OMIKRONΟι νόμοι του Χρόνου

Οι νόμοι του Χρόνου

Με κύριο συστατικό το διαμάντι, η premium συλλογή περιποίησης Diamont Velvet της Frezyderm  εξασφαλίζει νεανική εμφάνιση αψηφώντας το χρόνο.

 Όσο μεγαλώνουμε, αναπόφευκτα η λειτουργία του δέρματός μας αλλάζει και αυτή η αλλαγή αποτυπώνεται και στην όψη του.

Για να κατανοήσουμε όσα χρειάζεται η ώριμη επιδερμίδα, πρέπει να τη δούμε από μια άλλη σκοπιά. Από τη μία πρέπει να της φερθούμε με απαλή φροντίδα, καθώς είναι πια πιο λεπτή, από την άλλη πρέπει να αναγνωρίσουμε ότι καθώς δεν μπορεί πια να ανανεωθεί από μόνη της με την ίδια ευκολία που ανανεωνόταν παλαιότερα (αφού δεν παράγει πια από τη φύση της τα συστατικά εκείνα που θα διατηρούσαν τη νεανικότητά της), χρειάζεται ενισχυμένη «εξωτερική βοήθεια», για να τα καταφέρει.

Από σήμερα, υπάρχει τρόπος να επαναφέρεις ολοκληρωτικά τη νεότητα και τη σφριγηλότητα στο ώριμο δέρμα, χωρίς αισθητικές παρεμβάσεις. Χάρη στη νέα γενιά αντιγηραντικής φροντίδας αιχμής, το Diamond Wrinkle Fighter που σχεδιάστηκε με έμπνευση της αισθητικές θεραπείες, βασίστηκε στη γνώση της Επιγενετικής και συνενώνει κορυφαίες καινοτομίες για ολική επαναφορά της νεανικής όψης. Για πρώτη φορά, ένας καινοτόμος συνδυασμός ειδικής συσκευής μικροδιάχυσης με ταυτόχρονη εκροή ορού ισχυρής αντιγηραντικής δράσης έρχεται να αξιοποιήσει τα ασύγκριτα οφέλη της μεθόδου μικροδιάχυσης και τη μοναδική αποτελεσματικότητα του ορού, ώστε να δράσει σφαιρικά και αποτελεσματικά ενάντια στα σημεία γήρανσης. Όσο πιο βαθιά φτάσουν τα ενεργά συστατικά του αντιγηραντικού ορού στις στιβάδες της επιδερμίδας τόσο πιο αποτελεσματικά θα δράσουν.

Ολική επαναφορά νεότητας λοιπόν από την άνεση του σπιτιού σου με τη νέα premium ολοκληρωμένη αντιγηραντική και ενυδατική φροντίδα της Frezyderm για το ώριμο δέρμα που συνενώνει τα ευρήματα της επιγενετικής και πολλαπλές καινοτομίες για ολική επανόρθωση:

Ενθετακι {40% μεγαλύτερη απορρόφηση δραστικών με μικροδιάχυση απ’ ό,τι με απλή εφαρμογή του ορού στο δέρμα}

Εκτός αυτού η σειρά περιλαμβάνει δύο κρέμες που ενισχύουν τα αποτελέσματα της ειδικής συσκευής και δίνουν στην ώριμη επιδερμίδα τη φροντίδα που της χρειάζεται.

Τη κρέμα ισχυρής ενεργητικής και παθητικής ενυδάτωσης  Diamond Velvet Moisturizing Cream για επαναφορά της λάμψης και της χαμένης ελαστικότητας στην επιδερμίδα και την κρέμα ισχυρής αντιγήρανσης Diamond Velvet Anti – Wrinkle cream για άμεση σύσφιξη και ταχεία μείωση των ρυτίδων.

Σε όλα τα πιο πάνω πρόσθεσε όμως και τη φροντίδα του λαιμό και του ντεκολτέ, τα σημεία που «προδίδουν» την ηλικία μας. Γι’ αυτό, δεν αμελούμε να απλώσουμε και εκεί την ισχυρή αντιγηραντική μας κρέμα πρωί και βράδυ, για να διατηρηθεί η περιοχή ενυδατωμένη, ελαστική και σφριγηλή.

Ακολουθώντας τις συμβουλές αντιγήρανσης για το ώριμο δέρμα και κάνοντας «στρατηγικές» επιλογές στη φροντίδα του, μπορούμε να κάνουμε τον χρόνο να υπακούει στους δικούς μας κανόνες. Ποτέ δεν είναι αργά να διεκδικήσουμε τη νεότητα.

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS