OMIKRONΠροϊόντα Frezyderm: H «σκιά» σου στον ήλιο

Προϊόντα Frezyderm: H «σκιά» σου στον ήλιο

Ακόμη και λίγες μέρες καλοκαιρινής απόδρασης μπορεί να σας φανούν μήνες διακοπών, αν περάσετε πραγματικά καλά. Αυτό είναι το πνεύμα του καλοκαιριού! Γεμίζοντας τη μέρα σας με δραστηριότητες που ανεβάζουν τη διάθεσή σας, θα απολαύσετε ακόμη περισσότερο κάθε στιγμή και θα μεγεθύνετε μαγικά τον χρόνο. Γι αυτό, μην αφήσετε ούτε λεπτό ανεκμετάλλευτο. Βγείτε βόλτα και ξανάβόλτα, γίνετε ένα με την άμμο, «λιώστε» στο θαλάσσιο σκι, κουβεντιάστε και γελάστε με την παρέα μέχρι το επόμενο πρωίΟσο για την ηλιοπροστασία τα προϊόντα Frezyderm θα γίνουν η «σκιά» σου.

Για τους ενήλικες
Το λεπτόρρευστο αντηλιακό Sea Side Dry Mist SPF 50+ προσφέρει πολύ υψηλή προστασία και καλύπτει τις ανάγκες όλης της οικογένειας. Με λεπτόρρευστη υφή, απλώνεται πολύ εύκολα, ακόμη και σε βρεγμένο δέρμα ενώ η πρακτική βαλβίδα προσφέρει ομοιόμορφο συνεχή ψεκασμό για ευκολία στην εφαρμογή. Είναι ιδανικό για όλη την οικογένεια.

Προστατεύουμε το πρόσωπό μας με τη βελούδινη Sun Screen Velvet με SPF50+. Επιλέγουμε την αντηλιακή με χρώμα για ελαφριά χρωματική κάλυψη και ματ αποτέλεσμα που ταιριάζει σε όλους τύπους δέρματος και όλες τις δερματικές αποχρώσεις. Για ένα clear αποτέλεσμα επιλέγουμε τη διάφανη Sun Screen Velvet SPF50+.

Όλα όσα αναζητάς από το αντηλιακό σου στην on the move καθημερινότητά σου θα τα βρεις στo super fine mist, υψηλής ηλιοπροστασίας αντηλιακό με τεχνολογία On the Move για ταχύτατη εφαρμογή ακόμα εν κινήσει, χωρίς να χρειάζεται επάλειψη με τα χέρια. Χάρη στην ανάλαφρη υφή mist που διαθέτει μπορεί να χρησιμοποιηθεί και πάνω απ το μακιγιάζ χωρίς να το αλλοιώνει. Στα πλεονεκτήματά του το ότι εφαρμόζεται όχι μόνο στο πρόσωπο αλλά και στα δύσκολα σημεία, όπως τα αυτιά και ο λαιμός όμως μπορείς να το ψεκάσεις και στα μαλλιά, χωρίς να επηρεάζει το styling.

Για παιδιά & βρέφη
Επιλέξτε ένα αντηλιακό πολύ υψηλής ηλιοπροστασίας με αντηλιακά φίλτρα ευρέος φάσματος που σέβεται τη φυσιολογία της ευαίσθητης παιδικής επιδερμίδας και απλώνεται πολύ εύκολα, χωρίς να σταματά το παιχνίδι. Το Kids Sun Care Wet Skin Spray SPF 50+ ψεκάζεται απευθείας και σε βρεγμένο δέρμα, χωρίς να χρειάζεται να προηγηθεί σκούπισμα που θα διακόψει την ανεμελιά στην παραλία και έχει στοχευμένο ψεκασμό για εύκολη εφαρμογή, ακόμα και όταν φυσάει πολύ. Επιπλέον, έχει λεπτόρρευστη, διάφανη, υγρή σύνθεση που δεν αφήνει λευκά ίχνη.

Το αντηλιακό γαλάκτωμα προσώπου και σώματος, Kids Sun + Nip SPF 50+ είναι ιδανικό για παιδιά και εξασφαλίζει παρατεταμένη και σταθερή αντηλιακή προστασία, θωρακίζει το DNA του δέρματος και προστατεύει από τη φωτοανοσοκαταστολή και τους περιβαντολλογικούς ρύπους. Παράλληλα, τα αιθέρια έλαια ευκαλύπτου και πεύκου προσφέρουν αποτελεσματική προστασία από τις επιθέσεις εντόμων.


Το βρεφικό αντηλιακό γαλάκτωμα προσώπου και σώματος για βρέφη Baby Sun Care SPF 25 είναι η ιδανική επιλογή για τα πρώτα μπάνια του μωρού σας. Προσφέρει ασφαλή ηλιοπροστασία από όλο το φάσμα της ηλιακής ακτινοβολίας (UVA-UVB-VIS-IR) μόνο με φυσικά φίλτρα και διαθέτει σύνθεση εμπλουτισμένη με Βιταμίνη Ε και Πανθενόλη, ειδικά σχεδιασμένη να σέβεται τη φυσιολογία του ευαίσθητου βρεφικού δέρματος. Είναι ανθεκτικό στο νερό και είναι ιδανικό για βρέφη και παιδιά, καθώς και για άτομα με ατοπική προδιάθεση ή/και δυσανεκτικά στα οργανικά φίλτρα. Είναι δερματολογικά και οφθαλμολογικά ελεγμένο και δεν περιέχει άρωμα.

Τα προϊόντα Frezyderm διατίθενται στα φαρμακεία και online στο EvZeen.com από την εταιρεία Μ.Σ.Ιακωβίδης. Μέλος του Ομίλου MSJ

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS