Οι Bastille συναντούν την Alessia Cara στο ανανεωμένο «Another Place»

Οι Bastille συναντούν την Alessia Cara στο ανανεωμένο «Another Place»

Οι Bastille συναντούν την Alessia Cara στο ανανεωμένο «Another Place»

Η συμμετοχή της Alessia Cara απογειώνει το «Another Place» των Bastille.

Οι Bastille ανανεώνουν το εκπληκτικό τραγούδι «Another Place» συμπράττοντας με την Alessia Cara.

Η πρωτότυπη έκδοση του «Another Place» περιλαμβάνεται στο νέο άλμπουμ «Doom Days» του βρετανικού συγκροτήματος. Η συμμετοχή της Καναδή τραγουδίστριας προέκυψε μετά τη συνάντησή τους επί σκηνής σε συναυλία τους στο Τορόντο.

«Πάντα θεωρούσα το “Another Place” ντουέτο και ήθελα να είναι μία που λέγεται από δύο οπτικές γωνίες», λέει ο κεντρικός τραγουδιστής της μπάντας, Dan Smith.

«Είναι κάτι που δεν έχουμε κάνει, εκτός από τα mixtapes μας, όμως είμαστε τεράστιοι θαυμαστές της Alessia. Η φωνή και τα τραγούδια της είναι τόσο ιδιαίτερα και εξαιρετικά. Της στείλαμε το τραγούδι να δούμε αν ήθελε να συνεργαστεί μαζί μας. Μας αρέσει το κουπλέ της και όσα έφερε στο τραγούδι. Νομίζω ότι απογειώνει πραγματικά», συνεχίζει.

«Περάσαμε πρόσφατα λίγο χρόνο μαζί στην πόλη της, το Τορόντο, όπου μας συνάντησε επί σκηνής για να τραγουδήσουμε μαζί το “Another Place” για πρώτη φορά, όπου γυρίσαμε το σουρεαλιστικό βίντεο για το τραγούδι. Ήταν πραγματικά υπέροχο που φέραμε μία νέα φωνή στο σύμπαν του “Doom Days” και είμαστε τόσο χαρούμενοι που η Alessia συμφώνησε να έρθει μαζί μας», ολοκληρώνει ο Dan Smith.

Η Alessia Cara προσθέτει ότι είναι θαυμάστρια των Bastille από τα πρώτα βήματά τους, τονίζοντας ότι ήταν συναρπαστική η συνεργασία μαζί τους.

«Συνάντησαν τον Dan πέρυσι και ταιριάξαμε αρκετά. Συζητήσαμε να κάνουμε κάτι μαζί και μου έστειλε το τραγούδι λίγο καιρό αργότερα. Μου άρεσε η ιδέα και σκέφτηκα ότι ήταν τέλειο τόσο ηχητικά όσο και στιχουργικά, όπως είναι όλο το υλικό των Bastille», αναφέρει.

Οι Bastille μόλις ολοκλήρωσαν τη δίμηνη περιοδεία τους στη Βόρεια Αμερική, όπου έφεραν στη ζωή το άλμπουμ «Doom Days» στήνοντας ένα εντυπωσιακό show με το οποίο θεμελίωσαν τη φήμη τους ως μία από τις πιο σαγηνευτικές μπάντες επάνω στη σκηνή.

Πηγή : www.hit-channel.com /

Related posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *