Οι όροι που έθεσε η Βίκυ Καγιά για τον επόμενο κύκλο του GNTM

Οι όροι που έθεσε η Βίκυ Καγιά για τον επόμενο κύκλο του GNTM

Οι όροι που έθεσε η Βίκυ Καγιά για τον επόμενο κύκλο του GNTM

Tο GNTM μόλις τελείωσε και ήδη έχουν ξεκινήσει οι συζητήσεις για το επόμενο, εξαιτίας της τεράστιας επιτυχίας που είχε το ριάλιτι μόδας. Κι ενώ η νικήτρια, Ειρήνη Καζαριάν, πρόκειται να κινηθεί νομικά για δημοσίευμα με «ροζ» βίντεο, η Βίκυ Καγιά έχει ήδη ξεκινήσει συζητήσεις για τον επόμενο κύκλο του GNTM.

Ο Δημήτρης Ουγγαρέζος αποκάλυψε, λοιπόν, στο Πρω1νό πως η παραγωγή έχει ήδη προσεγγίσει την Βίκυ Καγιά, η οποία ανέφερε πως θα βρίσκεται στην κριτική επιτροπή υπό προϋποθέσεις.

«Θα γίνει φυσικά ο δεύτερος κύκλος του GNTM και έχουν ξεκινήσει οι πρώτες συζητήσεις. Η Βίκυ Καγιά – που ήταν και η πρώτη που έγιναν συζητήσεις – είπε ότι θα επιστρέψει υπό προϋποθέσεις. Δεν είπε ότι δεν θα είναι, αλλά ζήτησε να συζητήσουν κάποια πράγματα. (…) Θέλει να επανεξετάσει τις σχέσεις τις με τους άλλους κριτές», ανέφερε ο Δημήτρης Ουγγαρέζος.

Από την πλευρά της η Φαίη Σκορδά σχολίασε πως κατά την άποψή της το GNTM δεν θα ήταν το ίδιο αν δεν ήταν η Καγιά. Οπότε ότι έχει εντοπίσει, δίκαιο θα έχει.

Στο μεταξύ η Βίκυ Καγιά δεν έχει κάνει καμία αποκάλυψη για την συμμετοχή της στο νέο GNTM. Αντ΄αυτού πρόσφατα βρέθηκε στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος (ΚΠΙΣΝ) με την κόρη της.

Εκεί η παρουσιάστρια έκανε βόλτες, μίλησε με άτομα που την σταμάτησαν στον δρόμο και καμάρωσε την κόρη της να κάνει πατινάζ.

Related posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *