Οικονομόπουλος -Αραβανή: Αυτός είναι ο λόγος χωρισμού τους!

Οικονομόπουλος -Αραβανή: Αυτός είναι ο λόγος χωρισμού τους!

Οικονομόπουλος -Αραβανή: Αυτός είναι ο λόγος χωρισμού τους!

Η Ευαγγελία Αραβανή και ο Νίκος Οικονομόπουλος δεν είναι πια μαζί!

Ο τραγουδιστής και η παρουσιάστρια – μοντέλο είχαν χωρίσει πριν από λίγους μήνες, αλλά σύντομα κατάλαβαν ότι δεν μπορούν χώρια και ήρθε η επανασύνδεση. Τώρα χώρισαν ξανά και όπως όλα δείχνουν ο χωρισμός τους είναι οριστικός!

Αρχικά η εκπομπή «Όλα Λάθος» στο Open αποκάλυψε για το ζευγάρι: «Δεν πέρασαν το Πάσχα μαζί και χθες που εκείνος είχε πρεμιέρα στη Θεσσαλονίκη, εκείνη έλαμψε δια της απουσίας της. Μάλιστα, λίγες ώρες πριν την πρεμιέρα ανέβασε μια φωτογραφία από το Καβούρι. Γνωρίζω ότι δεν μένουν πια μαζί, έχουν χωρίσει πριν από το Πάσχα. Δεν ήταν επεισοδιακός ο χωρισμός, ήταν βελούδινος».

Το ζευγάρι ήταν μαζί ενάμιση χρόνο και συγκατοικούσε στα νότια προάστια, τον τελευταίο όμως μήνα η παρουσιάστρια έχει επιστρέψει στο σπίτι της στη Νίκαια. Τι αποκαλύπτει φίλη του ζευγαριού στην Real life;

Φίλη του ζευγαριού δήλωσε στη Real ότι η σχέση τους μετά τη συγκατοίκηση είχε περάσει σε άλλο στάδιο. Η Ευαγγελία επιθυμούσε να κάνουν το επόμενο βήμα, για το οποίο ο Νίκος δεν ένιωθε έτοιμος. Η προβολή που είχε πάρει το ειδύλλιο τους ήταν κάτι που προβλημάτιζε τον Νίκο, αφού δεν θέλει να απασχολεί τη δημοσιότητα με τα προσωπικά του ενώ αυτό ήταν και το αγκάθι που δημιούργησε τριβή ανάμεσά στο ζευγάρι.

Πηγή : Like.com.cy/ gossip-tv.gr

Related posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *