Οι αστρολογικές προβλέψεις για τον μήνα Ιούνιο

Οι αστρολογικές προβλέψεις για τον μήνα Ιούνιο

Οι αστρολογικές προβλέψεις για τον μήνα Ιούνιο

Από τον Πέρρη Κρητικό

O πρώτος μήνας του καλοκαιριού έχει πολλές κύριες, σημαντικές, αλλά και αντιφατικές όψεις, γι’ αυτό και θα δούμε να εναλλάσσονται οι διαθέσεις μας. Οι πρώτες του μέρες ξεκινούν θεαματικά καλά. Στους γεννημένους αρχές του δεύτερου δεκαπενθημέρου των ζωδίων του υγρού στοιχείου (Καρκίνους, Σκορπιούς, Ιχθύες ) προσφέρει ευκαιρίες και συναισθηματική τύχη. Στις 13 Ιούνιου η Νέα Σελήνη, στις 22 μοίρες και 44 πρώτα των Δίδυμων, γεννά έναν κύκλο 28 ημερών, που δίνει έμφαση και στις επικοινωνίες και στις μετακινήσεις. Μια μέρα μετά, στις 14 Ιούνιου, η Αφροδίτη, περνώντας στον Λέοντα, υπόσχεται καλύτερες συναισθηματικές ημέρες, στους γεννημένους τις 19 πρώτες των ζωδίων της φωτιάς, μαζί με επιβεβαίωση, στιγμές τύχης και κέρδους. Ενθουσιώδης η Αφροδίτη, θα μπορούσε να παρασύρει κάποιους στη γοητεία ενός καινούριου λαμπερού ατόμου, που θα γίνει γρήγορα αιτία να σπάσει μία παλιά σχέση. Στις 16 του μήνα, ο Ερμής, στην αντίθεσή του με τον Κρόνο, βάζει ένα υγιές φρένο στην παρορμητικότητα του λογού μας, βοηθώντας να ελέγχουμε το πότε και αν πρέπει να μιλήσουμε, κάτι που όσοι το καταφέρουν θα έχουν πολλά να κερδίσουν αμέσως μετά, αφού μεταξύ 21 και 22 Ιούνιου, μπορεί να βοηθήσει να κάνετε καλές συμφωνίες άλλα και να οικοδομηθούν σε γερά θεμέλια καινούρια εγχειρήματα. Από τις 23 του μήνα και μετά, οι μέρες δυσκολεύουν. Η σκληρή όψη της αντίθεσης του Ερμή με τον Πλούτωνα στις 23 Ιούνιου, οι συναισθηματικές και οικονομικές υπερβολές του τετράγωνου της Αφροδίτης με τον Δία στις 25 Ιούνιου, η αντίθεση του Ήλιου με τον Κρόνο και η στάση του Άρη στις 27 Ιούνιου χαλούν γενικά το κλίμα στο κλείσιμο του μήνα και η προσγειωτική και καθόλου ευχάριστη πανσέληνος στις 6,5 μοίρες του Αιγόκερου σε συνοδό με τον Κρόνο την 28η μέρα του μήνα, μας γειώνει δείχνοντας σε πολλούς ότι τα όρια των δυνατοτήτων τους είναι μικρότερα από τα σχέδια και τις προσδοκίες τους.

Κριός
Ο μήνας έχει πολλές και ευχάριστες μετακινήσεις, επικοινωνίες και συναντήσεις. Δεν θα σας αφήσει να πλήξετε. Όμως, οι από 26 έως και 28 Μαρτίου γεννημένοι να είστε αρκετά επιφυλακτικοί και να προσέχετε τα λόγια και τις κινήσεις σας. Ο μήνας θα είναι αρκετά αγχωτικός για τους γεννημένους στις 10 Απριλίου και σίγουρα δεν επιτρέπει λάθη. Από τις 14 Ιούνιου και μετά το πέρασμα της Αφροδίτης στον Λέοντα, να περιμένετε ό,τι πιο χαρούμενο μπορεί να φέρει αυτός ο μήνας σε όλους, μα κυρίως στους γεννημένους τις 19 πρώτες μέρες του ζωδίου. Από τα μισά του μήνα και μέχρι το τέλος του μπορεί να έχετε και συναισθηματικά και υλικά κέρδη, ζέσταμα σχέσεων, γνωριμίες, αν είστε μόνοι, μα και χαρές από τα παιδιά σας οι μεγαλύτεροι. Αυτό το μήνα, επίσης, το σπίτι σας μπορεί να δεχτεί συχνά ευχάριστες παρουσίες, επισκέψεις ή να βρεθείτε συχνά σε οικογενειακές συγκεντρώσεις σε συγγενικούς χώρους, που μπορούν να ζεστάνουν τις σχέσεις σας με τους δικούς σας ανθρώπους.

Ταύρος
Ο Ιούνιος μπορεί να βάλει σε καλή σειρά τα οικονομικά σας αλλά και το πρόγραμμά σας. Αν εξαιρέσουμε τις δύσκολες μέρες 6, 15, 23, μπορεί και να έχετε ευελιξία και πειθώ στον λόγο, καλές και εποικοδομητικές επαφές, ίσως και μια συμφέρουσα συμφωνία, όπως και αξιόλογες προσκλήσεις. Από τα μέσα του μήνα και μετά, θα έχετε τον χρόνο και τη διάθεση να ασχοληθείτε πολύ περισσότερο με τον χώρο που ζείτε. Ο Ιούνιος αποτελεί ηλεκτροσόκ για τους γεννημένους 21 και 22 Απριλίου. Η παρουσία του Ουρανού πάνω στον γενέθλιο Ήλιο σας μόνο τυχαία δεν μπορεί να χαρακτηριστεί. Η ανατρεπτική του δύναμη μπορεί να φέρει τα πάνω κάτω, μέσα από ένα απρόβλεπτο γεγονός, να σας αλλάξει τη ρότα και να αναστατώσει κυριολεκτικά τη ζωή σας. Αυτό, όμως, αφορά μόνο τους γεννημένους 21 και 22 Απριλίου. Για τους υπόλοιπους ο Ιούνιος δίνει καλά στοιχεία και έχει τη δύναμη να δέσει σημαντικές σχέσεις και συνεργασίες, άλλα και να κάνει ανθρώπους με τους οποίους είτε συντροφεύεστε, είτε συνεργάζεστε, να είναι γενικά θετικοί και δεκτικοί απέναντι στα όποια αιτήματά σας.

Δίδυμοι
Εντυπωσιακά θετικός ο Ιούνιος για τους περισσότερους Δίδυμους. Θα κάνετε πολλά για εσάς. Θα έχετε την ευκαιρία να εκφράσετε και τα θέλω σας και τις απόψεις και τους προβληματισμούς σας και με ήπιο και με επιθετικό τρόπο, αλλά και να επιτύχετε, τελικά, αυτά που επιδιώκετε. Ο μήνας σας στηρίζει και οικονομικά, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι θα λείψουν τα ξαφνικά έξοδα, αλλά και κάποια λαθη που πιθανώς θα κάνετε, είτε σε οικονομικές κινήσεις, είτε σε αγορές, τις αρνητικές μέρες του μήνα. Ο επαγγελματικός χώρος προσφέρει ευκαιρίες ανάπτυξης και προόδου. Το διάστημα γενικά βοηθά και να καλυτερεύσει η θέση σας και να αυξηθούν σε κάποιες περιπτώσεις τα έσοδά σας και να νιώσετε οι περισσότεροι ικανοποιημένοι από τα αποτελέσματα των προσπαθειών σας αυτό το διάστημα. Από τα μέσα του μήνα και μετά, εκτός των άλλων, η Αφροδίτη θα βοηθά να έχετε πιο ουσιαστικές επαφές με τους ανθρώπους της καρδιάς σας και γενικά να παίρνετε οι περισσότεροι ενδιαφέροντα και ανεβαστικά μηνύματα.

Καρκίνος
Από τα μισά του περασμένου μήνα και μέχρι τις 14 Ιούνιου, η Αφροδίτη φρόντιζε και θα εξακολουθήσει να φροντίζει να δίνει σημαντικές οικονομικές, μα και συναισθηματικές ανάσες στους Καρκίνους, που παρόλα αυτά εξακολουθούν και θα εξακολουθούν μέχρι τις 20 Ιουνίου, να χαρακτηρίζονται από εσωστρεφή διάθεση και τάση απολογισμών και απομόνωσης. Ο Ιούνιος θα προβληματίσει εκ νέου, τη ζωή των γεννημένων 27-28-29 Ιούνιου. Ενώ οι γεννημένοι 12 και 13 Ιουλίου, θα πρέπει σε όλη τη διάρκεια του μήνα να μετρούν πολύ σοβαρά τις αποφάσεις τους, καθώς η εποχή δεν επιτρέπει λάθη, κυρίως οικονομικών τοποθετήσεων. Όμως, εσείς αποτελείτε μια εξαίρεση, καθώς για τους πολλούς Καρκίνους ο Ιούνιος δείχνει ένας εξαιρετικός μήνας που θα σας επιτρέψει να ιεραρχήσετε προτεραιότητες, να βάλετε σε τάξη τα θέλω σας και να δραστηριοποιηθείτε σωστά, ώστε να τα επιτύχετε. Δίνει κέρδη και ευκαιρίες στους γεννημένους 5-6-7 Ιουλίου, που είστε και οι περισσότερο ευνοημένοι Καρκίνοι του πρώτου μήνα του καλοκαιριού. Η Αφροδίτη από τις 14 και μετά, περνώντας στον χώρο του χρήματος για εσάς, θα βελτιώσει, αλλού πολύ και αλλού λίγο, τα οικονομικά σας. Σε κάποιους θα δώσει δώρα, σε κάποιους τη δυνατότητα να καλύψουν πιο εύκολα αυτόν τον καιρό τις όποιες ανάγκες τους.

Λέων
Στο ξεκίνημά του σας θέλει πολύ κοινωνικούς, καθώς αυτό το διάστημα όλοι λίγο-πολύ νιώθετε ότι χρειάζεστε τη συμπάθεια και τη στήριξη ατόμων, που έμμεσα ή άμεσα μπορούν να βοηθήσουν δικούς σας στόχους. Σίγουρα, η παρουσία της Αφροδίτης μέχρι τα μέσα του μήνα στον χώρο του Καρκίνου δίνει εξόδους διαφυγής από το επαγγελματικό άγχος που κυριαρχεί στη ζωή των περισσότερων αυτό το διάστημα, ενώ η παρουσία της από τις 14 του μήνα και μετά στο δικό σας ζώδιο, θα καταφέρει να δώσει στιγμές χαράς, επιβεβαίωσης, βελτίωση μιας σημαντικής σχέσης ή ευκαιρία για δημιουργία νέας. Όμως, κακές μέρες όπως οι 6, 15, 23, 28 Ιουνίου, δείχνουν ότι έχουν τη δύναμη να ρίξουν την ψυχολογία σας για διαφορές αιτίες και για αυτό τον λόγο περιορίστε τις μέρες αυτές στα απολύτως απαραίτητα και αναγκαία, μεταθέτοντας για καλύτερες στιγμές ό,τι σημαντικό έχετε να κάνετε. Αυτός ο μήνας είναι εξαιρετικά σκληρός για τους γεννημένους 24 και 25 Ιουλίου. Ο Ιούνιος είναι δύσκολος για τα οικονομικά σας και δεν αποφέρει αυτά που προσδοκάτε, όση προσπάθεια και αν κάνετε. Οι επαγγελματικές σας σχέσεις θα χρειαστούν πολλή υπομονή και διπλωματικότητα, για να μη διαταραχτούν.

Παρθένος
Είστε από τα ζώδια που δεν επηρεάζονται από τις αρνητικές όψεις του μήνα. Θα είστε κοινωνικοί και θα κερδίσετε υποστηρικτές, συμπάθειες και νέους φίλους. Η αυξημένη σας κοινωνικότητα θα μπορούσε κάποια στιγμή να γίνει αιτία γκρίνιας στις προσωπικές σας σχέσεις, αφού οι δικοί σας άνθρωποι θα νιώθουν ότι τους παραμελείτε, προκειμένου να βρίσκεστε εκεί που φιλικές ή κοινωνικές υποχρεώσεις σας καλούν. Στον χώρο της δουλειάς είστε πολλοί εσείς που θα αναλάβετε περισσότερες πρωτοβουλίες ή θα έχετε την ευκαιρία να δείξετε τα όποια περισσότερα προσόντα έχετε. Η παρουσία της Αφροδίτης από τις 14 του μήνα και μετά στον χώρο του Λέοντα, θα καταφέρει να κατασιγάσει φόβους και ανασφάλειές σας και να σας ηρεμήσει από το άγχος, από τις σκέψεις, που σας αναστάτωναν εδώ και καιρό ψυχολογικά. Οι γεννημένοι τις δυο πρώτες μέρες του ζωδίου, εύκολα θα μπορούσατε αυτό τον καιρό να κάνετε ένα άνοιγμα, μια ειδική επιμόρφωση, για να κερδίσετε μια καλύτερη θέση στον επαγγελματικό σας τομέα. Γενικά, ο μήνας αυτός σας βοηθά όλους στο να κλείνετε συμφωνίες και να υπογράφετε συμβόλαια.

Ζυγός
Ο μήνας μπορεί να θεωρηθεί μήνας συγκομιδής και σημαντικών αποδόσεων οικονομικού και επαγγελματικού χαρακτήρα. Λίγο έως πολύ, όλοι οι Ζυγοί έχετε κάτι καλύτερο να περιμένετε στα οικονομικά σας αυτό τον καιρό. Συναισθηματικά και όσο ο Άρης θα βρίσκεται στον χώρο του Υδροχόου, υπάρχουν όλα αυτά που χρειάζονται για να αναστατώνουν και να δίνουν ενδιαφέρον σε αυτό το κομμάτι της ζωής σας. Στην πραγματικότητα, όμως, αυτός ο μήνας δεν σας ζητά να ασχοληθείτε με τα προσωπικά σας, αλλά με ό,τι μπορεί να δυναμώσει ή να κατοχυρώσει τη θέση σας, να ισχυροποιήσει την οικονομία σας και να σας δώσει περισσότερη σιγουριά, σε μια τόσο ρευστή για τους περισσότερους περίοδο. Ο μήνας αυτός βοηθά, επίσης, στην προβολή σας, την κοινωνική σας προβολή. Ωστόσο, ο μήνας θα αγχώσει με ίδιες αιτίες με αυτές του Φεβρουαρίου, τους γεννημένους τις δυο τελευταίες μέρες του Σεπτεμβρίου και την πρώτη μέρα του Οκτωβρίου, ενώ οι γεννημένοι 14 Οκτώβριου εξακολουθείτε να διανύετε μια περίοδο που δεν σας επιτρέπει λάθη.

Σκορπιός
Αν βάλουμε σε μια μεριά τους γεννημένους 24 και 25 Οκτωβρίου, που θα βρεθείτε αντιμέτωποι με τη διασπαστική δύναμη του Ουρανού από τον Ταύρο και με καταστάσεις που μπορούν, είτε να φέρουν τα πάνω κάτω στη ζωή σας, είτε να σας δείξουν καθαρά τι είναι αυτό που ήρθε να αλλάξει στη ζωή σας οριστικά το 2018, οι υπόλοιποι Σκορπιοί είσαστε μπροστά σε ένα αρκετά δυναμικό, αποδοτικό, σε όλα τα επίπεδα, μήνα. Περισσότερο από όλους κερδισμένοι οι γεννημένοι 6-7-8 Νοεμβρίου που μπορείτε να δείτε ένα άνοιγμα, μια πρόταση ή ακόμα και έναν άνθρωπο του χτες να επιστρέφει. Μα και όλοι οι υπόλοιποι μπορείτε, αφενός να εκμεταλλευτείτε τη θετική παρουσία της Αφροδίτης στον φιλικό σας Καρκίνο μέχρι τις 14 του μήνα και αφέτερου τις ευκαιρίες προβολής και ανάπτυξης που προσφέρει αμέσως μετά, με το πέρασμά της στον χώρο του Λέοντα. Οι γεννημένοι 29-30-31 Οκτωβρίου αποφύγετε ενδοοικογενειακές εντάσεις και να είστε περισσότερο προσεκτικοί με τα λόγια αλλά και στις μετακινήσεις σας.

Τοξότης
Οι οικονομικοί προβληματισμοί, τα αυξημένα πάγια και η ανασφάλεια που δημιουργούν τα παραπάνω, δεν πρόκειται να σας εγκαταλείψουν ούτε αυτό τον μήνα. Όμως, είναι σημαντικό ότι θα υπάρχει διάλογος που θα βοηθά στην ισορροπία σημαντικών σχέσεων και συνεργασιών, ενώ κάποιοι θα μπορείτε να βασιστείτε στην καλυτέρευση των οικονομικών ενός συντρόφου ή στις καλύτερες αποδόσεις μιας συνεργασίας που θα μπορούσαν να φέρουν κάποιας μορφής ισορροπία στον ευαίσθητο, αυτήν την εποχή για εσάς, οικονομικό τομέα. Αν κάτι έχετε να περιμένετε αυτό τον καιρό δεν είναι άλλο από το τόσο ευχάριστο για εσάς πέρασμα που θα κάνει η Αφροδίτη στον φιλικό για σας Λέοντα από τα μισά του μήνα και μετά. Από εκεί, η Αφροδίτη θα βοηθήσει να γίνετε περισσότερο ενεργητικοί και αποδοτικοί επαγγελματικά ώστε να σταματήσουν γκρίνιες σε αυτό τον τομέα, αλλά πάνω από όλα θα σας δώσει και καλύτερη διάθεση, αφού μέσα από τον επαγγελματικό ή φιλικό σας κύκλο, θα μπορείτε συχνά πυκνά να ξεφεύγετε από τη ρουτίνα και ό,τι σας κουράζει στην καθημερινότητα.

Αιγόκερως
Οι γεννημένοι 27, 28 και 29 Δεκεμβρίου θα είστε απέναντι σε ίδια διλήμματα με αυτά που έβαλε στη ζωή σας ο Φεβρουάριος που πέρασε. Οι γεννημένοι 11 Ιανουαρίου, εξακολουθείτε να διανύετε ένα δύσκολο διάστημα που δεν επιτρέπει λάθη και παραλείψεις σε κανένα τομέα. Για τους πολλούς, όμως, αυτός ο μήνας είναι εξαιρετικά καλός για τα επαγγελματικά και σταθεροποιητικός για τα οικονομικά σας. Θετική θα είναι η διάθεση συνεργατών και συντρόφων στο να κατανοήσουν τα θέλω και τις ανάγκες σας. Εξαιρετικά θετική και η διαμεσολάβηση φίλων, ώστε να ηρεμήσουν τεταμένες σχέσεις και συνεργασίες, είτε για να ανοίξουν για λογαριασμό σας πόρτες που από μόνοι σας δεν μπορείτε να ανοίξετε. Οι γεννημένοι στις 22 και 23 Δεκεμβρίου μπορεί να έχετε ξαφνικές αιτίες ευχάριστης αναστάτωσης, οικονομικής ή συναισθηματικής φύσεως. Σε γενικές γραμμές, ο Ιούνιος είναι ένας θετικός και αποδοτικός μήνας στους περισσότερους τομείς για τους Αιγόκερους.

Υδροχόος
Οι περισσότεροι και πριν φύγει ο Ήλιος στις 21 από τους Διδύμους για να πάει στον Καρκίνο, έχετε να πάρετε ευχάριστα μηνύματα και συναισθηματικές χαρές. Οι γεννημένοι από 26 έως 29 Ιανουαρίου θα έχετε όλη τη δύναμη που χρειάζεται να επιβληθείτε όταν και αν χρειάζεται και να περνάτε τα δικά σας θέλω στους άλλους. Ο χώρος της υγείας και η φυσική σας κατάσταση, με λίγη δική σας προσπάθεια μπορεί να βελτιωθεί αισθητά αυτόν τον καιρό. Προσέξτε τις δύσκολες μέρες 6, 23, και 28 Ιουνίου, σε όλους τους τομείς. Στα οικονομικά πάντα κάτι θα γίνεται, είτε για να καλύπτει, είτε για να υπερκαλύπτει τις ανάγκες σας. Το αρνητικό αυτού του μήνα σημαδεύει τους γεννημένους 21 και 22 Ιανουαρίου, όπου μια ανατροπή μπορεί να φέρει τα πάνω κάτω στη ζωή σας. Λίγα πράγματα μπορείτε να κάνετε για να το αποφύγετε. Προσπαθήστε να αποφεύγετε κάθε ένταση σε όλους τους τομείς, όπως και καθετί παρακινδυνευμένο και ριψοκίνδυνο.

Ιχθύες
Ό,τι δεν κατάφερε να δώσει συναισθηματικά και ψυχολογικά το τέλος του Μαΐου στη ζωή σας, έρχεται να σας το προσφέρει ο πρώτος μήνας του καλοκαιριού. Οι συναισθηματικές και οι επαγγελματικές ευκαιρίες δεν θα σας λείψουν και όσοι δεν έχετε κολλήσει πάνω σε πράγματα που γνωρίζετε ότι δεν οδήγησαν και δεν πρόκειται να οδηγήσουν πουθενά, μπορείτε να εκμεταλλευτείτε τη θετικότητα, για να κερδίσετε σε όλους τους τομείς. Μια θετική Αφροδίτη μέχρι τις 14 Ιουνίου στον φιλικό σας Καρκίνο, αλλά και ένας Ήλιος από τις 21 Ιουνίου και μετά στον ίδιο χώρο να διασφαλίζει θετικές, συναισθηματικές εξελίξεις στη ζωή των περισσότερων, ευκαιρίες σε όσους είναι μόνοι, άλλα και ένα άνοιγμα από τις 14 Ιουνίου και μετά της Αφροδίτης στον Λέοντα, που θα κάνει καλύτερες τις συνθήκες της καθημερινότητας στη δουλειά και καλύτερη τη φυσική σας κατάσταση. Περισσότερο από όλους, ευνοημένοι οι γεννημένοι 4-5-6 Μαρτίου που μπορείτε στις μέρες του Ιουνίου, να δείτε να επανέρχεται μια αξιόλογη πρόταση ή ένα σχέδιο που δεν ολοκληρώθηκε. Αν κάτι πρέπει να προσέχετε, είναι την αρνητική επιρροή που ασκούν πάνω σας κάποια άτομα που κακώς εμπιστεύεστε.

www.astrology4u.gr, επικοινωνία: 0030-2109349036 και [email protected]

Related posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *