Όταν το ACTIVIA συνάντησε τους Αρχαίους Σπόρους

Όταν το ACTIVIA συνάντησε τους Αρχαίους Σπόρους

Όταν το ACTIVIA συνάντησε τους Αρχαίους Σπόρους

Αυτό το καλοκαίρι, το ACTIVIA, από τη Danone, βάλθηκε να κάνει το καλοκαίρι μας πιο απολαυστικό και χορταστικό από ποτέ, με τη νέα σειρά ACTIVIA Αρχαίοι Σπόροι. Η σειρά αποτελείται από δύο «super» προϊόντα γιαουρτιού. Tο ACTIVIA με κινόα και άλλους Καρπούς και το ACTIVIA με πολυδημητριακά. Τα πρώτα superfoods που έχει παρουσιάσει ποτέ η Danone είναι έτοιμα να ξετρελάνουν το καλοκαίρι σας!

Τώρα ειδικά που ανεβαίνει η θερμοκρασία, τα νέα ACTIVIA Αρχαίοι Σπόροι είναι πλούσια σε βιταμίνες και ωφέλιμα λιπαρά οξέα, και έχουν υψηλή περιεκτικότητα σε σίδηρο μαγνήσιο και φυτικές ίνες. Επομένως, αποτελούν την πιο ιδανική λύση για ένα γρήγορο υγιεινό και δροσιστικό snack, που μπορούμε να απολαύσουμε χωρίς τύψεις, όπου κι αν βρισκόμαστε, από το γραφείο μέχρι και την παραλία.

Τα προϊόντα ACTIVIA, της παγκοσμίου φήμης εταιρείας γαλακτοκομικών Danone, περιλαμβάνουν μια μεγάλη γκάμα προϊόντων γιαουρτιού που ανταποκρίνεται σε κάθε γευστική προτίμηση.

Aπλές γεύσεις των λευκών προϊόντων γιαουρτιού με μόνο 2% λιπαρά, όσο και γεύσεις που συνδυάζουν απολαυστικά φρούτα, δημητριακά και ξηρούς καρπούς, αλλά και τα ACTIVIA Drinks με γεύσεις όπως ροδάκινο-μάνγκο, μύρτιλο και δημητριακά.

Τα προιόντα διανέμονται παγκύπρια από την εταιρεία Argosy Trading Company Ltd.

Related posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *