Πάει για τρίτη σεζόν το «Τατουάζ»; Τι αποκάλυψε ο Ανδρέας Γεωργίου;

Πάει για τρίτη σεζόν το «Τατουάζ»; Τι αποκάλυψε ο Ανδρέας Γεωργίου;

Πάει για τρίτη σεζόν το «Τατουάζ»; Τι αποκάλυψε ο Ανδρέας Γεωργίου;

Μπορεί η δημοφιλής σειρά του Alpha «Το Τατουάζ» να επέστρεψε για δεύτερη σεζόν στους τηλεοπτικούς μας δέκτες, πριν από λίγους μήνες, αλλά οι φανατικοί θαυμαστές του σίριαλ αναρωτιούνται αν θα συνεχιστεί και τρίτη χρονιά.

Ο Ανδρέας Γεωργίου σε πρόσφατη συνέντευξή του παραδέχτηκε ότι υπάρχουν όλες οι προδιαγραφές, προκειμένου να δούμε και τρίτο κύκλο.

Ακολουθεί ένα απόσπασμα της συνέντευξης στο περιοδικό Τηλέραμα:

Δεύτερη χρονιά για το Τατουάζ που σκίζει σε τηλεθέαση. Πώς σας κάνει να νιώθετε αυτή η μεγάλη απήχηση που είχε στον κόσμο;
Ο κόσμος αισθάνομαι πως δικαιώνει και την ομάδα και τη σειρά. Το Τατουάζ έχει πολλή δουλειά και πολλές ώρες γυρισμάτων, όμως νομίζω πως το αποτέλεσμα μας δικαιώνει. Δεν εφησυχάζουμε σε τίποτα και θέλουμε να βγαίνουμε συνεχώς εκτός πλατό για εξωτερικά γυρίσματα και να μην κλεινόμαστε στους τέσσερις τοίχους. Φυσικά το πολύ καλό αποτέλεσμα έχει σχέση και με το σενάριο της Βάνας Δημητρίου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ανδρέας Γεωργίου: Παραδέχεται για πρώτη φορά ότι είναι ερωτευμένος! (βίντεο)

Υπάρχει αυτό που λέμε «μυστική συνταγή της επιτυχίας»;
Νομίζω πως όχι, δεν υπάρχει τέτοια συνταγή. Για μία επιτυχημένη σειρά πολλά είναι που παίζουν ρόλο. Πρέπει όλοι οι συντελεστές να «δέσουν» μεταξύ τους, να υπάρχει χημεία, το σωστό timing, το κανάλι… Είναι πολλοί οι παράγοντες μιας επιτυχίας.

Οι τηλεθεατές θέλουν να δουν το Τατουάζ να συνεχίζεται για τρίτη σεζόν. Πόσο πιθανό όμως είναι αυτό να συμβεί;
Είναι πολύ νωρίς να το πούμε αυτό, όμως πιστεύω πως σίγουρα μπορεί να πάει και για μια τρίτη σεζόν. Το Τατουάζ αντέχει ακόμα μία χρονιά.

Related posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *