Οι αστρολογικές προβλέψεις τον μήνα Ιούλιο

Οι αστρολογικές προβλέψεις τον μήνα Ιούλιο

Οι αστρολογικές προβλέψεις τον μήνα Ιούλιο

Από τον αστρολόγο Πέρρη Κρητικό

Ο Ιούλιος είναι μήνας επιβαρυμένος λόγω εκλείψεων, ωστόσο οι σκληρές πλανητικές όψεις που παρουσιάζει είναι σαφώς λιγότερες από τις καλές. Την πρώτη εβδομάδα του Ιουλίου δεσπόζει το εξαιρετικό και τυχερό για πολλούς τρίγωνο του Ήλιου με τον Δία (στις 5/7ου), που, σε συνδυασμό με το τρίγωνο του Ήλιου με τον Ποσειδώνα (στις 8/7ου), δημιουργείται ένα εξαιρετικό 4ήμερο, 5,6,7,8 Ιουλίου, λίγο έως πολύ βοηθητικό για όλους μας. Μέσα στο πρώτο 10ήμερο του μήνα δύο όψεις του Ερμή δίνουν στοιχεία επιθετικότητας μα και υπερβολής στον λόγο.  Αυτό επηρεάζει περισσότερο τα ζώδια του σταθερού σταυρού (Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς και Υδροχόους) που πρέπει να ελέγξουν τόσο την υπερβολή όσο και την εριστικότητά τους. Αδιαμφισβήτητα, η πρώτη έκλειψη στις 13 του Ιουλίου είναι μία δύσκολη έκλειψη, καθώς δημιουργείται στις 20 και 41΄ του Καρκίνου, σε τέλεια αντίθεση με τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω, δείχνοντας ότι έχει τη δύναμη σαν έκλειψη να ενεργοποιήσει σκληρά γεγονότα που μπορούν να μας πονέσουν πάνω σε θέματα που αφορούν αυτά που λέμε ιερά και όσια. Η Αφροδίτη, στις 24 του μήνα, φέρνει διαψεύσεις προσδοκιών, εξαπατήσεις συναισθηματικές όσο και υλικές και στις 25 ο Ήλιος δημιουργεί ανατροπές που φέρνουν νευρικότητα. Η δεύτερη έκλειψη του καλοκαιριού, στις 27 Ιουλίου, επηρεάζεται από τον Ουρανό με τετραγωνική όψη απόκλισης 2 μοιρών. Αυτό και μόνο φτάνει για να δημιουργήσει παροδικό κλίμα έντασης, νευρικότητας και ανασφάλειας.

Κριός
Οι πρώτες μέρες δείχνουν εξαιρετικά ευνοϊκές για όσους γεννήθηκαν το τρίτο δεκαήμερο του ζωδίου. Να περιμένουν συναισθηματικές χαρές, αλλά και υλικά δώρα. Τη δύσκολη δεύτερη εβδομάδα, η έκλειψη του Ήλιου, δείχνει να δημιουργεί οικογενειακές διαφωνίες, επηρεάζει όμως περισσότερο τους γεννημένους στις 9-10 Απριλίου. Η τρίτη εβδομάδα είναι εξαιρετικά ουδέτερη και ίσως η πιο αδιάφορη εβδομάδα του μήνα. Στις 23 Ιουλίου, που ο Ήλιος περνά στον Λέοντα δημιουργεί ένα καλύτερο κλίμα στη ζωή των γεννημένων τον Μάρτιο, αφού ένας Ήλιος μέσα στον χώρο του Λέοντα δυναμώνει τα συναισθηματικά ζητήματα, φέρνει μια δυναμική ένταση στην ερωτική ζωή των Κριών και αυξάνει τα ενδιαφέρον τους σε ό,τι αφορά ζητήματα καρδιάς.  Όμως, από τις 24 έως και τις 28 του μήνα, συμβαίνουν πολλά αρνητικά πλανητικά γεγονότα, που δεν θα αφήσουν ούτε εσάς ανεπηρέαστους.

Ταύρος
Για τους γεννημένους 24 Απριλίου, ο μήνας θα είναι και δύσκολος και γεμάτος νευρικότητα. Για τους υπόλοιπους, οι πρώτες 8 μέρες βοηθούν τις μετακινήσεις και τις συζητήσεις, αλλά και το κλείσιμο συμφωνιών. Όμως, ό,τι και αν είναι αυτό που θέλετε να ολοκληρώσετε, πρέπει να το τελειώσετε μέχρι τις 8 του μήνα. Στις 10 Ιουλίου, η Αφροδίτη περνά στον χώρο της Παρθένου και δίνει μια περίοδο που θα κρατήσει μέχρι τις 7 Αύγουστου, που στη διάρκειά της θα σας απασχολήσουν συναισθηματικά και ερωτικά ζητήματα. Μάλιστα, αυτό το διάστημα όλοι οι Ταύροι θα έχετε μια καλή στιγμή που θα βοηθήσει είτε να αναθερμάνετε μια σχέση είτε να εμπλακείτε σε κάποια νέα. Η πρώτη έκλειψη στις 13 Ιουλίου καλεί πολλούς από σας να διαχειριστούν ένα δύσκολο θέμα που αφορά πιθανότατα μια συγγενική – οικογενειακή διαφωνία. Η δεύτερη έκλειψη, στις 27 Ιουλίου, αφορά καθαρά οικογενειακά ζητήματα και επηρεάζει περισσότερο όλους εσάς των πρώτων ημερών, που, όπως και στην αρχή είπαμε, θα έχετε ένα μήνα με μεγάλες εντάσεις.

Δίδυμος
Οι πρώτες 8 μέρες του μήνα, δείχνουν εξαιρετικές σε ό,τι αφορά επαγγελματικές και οικονομικές επιδιώξεις. Το πέρασμα της Αφροδίτης στον χώρο της Παρθένου, στις 10 Ιουλίου, θα βοηθήσει να γίνουν καλύτερες οι συνθήκες στον χώρο που ζείτε, είτε μέσα από μια ανανέωση, είτε εξαιτίας της θετικής παρουσίας ενός ατόμου που έρχεται στον χώρο σας. Ακόμα, αυτός ο Ιούλιος θα σας φέρει πιο κοντά, θα ζεστάνει, δηλαδή, τη σχέση σας, με τα άτομα του οικογενειακού σας χώρου.  Η πρώτη έκλειψη, στις 13 Ιουλίου, θα σας τονίσει ένα οικονομικό ή κληρονομικό ζήτημα, που πρέπει να λύσετε με προσοχή. Από τις 24 Ιουλίου και μετά, που θα περάσει ο Ερμής σε στάση, αλλά και στη μετέπειτα ανάδρομη πορεία του, θα καταφέρει να αλλάξει προγραμματισμένα σχέδια. Το δύσκολο διάστημα από τις 24 μέχρι 27 Ιουλίου, οι αρνητικές όψεις της Αφροδίτης με τον Ποσειδώνα, του Ήλιου με τον Ουρανό, όπως και η έκλειψη της Σελήνης στον Υδροχόο, θα φέρουν μεγάλη νευρικότητα, απρόβλεπτες μετακινήσεις και συναισθηματικά μπερδέματα.

Καρκίνος
Για τους γεννημένους 5-6 Ιουλίου, οι πρώτες 8 μέρες, αλλά και γενικά ο Ιούλιος, αποτελεί μια ευχάριστη – λαμπερή παρένθεση, που μπορεί να δώσει χαρά, αυτοπεποίθηση και να φέρει επαγγελματικά, οικονομικά, μα και συναισθηματικά κέρδη. Η Αφροδίτη, από τις 10 Ιουλίου στην Παρθένο, θα κάνει ευέλικτο και πειστικό τον λόγο σας, πιο εύκολες και αποδοτικές τις συναντήσεις και τις μετακινήσεις σας. Όμως, στις 12 και 13 Ιουλίου, η αρνητική αντίθεση του Ήλιου με τον Πλούτωνα, όπως και η έκλειψη του Ήλιου που γίνεται στο δικό σας ζώδιο, αφενός μεν προκαλούν αναπόφευκτα έξοδα που φαίνεται πως δεν μπορείτε να αποφύγετε, αφετέρου δημιουργεί σε πολλούς, ιδιαίτερα στους γεννημένους στις 11-12 Ιουλίου, ένα δυσεπίλυτο πρόβλημα οικογενειακού και οικονομικού χαρακτήρα. Παρόλα αυτά, όλος ο μήνας στηρίζει τα οικονομικά των Καρκίνων. Η δεύτερη έκλειψη, στις 27 του μήνα, επισημαίνει εκ νέου ότι πρέπει να κάνετε πολύ πιο προσεκτικούς οικονομικούς χειρισμούς για να μη βρεθείτε μετέωροι όταν περάσει η εποχή της προσωρινής οικονομικής σας εύνοιας.

Λέων
Οι γεννημένοι το τρίτο δεκαήμερο θα έχετε μια καλή στιγμή προσωπικής, συναισθηματικής ή κοινωνικής και επαγγελματικής επιβεβαίωσης. Όλος ο μήνας δείχνει γεμάτος ένταση, που μπορεί να προκληθεί από ένα ανατρεπτικό γεγονός, ιδιαίτερα για τους γεννημένους 25 Ιουλίου που πρέπει γενικά να είναι προσεκτικοί. Μπορεί η Αφροδίτη, στο πέρασμά της από τις 10 Ιουλίου στην Παρθένο, να βρίσκει για σας λύσεις και να δίνει οικονομικές ανάσες, όμως, στις δύσκολες 12 και 13 Ιουλίου, τόσο η έκλειψη όσο και η αρνητική αντίθεση του Ήλιου με τον Πλούτωνα, έχουν τη δύναμη ρίξουν την ψυχολογία σας, δείχνοντάς σας ότι κάποια προσδοκία σας είναι πολύ δύσκολο να πραγματοποιηθεί. Ο Ήλιος στις 23 περνά στο ζώδιο σας και σας βγάζει από μια περίοδο ενδοσκόπησης και απολογισμών που σας προβλημάτισε ιδιαίτερα. Το δύσκολο διάστημα μεταξύ 24 και 27 του μήνα θα πρέπει να είστε πολύ προσεκτικοί και στις οικονομικές σας δοσοληψίες, γιατί είναι εύκολο να χάσετε. Η δεύτερη έκλειψη του μήνα στις 27 Ιουλίου, επηρεάζει βαθύτατα ψυχολογικά τους γεννημένους τις 3 πρώτες μέρες του ζωδίου, που γνωρίζουν τώρα καθαρά ότι είναι απέναντι σε μια περίοδο που έχει τη δύναμη να αλλάξει πολλά και σημαντικά στην ζωή τους.

Παρθένος
Οι πρώτες 8 μέρες του μήνα θα βοηθήσουν όσους επιδιώκουν να κλειδώσουν συμφωνίες. Η παρουσία της Αφροδίτης στο ζώδιό σας από τις 10 Ιουλίου και μετά, θα βελτιώσει την ψυχολογία αλλά και την εικόνα σας, δημιουργώντας προδιαγραφές για συναισθηματικά και υλικά κέρδη. Στις δύσκολες 12 και 13 του μήνα περισσότερο θα σας απασχολήσουν προβλήματα τρίτων, κοντινών ή φίλων και πιθανόν να κληθείτε να μεσολαβήσετε σε μια δύσκολη κατάσταση. Το πέρασμα του Ήλιου, από τις 23 Ιουλίου στον Λέοντα, σας βοηθά να κάνετε υγιείς απολογισμούς, δίνοντάς σας ταυτόχρονα αιτίες να είστε ικανοποιημένοι από την προσωπική σας πορεία και ό,τι καταφέρατε από πέρσι τον Ιούλιο μέχρι σήμερα. Η στάση του κυβερνήτη σας Ερμή, από τις 24 Ιουλίου και η αναδρομή του πορεία από τις 26 και μετά, θα σας κάνουν να αναλύετε, ίσως περισσότερο απ’ ό,τι χρειάζεται, λεπτομέρειες καταστάσεων, ενώ γενικά αυτό το διάστημα θα ζητάτε περισσότερο την ηρεμία και θα αποφεύγετε κοινωνικές υποχρεώσεις.

Ζυγός
Όσοι από σας, τις πρώτες 8 μέρες του μήνα, είστε προσανατολισμένοι στα επαγγελματικά σας και στις υποχρεώσεις που έχετε αναλάβει, θα έχετε να εισπράξετε και αναγνώριση και ένα σημαντικό υλικό όφελος. Εσείς του τρίτου δεκαήμερου θα νιώθετε, έως τις 10/7, το επίκεντρο του ενδιαφέροντος. Το πέρασμα της Αφροδίτης, από τις 10 Ιουλίου και μετά στην Παρθένο, θα βοηθήσει να κατευναστούν πολλές από τις ανησυχίες σας και θα νιώσετε ότι η ζωή σας έχει πάρει μια καλή σειρά. Στις δύσκολες 12 και 13 Ιουλίου, τόσο η αντίθεση του Ήλιου με τον Πλούτωνα όσο και η ισχυρή έκλειψη του Ήλιου, δείχνουν να προβληματίζουν, σε οικογενειακά κυρίως θέματα, όλους, μα περισσότερο τους γεννημένους 12 και 13 Οκτώβριου, που θα πρέπει να είναι και γενικά προσεκτικοί αυτό τον μήνα. Από τις 24 μέχρι και τις 28 του μήνα ο Ιούλιος είναι δύσκολος. Αποφύγετε συναισθηματικά και επαγγελματικά λάθη και προστατευτείτε από παρεξηγήσεις. Σε συναισθηματικό επίπεδο, ο μήνας σας δημιουργεί μπερδέματα, ενώ κρυφά συναισθήματα ή επιθυμίες κυριαρχούν αυτή την περίοδο.

Σκορπιός
Για τους γεννημένους στις 5 και 6 Νοεμβρίου, ο μήνας θα μπορούσε να αποτελέσει μια ευχάριστη έκπληξη, που θα αναβαθμίσει ουσιαστικά τη ζωή σας. Στις 10 του μήνα, η Αφροδίτη θα περάσει στον χώρο της Παρθένου κάνοντάς σας περισσότερο κοινωνικούς. Πιθανόν να γεννηθούν νέες φιλίες που θα σας ανεβάσουν ψυχολογικά, αλλά και θα τονώσουν  την αυτοπεποίθησή σας. Στις 12 και 13 Ιουλίου προσέξτε τις μετακινήσεις και μην προσπαθήσετε να πείσετε κανένα και για τίποτα, γιατί είναι μέρες που θα μπορούσαν να δημιουργήσουν μεγάλα ρήγματα στις σχέσεις. Η στάση του Ερμή καθώς και η ανάδρομη κίνησή του, από τις 26 του μήνα και μετά, καθυστερούν ή μπλοκάρουν, ίσως και λόγω καλοκαιριού, κάποια επαγγελματικά σας σχέδια. Η δεύτερη έκλειψη του μήνα στις 27 επηρεάζει περισσότερο τους γεννημένους στις 24, 25 και 26 Οκτωβρίου, που, ούτως ή άλλως, διανύουν ένα διάστημα μεγάλης έντασης και ανατροπών, που τους εξαιρεί από τον κανόνα, που θέλει τον δεύτερο μήνα του καλοκαιριού ιδιαίτερα αποδοτικό για τους περισσότερους Σκορπιούς.

Τοξότης
Οι πρώτες 8 μέρες του μήνα θα κυλήσουν ανέλπιστα ομαλά, θα ηρεμήσουν αγωνίες και ανησυχίες και θα σας κάνουν να νιώσετε περισσότερη σιγουριά. Μέχρι τις 9 του μήνα, οι γεννημένοι το τρίτο δεκαήμερο, θα έχετε πρόσθετα και συναισθηματική και επαγγελματική τύχη.  Η Αφροδίτη, στο πέρασμά της από τις 10 του μήνα στην Παρθένο, θα δώσει σε πολλούς φιλόδοξους την ευκαιρία να προβληθούν περισσότερο επαγγελματικά και να κάνουν ένα σημαντικό βήμα προόδου. Η στάση, από τις 24 Ιουλίου, αλλά και η αναδρομή κίνηση του Ερμή από τις 26 και μετά, θα λειτουργήσουν αρκετά βοηθητικά για σας, αφού θα χαλιναγωγήσουν τον εκρηκτικό σας λόγο, που μόνο εντάσεις και παρεξηγήσεις φέρνει στις διαπροσωπικές σας σχέσεις.  Όμως, από τις 26 έως και τις 28 του μήνα, τόσο λόγω όψεων όσο και λόγω της έκλειψης, αποφύγετε με κάθε τρόπο να κοντραριστείτε με άτομα τα οποία σας είναι χρήσιμα.  Το τέλος του μήνα οι μέρες σας βοηθούν να σκέπτεστε πιο πλατιά και η παρουσία του Ήλιου στον Λέοντα σας βγάζει από μια περίοδο εσωστρέφειας, η οποία σας χαρακτήριζε τελευταία.

Αιγόκερως
Ο μήνας δίνει αυξημένες ευθύνες στους γεννημένους 25 και 26 Δεκεμβρίου. Ωστόσο, εξαιρετικά θετική για εσάς είναι η παρουσία της Αφροδίτης στον χώρο της Παρθένου, από τις 10/7, η οποία ανοίγει τον ορίζοντα στη σκέψη σας και κάνει πιο ελαστικές τις απόψεις σας, ώστε να μπορείτε να δεχτείτε πιο εύκολα και να προσαρμοστείτε σε νέα δεδομένα. Οι δύσκολες μέρες, 12 και 13 Ιουλίου, όπως και η έκλειψη, δείχνουν να στοχεύουν περισσότερο τους γεννημένους στις 10 και 11 Ιανουαρίου με οικογενειακής, κυρίως, φύσεως θέματα, που δείχνουν να μην είναι εύκολο να λυθούν. Ο Ήλιος από τον Λέοντα και από τις 23 του μήνα θα σας κάνει να κινείστε με περισσότερη ιδιοτέλεια σε ό,τι αφορά οικονομικά θέματα, άλλα και να κοντράρεστε, όταν χρειάζεται, για οικονομικά θέματα με τους γύρω σας. Η στάση και η ανάδρομη κίνηση του Ερμή θα σας κάνει να αναλύετε εκ νέου θέματα του παρελθόντος και να γκρινιάζετε γι’ αυτά, ενώ η έκλειψη της 27ας του μήνα θα σας κάνει εκρηκτικά κτητικούς και εύκολα θα μπορούσε να προκαλέσει αντιπαραθέσεις με τους γύρω σας.

Υδροχόος
Οι πρώτες 8 μέρες του μήνα θα είναι εξαιρετικά θετικές για σας, βοηθώντας να κάνετε τις κινήσεις που θέλετε και να αποκτήσετε πράγματα που επιθυμείτε.  Ο σύντροφός σας θα εξακολουθήσει να σας στηρίζει και οι γύρω σας θα είναι θετικοί και έτοιμοι να εξυπηρετήσουν τις ανάγκες, τα θέλω ή ακόμα και τις παραξενιές σας. Περνώντας η Αφροδίτη στην Παρθένο, από τις 10 του μήνα και μετά, θα εγκαινιάσει μια περίοδο που θα σας δημιουργεί την ανάγκη να ασχοληθείτε ιδιαίτερα με θέματα που αφορούν την οικογένεια αλλά και κοντινά σας άτομα, ενώ θα την ίδια ώρα θα σας απασχολήσουν και παρασκηνιακά ζητήματα. Στις δύσκολες 12 και 13 Ιουλίου θα μπορούσε ένα θέμα να σας ταράξει ψυχολογικά, επηρεάζοντας πρόσκαιρα έως και την υγεία σας. Η παρουσία του Ήλιου στον Λέοντα, από τις 23 του μήνα και μετά, τονίζει την ανάγκη  να διατηρήσετε τις σημαντικές για σας σχέσεις και συνεργασίες που στηρίζουν τη ζωή σας. Ωστόσο, το αρνητικό διάστημα από τις 24 μέχρι τις 28 Ιουλίου, όπως και η έκλειψη, μπορούν να δώσουν ακόμα μεγαλύτερη ένταση, κυρίως στους γεννημένους 21, 22 και 23 Ιανουαρίου που, ούτως ή άλλως, περνούν ένα διάστημα μεγάλων και ανατρεπτικών καταστάσεων.

Ιχθείς
Αυτός ο περίεργος μήνας δείχνει να είναι εξαιρετικά καλός για εσάς, αφού οι περισσότεροι διανύετε μια πολύ καλή περίοδο, τόσο στον επαγγελματικό όσο και στον συναισθηματικό σας χώρο. Όλος ο μήνας, μα πιο πολύ το εξαιρετικό πρώτο οκταήμερό του, δίνει μεγάλες ευκαιρίες τύχης και ανόδου στη ζωή των γεννημένων στις 4 και 5 Μαρτίου.  Η Αφροδίτη, από τις 10 του μήνα στην Παρθένο, ενισχύει τη συντροφικότητα,  ενώ κάποιοι νεότεροι αλλά συναισθηματικά κατασταλαγμένοι ίσως αποφασίσουν να κάνουν το επόμενο βήμα στη σχέση τους. Το πέρασμα του Ήλιου στον Λέοντα, στις 23 Ιουλίου, δίνει, εν μέσω καλοκαιριού, αιτίες να ασχοληθείτε περισσότερο με τον επαγγελματικό σας χώρο, που θα μπορούσε, από 24 μέχρι 28 Ιουλίου, να σας αγχώσει και να σας προβληματίσει, αλλά στην πορεία να ανοίξει ακόμα καλύτερες προοπτικές για σας. Τις ίδιες δύσκολες μέρες, από 24 έως 28, προσπαθήστε να κρατήσετε σε χαμηλό επίπεδο το άγχος σας, γιατί είναι ικανό να σας δημιουργήσει από απλή αδιαθεσία μέχρι και σοβαρά προβλήματα.

www.astrology4u.gr, επικοινωνία: 0030-2109349036 και [email protected]

Related posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *