Ολοκληρώνεται το εντυπωσιακό «The Oval» στη Λεμεσό

Ολοκληρώνεται το εντυπωσιακό «The Oval» στη Λεμεσό

Ολοκληρώνεται το εντυπωσιακό «The Oval» στη Λεμεσό

Ένα ευφάνταστο και πρωτοποριακό για τα κυπριακά δεδομένα έργο υποδομής, το οποίο αναμφίβολα θα προσδώσει, ειδικότερα στη Λεμεσό, μια ξεχωριστή εικόνα, βρίσκεται στο στάδιο της ολοκλήρωσής του. Και δεν θα μπορούσε να ήταν αλλιώς αφού πρόκειται για το ψηλότερο εμπορικό κτήριο, το νέο έργο της Cybarco Development, του γραφειακού συγκροτήματος «The Oval», μια επένδυση που θα ξεπεράσει τα €30 εκατ.

Του Ιάσονα Ιάσονος

Χθες οι εκπρόσωποι των Μέσων Ενημέρωσης και ομάδα συνεργατών της εταιρείας ξεναγηθήκαμε στον χώρο του εργοταξίου και ενημερωθήκαμε από εκπροσώπους της εταιρείας Cybarco για την πορεία υλοποίησης του νέου μεγαλεπήβολου έργου, η ανέγερση του οποίου βρίσκεται σε προχωρημένο στάδιο αφού οι κατασκευαστικές εργασίες έχουν ήδη φτάσει στον 16o όροφο. Οι δυο υπόγειοι χώροι του κτηρίου που περιλαμβάνουν πέραν των 200 θέσεων στάθμευσης, οι χώροι υποδοχής στο ισόγειο και τα 15 επίπεδα γραφειακών χώρων έχουν ήδη ολοκληρωθεί.

2222

Στον 5ο όροφο του «The Oval» βρίσκεται το πιο εντυπωσιακό show office στην Κύπρο. Θέλοντας να προβάλει τη μοναδικότητα, τη λειτουργικότητα και τη διαρρύθμιση των χώρων του «The Oval», η Cybarco έχει διαμορφώσει ένα Show Office που σκοπό έχει να προσφέρει προσωπική εμπειρία σε όσους επιθυμούν να στεγάσουν τις εταιρείες τους στο πολυσυζητημένο αυτό κτήριο με πρωτοποριακή σχεδίαση, όπου έχουν εγκατασταθεί τελευταίας τεχνολογίας συστήματα.

Το Show Office έχει διαμορφωθεί με τέτοιο τρόπο ώστε να αναδεικνύεται η απόλυτη πολυτέλεια που προσφέρει τόσο ο χώρος όσο και η κατασκευή του κτηρίουν τονίζοντας το γεγονός ότι το «The Oval» αποτελεί μια μοναδική επιχειρηματική βάση, κάνοντας την εργασία σε αυτό μια ξεχωριστή εμπειρία.

1111

«Οι εργασίες για την ολοκλήρωση του έργου προχωρούν ραγδαία, με τη διαδικασία σκυροδέτησης του σκελετού του κτηρίου», ανέφερε χαρακτηριστικά ο εκτελεστικός διευθυντής της Cybarco, Μιχάλης Χατζηπαναγιώτου, τονίζοντας ότι σύντομα θα ξεκινήσουν οι μεταλλικές εργασίες του περιβλήματος, ενώ η διαδικασία διαμόρφωσης των εσωτερικών χώρων έχει ήδη αρχίσει, σηματοδοτώντας την αντίστροφη μέτρηση της ολοκλήρωσης του έργου το οποίο στην ολότητά του αναμένεται να ολοκληρωθεί τον Φεβρουάριο 2017.

Το πρωτοποριακό αυτό έργο σε σχήμα οβάλ που ανεγείρεται στο παραλιακό μέτωπο της πόλης, απέναντι από το ξενοδοχείο Crowne Plaza, εκατό μέτρα από τη θάλασσα, θα είναι συνολικού ύψους 75 μέτρων και θα αποτελείται από 16 ορόφους.

444

Η εντυπωσιακή εικόνα του έργου συμπληρώνεται με τους πολυτελείς, επανδρωμένους χώρους υποδοχής που βρίσκονται στο ισόγειο, τους όμορφα διαμορφωμένους κήπους και την καφετέρια, καθώς επίσης και με τις υπηρεσίες που θα προσφέρονται, όπως property management, 24ωρη ασφάλεια και ελεγχόμενη είσοδος τόσο στο κτήριο όσο και στα 2 υπόγεια όπου βρίσκονται οι χώροι στάθμευσης. Όλα τα γραφεία διαχωρίζονται με τέτοιο τρόπο που μεγιστοποιείται η θέα προς τη θάλασσα, ενώ οι βεράντες σε κάθε όροφο θα παρέχουν επαρκή σκίαση που ελαχιστοποιεί την αύξηση της θερμότητας.

333

ΞΕΠΕΡΑΣΑΝ ΤΑ €33 ΕΚΑΤ. ΟΙ ΠΩΛΗΣΕΙΣ

Ο εκτελεστικός διευθυντής της Cybarco εξέφρασε την ικανοποίησή του τόσο για την πρόοδο από πλευράς κατασκευής του έργου όσο και των πωλήσεων. «Είμαστε πολύ ευχαριστημένοι με την μέχρι τώρα εξέλιξη του κτηρίου. Αυτό το καινούργιο μεγαλειώδες έργο της Λεμεσού θα ενισχύσει περαιτέρω την εικόνα της πόλης ως επιχειρηματικού κέντρου», σημείωσε ο κ. Χατζηπαναγιώτου τονίζοντας ταυτόχρονα ότι «Χάρη στην αυξημένη ζήτηση για γραφειακούς χώρους στο The Oval, οι πωλήσεις και κρατήσεις έχουν ξεπεράσει το 50%του κτηρίου». Οι πωλήσεις έχουν ξεπεράσει τα €33 εκατ. ενώ τους τελευταίους τρεις μήνες που η κατασκευή του κτιρίου έχει φτάσει πλέον σε προχωρημένο στάδιο, οι πωλήσεις και κρατήσεις ανέρχονται στα €14 εκατ., ανέφερε ο κ. Χατζηπαναγιώτου.

Πηγή : Φιλελεύθερος

Related posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *