Οι celebrities που έχασαν τα σπίτια τους στις πυρκαγιές στην Καλιφόρνια

Οι celebrities που έχασαν τα σπίτια τους στις πυρκαγιές στην Καλιφόρνια

Οι celebrities που έχασαν τα σπίτια τους στις πυρκαγιές στην Καλιφόρνια

Πάρα πολύ δυσάρεστα νέα για αγαπημένους μας celebrities. Η κλιματική αλλαγή είναι γεγονός και οι τεράστιες πυρκαγιές στην Καλιφόρνια είναι άλλη μια απόδειξη ότι ο πλανήτης εκπέμπει σήμα κινδύνου και όλες μας οι προσπάθειες θα έπρεπε να κινηθούν στην κατεύθυνση να σώσουμε τη γη που μας φιλοξενεί.

Η Ελλάδα μερικούς μήνες πριν θρήνησε πάνω από 100 νεκρούς εξαιτίας των πυρκαγιών στο Μάτι και τώρα η Καλιφόρνια θρηνεί ήδη 31 νεκρούς, ενώ οι πυρκαγιές είναι σε εξέλιξη και χιλιάδες άνθρωποι έχουν εγκαταλείψει τα σπίτια τους. Ανάμεσα στους πληγέντες που έχασαν τα σπίτια τους είναι πολλοί celebrities.

Πρώτος o διάσημος μουσικός Neil Young ήταν ανάμεσα στους πληγέντες από τις πυρκαγιές στην Καλιφόρνια όπως είπε ο ίδιος σε μία μακροσκελή ανακοίνωση που μιλάει για την κλιματική αλλαγή και ασκεί έντονη κριτική στον πρόεδρο Donald Trump. Ο Kevin Parker των Tame Impala και ο Wes Borland των Limp Bizkit είδαν τον εξοπλισμό τους να καίγεται, ενώ ο Fred Durst των Limp Bizkit είπε ότι το σπίτι του κάηκε ολοσχερώς. O Gerald Butler ανέβασε την παρακάτω φωτογραφία από το σπίτι του που κάηκε.

O Robin Thicke επίσης έχασε το σπίτι του στις πυρκαγιές και μοιράστηκε το παρακάτω συγκινητικό tweet που μιλάει για τις υπεράνθρωπες προσπάθειες των πυροσβεστών να σβήσουν την πύρινα λαίλαπα.

Η Caitlyn Jenner είδε την σκεπή του σπιτιού της να καίγεται και το υπόλοιπο οικοδόμημα να σώνεται την τελευταία στιγμή, ενώ η Real Housive Camille Grammer Meyer είδε την βίλα της να καίγεται ολοσχερώς. Η Miley Cyrus επίσης έχασε το σπίτι της στις πυρκαγιές στο Μαλιμπού και μοιράστηκε το παρακάτω tweet με τους εκατομμύρια θαυμαστές της.

 

Πηγή : instyle.gr

Related posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *