Οικονoμάκου-Μιχόπουλος: Αποκαλύπτουν σε ποιον μοιάζει ο γιος τους και πότε θα γίνει η βάφτιση

Οικονoμάκου-Μιχόπουλος: Αποκαλύπτουν σε ποιον μοιάζει ο γιος τους και πότε θα γίνει η βάφτιση

Οικονoμάκου-Μιχόπουλος: Αποκαλύπτουν σε ποιον μοιάζει ο γιος τους και πότε θα γίνει η βάφτιση

Η Αθηνά Οικονομάκου και ο Φίλιππος Μιχόπουλος μίλησαν στο περιοδικό People για την καθημερινότητά τους με τον γιο τους Μάξιμο. Οι δυο γονείς που είναι ξετρελαμένοι μαζί του αποκάλυψαν, μεταξύ άλλων, στον δημοσιογράφο σε ποιον από τους δυο μοιάζει.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Αθηνά Οικονομάκου: Τα χριστουγεννιάτικα στολίδια της έχουν το όνομα του γιου της

Η Αθηνά δήλωσε: «Το μωρό είναι μια μείξη και των δύο. Εγώ πιστεύω ότι έχει τα χαρακτηριστικά μου, αλλά οι εκφράσεις του είναι του Φίλιππου»!

Και ο Φίλιππος δείχνει μια παιδική του φωτογραφία με καμάρι στη δημοσιογράφο του People. «Ο μπαμπάς μας, όπως βλέπεις, δείχνει φωτογραφίες από τη δική του παιδική ηλικία και ισχυρίζεται ότι το παιδί είναι κλώνος του» προσθέτει η Αθηνά γελώντας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Η Αθηνά Οικονομάκου μάς δείχνει για πρώτη φορά την γκαρνταρόμπα της

Στη σύνέχεια, η ηθοποιός είπε για τον σύζυγό της: «Είναι ένας τρομερά δοτικός μπαμπάς, ασχολείται πολύ με τον μικρό. Έχει ξεπεράσει τις προσδοκίες μου. Ο Φίλιππος είναι εργασιομανής και δεν πίστευα πως ένα τόσο μικρό πλασματάκι θα κατάφερνε να του αποσπάσει την προσοχή και θα τον έκανε να τα αφήσει όλα λίγο πίσω για να περνάει χρόνο μαζί του. Τη δουλειά του δεν είχα καταφέρει να την “κερδίσω” ούτε εγώ».

Ανάμεσα σε άλλα, το ζευγάρι αποκάλυψε λεπτομέρειες για τη βάφτιση του γιου του, αλλά και ποιες θα είναι οι νονές του μικρού: «Το μόνο που μπορώ να σου πω για τη βάφτιση είναι ότι θα γίνει μέσα στο 2019. Οι νονές του θα είναι η Βάσω Λασκαράκη, η Εύη Πρεβενά και η Νικόλ Παναγιώτου».

Related posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *