Όταν η Κατερίνα Λέχου… μαχαίρωσε κατά λάθος καμεραμάν! (βίντεο)

Όταν η Κατερίνα Λέχου… μαχαίρωσε κατά λάθος καμεραμάν! (βίντεο)

Όταν η Κατερίνα Λέχου… μαχαίρωσε κατά λάθος καμεραμάν! (βίντεο)

Καλεσμένη στην εκπομπή «Καλύτερα δεν γίνεται» βρέθηκε η Κατερίνα Λέχου την Κυριακή το μεσημέρι.

Η ηθοποιός μίλησε στη Ναταλία Γερμανού για την καριέρα της στην τηλεόραση και το θέατρο, και μεταξύ άλλων, αποκάλυψε ένα άγνωστο μέχρι σήμερα περιστατικό που  σημειώθηκε στα γυρίσματα της επιτυχημέρνης σειράς «Το Νησί», όπου πρωταγωνιστούσε.

Όπως ανέφερε, στη διάρκεια ενός γυρίσματος για τις ανάγκες του οποίου κρατούσε μαχαίρι, τραυμάτισε άθελά της έναν καμεραμάν.

Η ηθοποιός αφηγήθηκε το περιστατικό ως εξής:

«Ο τρελός ο Θοδωρής ο Παπαδουλάκης, ο φοβερός μας ο σκηνοθέτης που σε αυτόν οφείλεται και όλο αυτό το πράγμα το όμορφο, ήθελε το μαχαίρι να’ ναι αληθινό. “Αληθινό; Έχουμε ένα παιδί”, του ‘λεγα. “Όχι, γιατί πρέπει να καρφωθεί, και μετά θα το πετάξουμε, τι ανησυχείς, όλα είναι υπό έλεγχο”». Του λέω “πώς είναι το πλάνο χριστιανέ μου, γιατί βλέπω κάτι travelling από πίσω”. Μου λέει “μη σε νοιάζει, μην ασχολείσαι με αυτό”. Ε, την ώρα που πέταγα το μαχαίρι, το travelling με τον καμεραμάν καθιστό πέρναγε από πίσω… 6 ράμματα! Του σκίζει το παντελόνι το τζιν και παθαίνω τέτοιο αμόκ, τέτοια ενοχή, τέτοιο θυμό, όλα μαζί, θυμώνω κιόλας πολύ εύκολα εγώ… Σηκώθηκα κι έφυγα από το γύρισμα. Λέω “είστε τρελοί! Γιατί με φορτώνετε με αυτό το βάρος; Να σκοτώσω κανέναν άνθρωπο;”».

Related posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *