Οι CNCO αποκαλύπτουν το νέο single και music video «Pretend»

Οι CNCO αποκαλύπτουν το νέο single και music video «Pretend»

Οι CNCO αποκαλύπτουν το νέο single και music video «Pretend»

Μην… υποκρίνεσαι και αφέσου στο ρυθμό των CNCO.

Το boy band των CNCO κυκλοφορεί το νέο single και music video «Pretend».

Το γκρουπ που έχει αποκτήσει διεθνή εμβέλεια στην pop σκηνή, παρουσιάζει ένα ακαταμάχητο τραγούδι που κάμπτει τις αντιστάσεις.

Το «Pretend» περιέχει στίχους τόσο στα αγγλικά όσο και στα ισπανικά και αποδεικνύει διαρκώς αυξανόμενη επιρροή των CNCO του και την επίδρασή που έχουν στις Ηνωμένες Πολιτείες.

Το τραγούδι κυκλοφορεί την κατάλληλη στιγμή εν μέσω του αμερικανικού σκέλους στην παγκόσμια περιοδεία του συγκροτήματος, το οποίο περιλαμβάνει sold out συναυλίες από τη Δυτική μέχρι την Ανατολική Ακτή των ΗΠΑ.

CNCO – Meghan Trainor – Sean Paul – Hey DJ – Hit Channel

«Hey DJ»: Οι CNCO ενώνουν δυνάμεις με Meghan Trainor και Sean Paul

Πρόσφατα, οι CNCO απέσπασαν δύο υποψηφιότητες στα Billboard Latin Music Awards 2019. Η δεύτερη δισκογραφική δουλειά τους, με τίτλο την ονομασία τους, είναι υποψήφια για το «Latin Pop της Χρονιάς» και το ίδιο το γκρουπ προτείνεται για τον «Latin Pop Καλλιτέχνη της Χρονιάς».

Το «Pretend» είναι το πρώτο single από το τρίτο άλμπουμ του boy band, το οποίο θα κυκλοφορήσει μελλοντικά από τη Sony Music Latin.

Το τραγούδι απέκτησε εικόνα από το σκηνοθετικό δίδυμο των Miles & AJ. Το video clip διαδραματίζεται σε ένα τυπικό μοτέλ όπου στήνεται ένα ξέφρενο πάρτι. Οι επιδέξιες χορευτικές φιγούρες έχουν την τιμητική τους.

Οι CNCO έχουν αποκτήσει το δικό τους μερίδιο στη διεθνή μουσική σκηνή και ετοιμάζονται να το αυξήσουν το 2019.

Related posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *