Όλα όσα είδαμε στην πρεμιέρα του «Survivor» – Καβγάς στην ομάδα των celebrities

Όλα όσα είδαμε στην πρεμιέρα του «Survivor» – Καβγάς στην ομάδα των celebrities

Όλα όσα είδαμε στην πρεμιέρα του «Survivor» – Καβγάς στην ομάδα των celebrities

Ειδυλλιακά τοπία, σκληρές δοκιμασίες και ένταση είχε η πρεμιέρα του Survivor, το βράδυ τη Δευτέρας, στον ΣΚΑΙ.

Οι 24 παίκτες, 11 celebrities υπό το όνομα διάσημοι και 13 «κοινοί θνητοί» που ονομάστηκαν μαχητές, έφτασαν στον Άγιο Δομίνικο όπου τους υποδέχθηκε ο οικοδεσπότης του παιχνιδιού, Σάκης Τανιμανίδης, έχοντας στις αποσκευές τους τα απαραίτητα ρούχα και βασική προμήθεια φαγητού.

Με το «καλημέρα» άρχισαν οι δοκιμασίες και οι αναμετρήσεις, ενώ δεν έλειψε ο… καβγάς στην ομάδα των celebrities. Μετά από μία δοκιμασία, κατά την οποία τραυματίστηκε ένας παίκτης των αντιπάλων, η Ειρήνη Παπαδοπούλου «αρπάχτηκε» με τη Μαριάννα Καλλέργη.

Η Μαριάννα ανησυχούσε για τον τραυματία, κάνοντας την Ειρήνη να ξεσπάσει, λέγοντας: «σταμάτα τώρα, πρέπει να σκέφτεσαι το χειρότερο; Φύγε ρε συ από εδώ, πρέπει να πανικοβάλλεις τον κόσμο; Έχεις σκεφτεί μέχρι και τον θάνατο. Να σέβεσαι ότι εγώ δεν γουστάρω ν’ ακούω τέτοιες μ@λ@κ@@ς!». «Να το σέβεσαι όπως σέβομαι κι εγώ αυτό που λες. Όπως λες εσύ να σέβομαι εσένα, να σέβεσαι κι εσύ εμένα. Αν δεν θες να ακούς, βάλε ωτοασπίδες», απάντησε η Μαριάννα.

Το πρώτο επεισόδιο βρήκε νικητές τους μαχητές, οι οποίοι κέρδισαν ένα σημαντικό έπαθλο, καθώς θα διαμείνουν σε ένα υπάρχον σπίτι, ενώ οι celebrities θα πρέπει να φτιάξουν το δικό τους.

Επίσης, οι δύο ομάδες απέκτησαν από 12 μέλη, καθώς, μετά από ψηφοφορία των μαχητών, ένας από αυτούς πήγε στην ομάδα των διάσημων.

 

Πηγή : peoplegreece.com

Related posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *