Οι Υπουργοί της κυβέρνησης παίζουν μπάσκετ για φιλανθρωπικό σκοπό (εικόνες)

Οι Υπουργοί της κυβέρνησης παίζουν μπάσκετ για φιλανθρωπικό σκοπό (εικόνες)

Οι Υπουργοί της κυβέρνησης παίζουν μπάσκετ για φιλανθρωπικό σκοπό (εικόνες)
Φωτογραφία: ΓΤΠ

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας παρέστη στον φιλανθρωπικό αγώνα καλαθόσφαιρας ανάμεσα στην ομάδα Υπουργών και της ομάδας του Λ. Πατσαλίδη

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Αναστασιάδης παρέστη σήμερα στον φιλανθρωπικό αγώνα καλαθόσφαιρας, ανάμεσα στην ομάδα Υπουργών της Κυβέρνησης και της ομάδας του Λούη Πατσαλίδη, ο οποίος διεξήχθη στο κλειστό γήπεδο του Κεραυνού, Στροβόλου.

Σε δηλώσεις του προς τους δημοσιογράφους, στο περιθώριο της εκδήλωσης, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας ερωτηθείς αν θα συνεισφέρει το κράτος προς τον ευγενή σκοπό του αγώνα, είπε «βεβαιότατα», προσθέτοντας ότι «το κράτος είναι πάντοτε αρωγός. Είναι γνωστό ότι και στη βρεφοκομική κλινική που θα ανεγερθεί το κράτος θα συνεισφέρει σημαντικά. Προσπαθούμε με κάθε τρόπο να ενισχύουμε τις προσπάθειες του ‘Γκολ στη Ζωή’ με πρωτοβουλία των εξαίρετων ποδοσφαιριστών, όπως και τις προσπάθειες του Λούη, προκειμένου να γίνει και από τον ιδιωτικό τομέα μια συνεισφορά για ποιοτική παροχή ιατρικών υπηρεσιών».

Εξάλλου, σε δηλώσεις τους προς τους δημοσιογράφους για τον φιλανθρωπικό αγώνα καλαθόσφαιρας, στον οποίον πήραν μέρος, ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος κ. Πρόδρομος Προδρόμου είπε ότι «είμαστε εδώ για ένα ευγενή σκοπό και η παρουσία της Κυβέρνησης έχει σκοπό να δώσει αυτό το μήνυμα», ενώ ο Υπουργός Εξωτερικών κ. Νίκος Χριστοδουλίδης ανέφερε ότι «η πρωτοβουλία αυτή έχει ξεκινήσει πριν από τρία χρόνια και είναι κάτι πολύ σημαντικό, διότι πρέπει να υπάρχει η συνεργασία της Κυβέρνησης με την κοινωνία των πολιτών».

 

Πηγή : pio.gov.cy

Related posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *