Οι φήμες οργιάζουν: Η Beyonce είναι έγκυος στο τέταρτο παιδί της

Οι φήμες οργιάζουν: Η Beyonce είναι έγκυος στο τέταρτο παιδί της

Οι φήμες οργιάζουν: Η Beyonce είναι έγκυος στο τέταρτο παιδί της

Οι τελευταίες εμφανίσεις της Μπιγιονσέ κατά τη διάρκεια της περιοδείας της έχουν προκαλέσει έντονη φημολογία ότι η τραγουδίστρια περιμένει το τέταρτο παιδί της!

Πολλοί θαυμαστές της υποστηρίζουν πως κάτω από τα εντυπωσιακά κοστούμια που φορά στη σκηνή κρύβει την ελάχιστα φουσκωμένη κοιλιά της.

Οι ενδυματολογικές επιλογές της Μπιγιονσέ στην περιοδεία της, περιλαμβάνουν στενά παλτό και μπουφάν που όλα όμως καλύπτουν την κοιλιά της. Κι ενώ η εξήγηση θα μπορούσε να είναι πολύ απλή, όπως για παράδειγμα πως αποφάσισε να μην φορέσει αυτή τη φορά τόσο αποκαλυπτικά ρούχα, οι πιστοί θαυμαστές της είναι πεπεισμένοι πως θα μπορούσε να είναι έγκυος.

«Η Μπιγιονσέ είναι σίγουρα έγκυος. Έγραψε κάποιος, ενώ ένας άλλος ανέφερε «Φοράει πουλόβερ, κάπες και έξτρα αξεσουάρ γύρω από την κοιλιά της. Είμαι καχύποπτη. Η Μπιγιονσέ θα μπορούσε να είναι έγκυος και πάλι.. Ένα τρίτο tweet λέει: «Είμαι πεπεισμένη ότι η Μπιγιονσέ είναι έγκυος και πάλι».

Οι φήμες για την εγκυμοσύνη έρχονται καθώς η τραγουδίστρια και ο σύζυγός της γιορτάζουν τα πρώτα γενέθλια των διδύμων τους, Ρούμι και Σερ Κάρτερ. Τα μωρά έγιναν ενός την Τετάρτη και το ζευγάρι ευχήθηκε σε αυτά ενώ βρίσκονταν στη σκηνή στο Μάντσεστερ. Συγκεκριμένα, η Μπιγιονσέ είπε στο μικρόφωνο «Χρόνια Πολλά στους Σερ και Ρούμι. Σας αγαπάμε!».

Πηγή : Like.com.cy/ iefimerida.gr

Related posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *