Οι πρώτες δηλώσεις της Ντορέττας Παπαδημητρίου για τη σχέση της με τον Γιώργο Αγγελόπουλο

Οι πρώτες δηλώσεις της Ντορέττας Παπαδημητρίου για τη σχέση της με τον Γιώργο Αγγελόπουλο

Οι πρώτες δηλώσεις της Ντορέττας Παπαδημητρίου για τη σχέση της με τον Γιώργο Αγγελόπουλο

Για τη σχέση της με τον Γιώργο Αγγελόπουλο μίλησε η Ντορέττα Παπαδημητρίου στο ένθετο του «Πρώτου Θέματος», «Thema People».

Μετά τις πρόσφατες φωτογραφίες που τους απεικονίζουν μαζί να την ταΐζει στο στόμα, η ηθοποιός και παρουσιάστρια του «Survivor Panorama», ξεκαθάρισε πως δεν είναι το καλύτερό της να βλέπει φωτογραφίες της με τον Ντάνο:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ντάνος για Ντορέττα Παπαδημητρίου: «Είναι μια όμορφη σχέση,πρόσφατη…» (βίντεο)

«Δεν είναι ευχάριστο. Από την άλλη, αντιλαμβάνομαι ότι δε θα μπορούσα να απολαμβάνω μόνο τα θετικά κομμάτια αυτής της δουλειάς και να μην υπάρχουν αρνητικά όπως αυτό. Η περιέργεια σε σχέση με την προσωπική μου ζωή είναι σε επίπεδο που μπορώ να διαχειριστώ. Δεν έχω βρεθεί σε ακραίες καταστάσεις».

Στην ερώτηση αν πιέζεται από τις συνεχείς ερωτήσεις και τις φήμες για τη σχέση της με τον Γιώργο Αγγελόπουλο, απαντά πως «δεν είναι ευχάριστο. Εγώ όμως, ξεκαθαρίζω την κατάσταση και δε δίνω δικαίωμα για κάτι τέτοιο».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ντορέττα Παπαδημητρίου – Γιώργος Αγγελόπουλος: Ένα 24ωρο μαζί! (εικόνες)

Μάλιστα τονίζει όλο νόημα πως θα ανακοίνωνε τη σχέση της στον Τύπο «μόνο αν ήμουν σίγουρη ότι θα ήταν μια σχέση ζωής. Αν και στο παρελθόν έχω υπάρξει επικοινωνιακή με κάποια σχέση μου, διαπίστωσα ότι ίσως δεν ήταν σωστό».

Τέλος, η Ντορέττα Παπαδημητρίου στην ερώτηση αν θα διέψευδε μια σχέση, απαντά:

«Αναλόγως. Θα κρατούσα ουδέτερη στάση. Στην προκειμένη περίπτωση, επειδή καταλαβαίνω ότι το θέμα αφορά τον Γιώργο, έχουμε ξεκαθαρίσει και οι δυο ότι είμαστε μόνο φίλοι. Νομίζω αυτό είναι πολύ ξεκάθαρο πια».

 

Πηγή : star.gr

Related posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *