Οικονομόπουλος – Αραβανή: Φουλ ερωτευμένοι, ζουν κάτω από την ίδια στέγη

Οικονομόπουλος – Αραβανή: Φουλ ερωτευμένοι, ζουν κάτω από την ίδια στέγη

Οικονομόπουλος – Αραβανή: Φουλ ερωτευμένοι, ζουν κάτω από την ίδια στέγη
Φωτογραφία: NDP Photo- Νίκος Ζώτος, Παύλος Καραμπάτσης - Νίκος Ζώτος

Της Μελίνας Κολιτσοπούλου

Με το πέρασμα του χρόνου η σχέση της Ευαγγελίας Αραβανή με τον Νίκο Οικονομόπουλο όλο και δυναμώνει. Το ζευγάρι ζει πλέον κάτω από την ίδια στέγη, στο σπίτι του τραγουδιστή στη Βουλιαγμένη, και το νέο τους βήμα αποδεικνύει πως η σχέση τους έχει στέρεες βάσεις. Η παρουσιάστρια και ο τραγουδιστής είναι μόνο λίγους μήνες μαζί αλλά, όπως αποδεικνύουν τα στιγμιότυπα που δημοσιεύουμε από την πρόσφατη έξοδό τους στη Γλυφάδα, είναι αχώριστοι! Οι δυο τους επέλεξαν ένα διακριτικό εστιατόριο για να δειπνήσουν με καλούς φίλους, μεταξύ των οποίων ο pr manager Χάρης Σιανίδης, ο οποίος διατηρεί στενές σχέσεις και με τους δύο.

Λίγες μέρες αργότερα, το μεσημέρι της περασμένης Κυριακής συγκεκριμένα, ο Νίκος Οικονομόπουλος και η Ευαγγελία Αραβανή, ακτινοβολώντας από ευτυχία, απόλαυσαν μια μεσημεριανή έξοδο. Με την αδερφή της παρουσιάστρας, Μαρία, και τον Χάρη Σιανίδη, εθεάθησαν στην ψαροταβέρνα «Παπαϊωάννου», στην Καστέλλα.

Μαζί τους ήταν και ο Γιάννης Τσακουμάκος –ιδιοκτήτης του νυχτερινού κέντρου «Κέντρο Αθηνών», όπου εμφανίζεται με τεράστια επιτυχία ο Νίκος Οικονομόπουλος μαζί με τους «Onirama»–, συνοδευόμενος από τη σύζυγό του, Τζένη Τζιβεριώτη, και την 5,5 ετών κόρη τους, Νίκη. Το γεύμα τους κύλησε σε χαρούμενη ατμόσφαιρα και είναι χαρακτηριστικές οι φωτογραφίες που δημοσιεύουμε. Η ήρεμη και αρμονική σχέση που έχουν δημιουργήσει η Ευαγγελία Αραβανή και ο Νίκος Οικονομόπουλος φαίνεται πως καθρεφτίζεται και στην κοινωνική τους ζωή, χωρίς να περιορίζεται στους τοίχους του σπιτιού που μοιράζονται.

Τόσο η παρουσιάστρια όσο και ο τραγουδιστής δείχνουν στα καλύτερά τους. Στο μεταξύ, πολλά ακούστηκαν για την τύχη του «Dancing With The Stars», το οποίο παρουσιάζει η Ευαγγελία Αραβανή. Σύμφωνα με πληροφορίες του Hello!, ωστόσο, δεν τέθηκε ποτέ ζήτημα να σταματήσει ή να μεταφερθεί την Κυριακή. Ούτε έγιναν σκέψεις περί διπλών αποχωρήσεων, ώστε να συντομεύσει ο κύκλος προβολής του. Υπήρχε το σενάριο για μια διπλή αποχώρηση, λόγω της προσθήκης της Μάγκυς Χαραλαμπίδου, όμως δε θα ισχύσει τελικά, εξαιτίας του σοβαρού τραυματισμού του Αντώνη Βλοντάκη, που οδήγησε στην αποχώρησή του από το σόου. Παράλληλα, το «DWTS» θα συνεχίσει να ενισχύεται με guest κριτές και χορευτές κάθε εβδομάδα.

 

Πηγή : Περιοδικό Hello!, τ. 157

Related posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *