Οικογενειακό αμόκ θανάτου στο «ΚΑΡΜΑ»

Οικογενειακό αμόκ θανάτου στο «ΚΑΡΜΑ»

Οικογενειακό αμόκ θανάτου στο «ΚΑΡΜΑ»

Η ιστορία δύο γονιών που προσπάθησαν να κατευθύνουν ετσιθελικά την επαγγελματική πορεία του μονάκριβου γιου τους, με αποτέλεσμα την πρόκληση συγκρούσεων και το απρόσμενο χτύπημα του θανάτου. Ένα ειδεχθές έγκλημα που πάγωσε και φόβισε την κυπριακή κοινωνία, συνεχίζοντας μέχρι σήμερα να δημιουργεί αναπάντητα ερωτήματα.

Η δραματοποιημένη σειρά «ΚΑΡΜΑ» του ALPHA Κύπρου, που βασίζεται σε αληθινά εγκλήματα που συγκλόνισαν το παγκύπριο, συνεχίζει δυναμικά με ένα ηχηρό αυτοτελές επεισόδιο που θα προβληθεί την Κυριακή 24 Φεβρουαρίου στις 22:15. Όταν ο εγωισμός κτίζει σταδιακά ένα γιγαντιαίο τείχος μεταξύ γονιών και παιδιού, τότε η λεπτή κλωστή μεταξύ λογικής και παράνοιας δεν θα αργήσει να κοπεί.

Ένταση, καβγάδες, αψυχολόγητες συμπεριφορές και παρασκηνιακές κινήσεις συνθέτουν το τραγικό σκηνικό μίας κυπριακής οικογένειας που θα βιώσει το αίσθημα της απώλειας, μέσα από μία αναπάντεχη δολοφονία που δεν θα μπορούσε ποτέ να διανοηθεί ο ανθρώπινος νους…

Ο απόηχος του εγκλήματος προκάλεσε αισθήματα φόβου και ντροπής, ενώ οι εφημερίδες της εποχής έκαναν λόγο για «Οικογενειακό Αμόκ Θανάτου», χαρακτηρίζοντας τον δράστη ως «ο αθώος δολοφόνος». Εύλογα μπορεί να διερωτηθεί κανείς πώς το επίθετο «αθώος» συνοδεύει ένα δολοφόνο, αλλά αυτό είναι κάτι που προς το παρόν γνωρίζουν μόνο η σεναριογράφος Χριστιάνα Αρτεμίου και η σκηνοθέτις Ναστάζια Χριστοδούλου…

Μήδεια Χάννα, Γιώργος Λώρης, Άντονι Παπαμιχαήλ και Τζούλη Γρηγορίου είναι το καστ των ηθοποιών που θα ενσαρκώσει τις τραγικές φιγούρες των πρωταγωνιστών… σ’ ένα επεισόδιο όπου οι σχέσεις γονιών – παιδιών θα γίνουν επικίνδυνα τοξικές και θα χάσουν τον έλεγχο, γεννώντας την καταστροφή.

«ΚΑΡΜΑ»: Κυριακή 24 Φεβρουαρίου στις 22.15 από τον ALPHA Κύπρου

Related posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *