Οι Coldplay δεν θα κάνουν περιοδείες αν πλήττουν το περιβάλλον

Οι Coldplay δεν θα κάνουν περιοδείες αν πλήττουν το περιβάλλον

Οι Coldplay δεν θα κάνουν περιοδείες αν πλήττουν το περιβάλλον

Ο Chris Martin θέλει οι μελλοντικές περιοδείες των Coldplay να έχουν θετικό αντίκτυπο στο περιβάλλον.

Οι Coldplay αποφάσισαν να μην πραγματοποιήσουν την περιοδεία τους για την προώθηση του νέου άλμπουμ τους λόγω ανησυχιών για τις επιπτώσεις που μπορεί να έχουν οι συναυλίες τους στο περιβάλλον.

«Παίρνουμε το χρόνο μας για να δούμε πώς η περιοδεία μας μπορεί να έχει ενεργά ευεργετικό χαρακτήρα», δήλωσε στο BBC News ο κεντρικός τραγουδιστής του συγκροτήματος, ο Chris Martin.

«Όλοι μας πρέπει να βρούμε τον καλύτερο τρόπο για να κάνουμε την δουλειά μας», είπε ο ίδιος και πρόσθεσε ότι το συγκρότημα θέλει οι μελλοντικές του περιοδείες «να έχουν ένα θετικό αντίκτυπο».

Η βρετανική μπάντα έδωσε πρόσφατα στην πρωτεύουσα της Ιορδανίας, το Αμμάν, δύο συναυλίες που μεταδόθηκαν live στο YouTube, με αφορμή την κυκλοφορία του νέου δίσκου τους «Everyday Life».

Το συγκρότημα των Coldplay ταξίδεψε για τελευταία φορά ανά τον κόσμο στο πλαίσιο της περιοδείας του «A Head Full Of Dreams», πραγματοποιώντας 122 συναυλίες σε τέσσερις ηπείρους το 2016 και το 2017.

«Η επόμενη περιοδεία μας θα είναι η καλύτερη δυνατή εκδοχή της τελευταίας από περιβαλλοντικής πλευράς. Θα απογοητευτούμε αν δεν είναι κλιματικά ουδέτερη», δήλωσε ο Chris Martin.

Εξάλλου, οι Coldplay θα πραγματοποίησαν μία και μοναδική συναυλία για τους θαυμαστές τους στο Μουσείο Φυσικής Ιστορίας στο Λονδίνο, στις 25 Νοεμβρίου. Όλα τα έσοδα από τη συναυλία αυτή θα διατεθούν σε περιβαλλοντική ΜΚΟ.

Πηγή : www.hit-channel.com /

Related posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *