Οι χρήστες Android είναι άτυχοι στην αγάπη!

Οι χρήστες Android είναι άτυχοι στην αγάπη!

Οι χρήστες Android είναι άτυχοι στην αγάπη!

Κάθε άνθρωπος έχει το δικό του μέτρο στο τι θεωρεί ελκυστικό και τι όχι. Κάποια αφορούν την εξωτερική εμφάνιση, άλλα την εσωτερική, ενώ υπάρχουν και εκείνα τα «μικρά» που κάνουν τον άλλον πιο ενδιαφέροντα στα μάτια μας.

Στο σημερινό κόσμο, όπου έχουμε εμμονή με την τεχνολογία, η αγάπη, εκτός από το στομάχι, φαίνεται πως περνά και από το smartphone μας.

Τι εννοούμε…

Ερευνα δείχνει πως οι χρήστες Android έχουν λιγότερη τύχη στην αγάπη!

Η μελέτη, που συμμετείχαν 1.502 singles στις ΗΠΑ, πραγματοποιήθηκε από την Decluttr, μια εταιρεία που βοηθά τους πελάτες να πωλούν είδη τεχνολογίας που δεν χρειάζονται πια.

Οπως διαπιστώθηκε, το 70% προτιμούσε να κάνει σχέση με κάποιον που έχει iPhone και όχι smartphone με Android, ενώ σχεδόν 2 στους 5 θεωρεί πως το κινητό τηλέφωνο μπορεί να επηρεάσει τις πρώτες εντυπώσεις στο ραντεβού.

Παράλληλα, όσοι είχαν iPhone θεωρήθηκαν πιο ελκυστικοί σε σύγκριση με όσους είχαν Android.

Σύμφωνα με τα ευρήματα, μόνο το 65% των χρηστών iPhone θα έβγαιναν ραντεβού με κάποιον που έχει Android, με το ποσοστό αυτό να αγγίζει το 53% των χρηστών Android που θα έβγαιναν με κάποιον που ορκίζεται στο iOS.

Ωστόσο, δεν είναι το brand που επηρεάζει τους ανθρώπους αλλά ο «μύθος» που δημιουργείται γύρω από τον κάτοχό του.

Τουλάχιστον το 1/3 των αντρών δήλωσε πως θα τους έκανε κακή εντύπωση μια ραγισμένη οθόνη στο πρώτο ραντεβού, καθώς σημαίνει πως το δυνητικό ταίρι τους δεν είναι οικονομικά σταθερό.

Αντίθετα, οι γυναίκες δεν φάνηκαν να ενδιαφέρονται για μια ραγισμένη οθόνη, αλλά για το μοντέλο του smartphone.

 

Πηγή : Like.com.cy/ iefimerida.gr

Related posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *