Πάφος: Η νύφη… μέθυσε και τα έκανε λίμπα!

Πάφος: Η νύφη… μέθυσε και τα έκανε λίμπα!

Πάφος: Η νύφη… μέθυσε και τα έκανε λίμπα!

Η νύφη το παράκανε όπως φαίνεται στο γαμήλιο γλέντι, με αποτέλεσμα να καταλήξει στην Αστυνομία. Η όχι και τόσο συνηθισμένη κατάληξη του μυστηρίου του γάμου καταγράφηκε στην Πάφο τις πρώτες πρωινές ώρες της Κυριακής, με ηρωίδα την 42χρονη νύφη.

Η 42χρονη εντοπίστηκε από αστυνομικό περίπολο στις τρεις τα ξημερώματα να οδηγεί με επικίνδυνο τρόπο αυτοκίνητο στη λεωφόρο Τάφοι των Βασιλέων, παραβιάζοντας το κόκκινο σε φώτα τροχαίας.

Οι αστυνομικοί ανέκοψαν για έλεγχο το αυτοκίνητο, το οποίο οδηγούσε όπως διαπίστωσαν η 42χρονη από την Ελλάδα. Η γυναίκα αρνήθηκε να προβεί σε προκαταρκτικό έλεγχο αλκοόλ, άρχισε να φωνάζει και επιτέθηκε εναντίον των αστυνομικών, ενώ βρίσκονταν εμφανώς, σύμφωνα με την Αστυνομία, σε κατάσταση μέθης.

Οι αστυνομικοί προχώρησαν στη σύλληψη της και τη μεταφορά της στην Αστυνομική Διεύθυνση Πάφου, όπου τέθηκε υπό κράτηση.

Όπως η ίδια ανέφερε και επιβεβαιώθηκε στη συνέχεια, είχε τελέσει τον γάμο της λίγες ώρες ενωρίτερα και μάλιστα το όχημα με το οποίο έγινε το όλο επεισόδιο ήταν αυτό που τη μετέφερε και στην εκκλησία.

Η Αστυνομία προχώρησε στη συνέχεια στην γραπτή καταγγελία της νεόνυμφης για υπόθεση μέθης, παραβίαση κόκκινου σηματοδότη, εξύβριση και αντίσταση κατά την νόμιμη σύλληψη και την άφησε ελεύθερη για να κλητευθεί αργότερα.

 

Πηγή : philenews.com /

Related posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *