Όταν ο Γιώργος Μερκής ήταν το hot boy των media

Όταν ο Γιώργος Μερκής ήταν το hot boy των media

Όταν ο Γιώργος Μερκής ήταν το hot boy των media

Στις 3 Ιουνίου αποχαιρετά την εργένικη ζωή και δίνει όρκους αιώνιας πίστης με την αγαπημένη του, Άντρεα Κυριάκου. Παρόλο που, τα τελευταία χρόνια, ο ίδιος αρνείται τις sexy φωτογραφήσεις, το Down Town γυρνάει πίσω το χρόνο, κάνοντας στάση σε σελίδες γεμάτες τεστοστερόνη.

Της Κωνσταντίνας Γεωργίου

Τον Απρίλιο του 2008, ο τότε ανερχόμενος ποδοσφαιριστής του Απόλλωνα πόζαρε, ντροπαλά, στο φακό του Cosmopolitan Κύπρου, σηκώνοντας λίγο την αμάνικη μπλούζα του κι αφήνοντας σε κοινή θέα τους σμιλεμένους κοιλιακούς του. Από τότε, ακολούθησαν πολλές φωτογραφήσεις για τον Γιώργο Μερκή, ο οποίος σιγά-σιγά είχε αρχίσει να αποκτά τον «αέρα» έμπειρου μοντέλου.

Όμως, πριν από οκτώ χρόνια περίπου, αποφάσισε -ξαφνικά- να γυρίσει σελίδα και να αφοσιωθεί εξ ολοκλήρου στα ποδοσφαιρικά του καθήκοντα, λέγοντας «όχι» σε συνεντεύξεις και sexy φωτογραφήσεις. Τον Φεβρουάριο του 2016, βέβαια, έκανε μια εξαίρεση και φωτογραφήθηκε για λογαριασμό του περιοδικού Omikron. Αλλά, δεν ήταν μόνος. Είχε στο πλευρό του, τη σύντροφό του, Άντρεα Κυριάκου. Ήταν η πρώτη φορά που το πολυσυζητημένο και ομολογουμένως, ταιριαστό ζευγάρι, δέχθηκε να ποζάρει μαζί και να μιλήσει για τη σχέση του. Τότε, ο Γιώργος Μερκής δεν απέκλειε το ενδεχόμενο γάμου στο εγγύς μέλλον. Ωστόσο, η Άντρεα εκπλάγηκε, όταν μετά από λίγο καιρό, ο καλός της, της έκανε επίσημη πρόταση. «Την ώρα που ξεκίνησε ο πρόλογος, εγώ όδευα προς την κουζίνα», είχε δηλώσει, το φωτογενές μοντέλο. Οι δυο τους, γνωρίστηκαν πριν από οκτώ χρόνια, μέσω κοινών φίλων. «Εκείνη την περίοδο, ήμασταν και οι δυο σε περίεργη φάση. Και δεν έδεσε το γλυκό», είχε πει ο γνωστός ποδοσφαιριστής στη συνάδελφο Τώνια Σταυρινού.

Ο Γιώργος, όμως, ήταν από τα άτομα που μπαινόβγαιναν στο πατρικό της Άντρεας, στη Λεμεσό, καθώς είναι κολλητός φίλος του αδελφού της και νονός του αδελφότεκνού της. «Ο Γιώργος έκανε τις δηλώσεις του στους γονείς μου, προτού ακόμη γίνουμε ζευγάρι», είχε τονίσει η Άντρεα, σε συνέντευξή της στο Hello! Κι απ΄ό,τι φαίνεται, ο Γιώργος τηρεί τις υποσχέσεις του. Έτσι, το ερχόμενο Σάββατο, θα κάνει γυναίκα του, την «πιο τέλεια σύντροφο», όπως την είχε αποκαλέσει, πριν από έναν χρόνο, στο Omikron.

Πηγή : Περιοδικό Down Town, τεύχος 547

Related posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *