται για μια περίοδο που σε ενδιαφέρει το προσωπικό σου κομμάτι και τώρα με τις σοβαρές όψεις που κάνει η Αφροδίτη, εσύ θέλεις πλέον οι προσωπικές σου καταστάσεις να ξεκαθαρίσουν, να πάρουν συγκεκριμένη μορφή και να λειτουργήσουν με πρακτικό και χειροπιαστό τρόπο. Δεν θες λόγια μόνο, αλλά και πράξεις. Προς τα τέλη του μήνα αντιλαμβάνεσαι ότι κάποια πράγματα πρέπει να τα κάνεις ο ίδιος και ότι πρέπει να πάρεις πρωτοβουλίες στα αισθηματικά σου, αν θες τα πράγματα να βελτιωθούν. 
  
ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Η ανασφάλεια στον προσωπικό τομέα παραμένει και αυτόν τον μήνα και ενώ οι ευκαιρίες συνεχίζουν να υπάρχουν, οι πιθανότητες μακροημέρευσης μιας φρέσκιας γνωριμίας είναι μικρές. Στις σταθερές σχέσεις ο μήνας φέρνει προβληματισμούς και ενώ σκέφτεσαι πολλά, δεν λες πολλά και δεν μοιράζεσαι τις ανησυχίες σου με τον σύντροφο, πράγμα που δημιουργεί μια ανεπαίσθητη, αλλά υπαρκτή απόσταση. Και μέσα σε όλα αυτά, η λίμπιντο είναι ανεβασμένη και χρειάζεται διεξόδους… Τι θα κάνεις με όλα αυτά; 
  
ΤΟΞΟΤΗΣ
Ο μήνας σε φέρνει πιο κοντά με φίλους και μέσα από τις συναναστροφές σου μπορεί και να ανακαλύψεις ότι δεν είναι όλα εντελώς φιλικά, αλλά ίσως κάποιος σε βλέπει διαφορετικά ή ίσως ξυπνάνε άλλου είδους σκέψεις στο δικό σου μυαλό για κάποιο φιλικό σου πρόσωπο. Είναι μια περίοδος που θα πρέπει να ξεδιαλύνεις τις καταστάσεις και να τολμήσεις να διεκδικήσεις κάτι απαγορευμένο. 
  
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
 
Οι καταστάσεις σοβαρεύουν αυτόν τον μήνα στα προσωπικά σου και η σχέση σου περνάει σε άλλο επίπεδο. Είτε αυτό σημαίνει επισημοποίηση είτε κάτι άλλο, το σίγουρο είναι ότι μετά από αυτόν τον μήνα τα πράγματα δεν θα είναι πλέον τα ίδια. Αν είσαι χωρίς σχέση, ο μήνας δίνει την ευκαιρία για μια πολύ καλή γνωριμία που όμως θα πρέπει να την ψάξεις εξονυχιστικά για να δεις αν σε καλύπτει πλήρως. 
  
ΥΔΡΟΧΟΟΣ
 
Ένα πρόσωπο από μακριά ή από το παρελθόν σου, έρχεται αυτόν τον μήνα για να σου αναστατώσει το πρόγραμμά σου και την τάξη που έχεις βάλει της ζωή σου. Οι έλξη είναι μεγάλη όπως και τα απωθημένα που δεν έγιναν πραγματικότητα ποτέ μέχρι τώρα. 
  
ΙΧΘΥΕΣ
Μήνας με έντονες ανασφάλειες γύρω από την αισθηματική σου ζωή και η περίοδος δίνει αφορμές για να αναρωτηθείς βαθύτερα για τα απώτερα κίνητρα του συντρόφου σου ή για την κρυφή ατζέντα ενός προσώπου που τώρα έχει αρχίσει να σε φλερτάρει και να εκδηλώνει ερωτικό ενδιαφέρον. Μην μπλέκεις τα ερωτικά σου με φιλικά πρόσωπα ή άτομα από το εργασιακό σου περιβάλλον αυτόν τον μήνα γιατί θα δημιουργηθούν θέματα. 

Πηγή:astropedia.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS